πολυ στρες κ γκρινια!!!!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
παιδια δεν την παλευω αλλο....μου εχει σπασει τα νευρα!!!εχει πανω απο μια εβδομαδα,ειναι μεσα στην γκρινια κ το στρες κ συνεχεια στην πορτα κολλημενος να φυγει.η γλωσσα εξω,σαλια,τρεμουλο,λαχανιασμα....το μονο που αλλαξε στην ζωη μας ειναι ο οιστρος μιας θυληκιας που μυρησε κ εχει συναναστροφες μαζι της επειδη παει κ αυτη στον χωρο που βγαινουμε για βολτα.

καποιες φορες πηγε κ για καβαλημα ο μαπας αλλα φυσικα τον σταματησαμε.αλλα δεν παει αλλο....οσα χιλιομετρα κ να τον κανω,με το που γυρναμε στο σπιτι παλι το μυαλο του εξω το εχει κ γκρινιαζει.δεν ικανοποιητε με τιποτα.

εχει δυο μερες που δεν τον παω εκει,αλλα ποτε θα το κοψει αυτο?δεν μπορω να τον ακουω αλλο,δεν μπορω ουτε να κοιμηθω.θελει να βγει στο μπαλκονι,τον βγαζω μετα απο λιγο θελει να ξαναμπει,τον βαζω ,ξανα γκρινια...θελω να κοιμηθω...δεν αντεχω αλλη γκρινια!!!!!!!εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο?

τωρα ηταν κοντα μου κ παλι κλαει κ σιγα σιγα ,σερνεται κ απαει παλι στην πορτα!τον ψιλαφησα παντου δεν δειχνει να ποναει καπου εχει κανει κ προσφατες εξετασεις.μπορει να ποναει καπου πιο κρυφα?πειτε καμια ιδεα...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ο οίστρος είναι τα αρσενικά το χάνουν τελείως όταν μυρίσουν θηλυκό, υπομονή μερικές ημέρες.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Χαχαχα το περασαμε πριν λιγες μερες... δυστυχως δε μπορεις να κανεις πολλα... εμας το μουρμουριτο, μεσα -εξω και θελω βολτα καθε 30 λεπτα κρατησε μια βδομαδα περιπου... μετα μαλλον το ξεχασε αφου δε την ξαναβρηκαμε στο δρομο μας. Βεβαια στη βολτα μας μαλλον σε καποια σημεια τη μυριζε και εγλυφε μανιωδως..τα σαλια ποταμι μετα!!
Ο μεγαλος που ζει με τους γονεις μου επι 2 βδομαδες ηταν κολλημενος στη μαντρα προς τα εκει που ηταν η θυληκια και εκλαιγε! Καθε μερα...σχεδον ολη τη μερα!!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
κ που δεν την μυριζει πλεον, απλα του εχει μεινει στο μυαλο?παιζει να αγχωθηκε κ με το οτι του συμβαινει αυτο πρωτη φορα?ρε τον μπεμπη που θελει να γινει αντρας!αλλα ρε παιδια δεν αντεχετε!στην αρχη ειδικα εφαγα αγχος γιατι νομιζα οτι ποναει.αλλα αν τον ακουσετε...ρε σεις βογκαει το ζωο!χαχαχα!πολυ παραπονο!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.093
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Συναντησαμε για πρωτη φορα θηλυκο σε οιστρο τη βδομαδα που μας περασε. Ενα μικρο κανις ηταν σε οιστρο και αργησε να μου το πει η αφεντικινα του, με αποτελεσμα ο Κουκης να τρελαθει. Μιλαμε, τον πηγαινα στην αλλα ακρη του παρκου και αυτος να τρεχει προς το μερος της! Ευτυχως δεν την ακολουθησε οταν φυγανε, αλλα πηγαινε παντα σε εκεινο το μερος να μυριζει.

Πρεπει να αποφευγουμε τετοιες καταστασεις γιατι τους παιρνουν τα μυαλα! :D

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
ωχ κατάλαβα.. δηλαδή εμένα που ο διπλανός μου έχει ένα θηλυκό την έχω βάψει ε;

και δεν την έχει στειρώσει ο μάπας και την αφήνει και το πρωί στην αυλή του :mad::mad::mad:

προβλέπω κάποια στιγμή να δει μέσα στην αυλή του καμιά δεκαριά αρσενικά και τη σκύλα έγκυο :mad::mad:

ότι και να του είπα δεν παίρνει από λόγια, θα της βάλει λέει ένα σπρέυ να μην μυρίζει... :confused::confused::confused:

Τι να πει κανείς; :(

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
την εχεις βαψει κανονηκοτατα.εδω εμενα σου λεω δεν ειναι κοντα κ δεν την μυριζει κ παλι δεν ησυχαζει,φαντασου εσυ.χωρια που θα αγριευει αν ερθουν κ αλλα αρσενικα εκει διπλα...αλλα δεν μπορεις να του πεις κ τιποτα δυστυχως.αν δεν θελει να την στειρωσει....κανεις τον κινεζο κ υπομονη.
απλα πες του να σε ενημερωσει ποτε θα ειναι στις μερες τις για να τον περιορησεις μπας κ γλυτωσεις.φιλε δεν παλευεται σου λεω.τωρα λιγο ηρεμησε κ κοιμαται ο δικος μου κ μου περασε κ εμενα το στομαχι απο το αγχος....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πάντως, είναι άδικο να κατηγορείς τον γείτονα εκ των προτέρων!
Μπορεί να λάβει όλα τα μέτρα ώστε να μην κινδυνεύει η σκύλα του!
Και το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι σκύλοι τηες γειτονιάς από κει και πέρα δεν είναι δικό του μέλημα, αλλά των ιδιοκτητών τους....
Κι εγώ δεν στείρωσα ποτέ καμία και πολλές ώρες στην αυλή την ημέρα περνούσε, αλλά σκύλος δεν μπήκε μέσα...Μαζεύονταν από έξω, αλλά μέσα δεν μπορούσαν να μπουν....Μάλιστα επειδή δεν υπήρχαν αδέσποτα, αλλά μόνο ημιδεσποζόμενα μου είχαν κάνει παρατήρηση ιδιοκτήτες ότι με το που αφήνουν τα σκυλιά τους να βολτάρουν έρχονταν και κάθονταν έξω από το σπίτι μου και κάτι πρέπει να κάνω εγώ γι αυτό.....

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
άστα Φοίβε θα έχει σίγουρα πρόβλημα. Ο τύπος έχει στην αυλή μια πορτούλα μισό μετρο την οποία ο δικός μου που είναι και κουτάβι 8 μηνών αν ήταν στο δρόμο θα την πήδαγε για πλάκα, η οποία συν τις άλλοις δεν κλειδώνει και με ένα δυνατό σπρώξιμο ανοίγει. Η σκύλα έχει βγει ήδη 2 φορές μόνη της έξω απλά δεν απομακρύνεται και τριγυρνάει γύρω από το σπίτι του.

Το μόνο που φοβάμαι για τον δικό μου είναι μήπως κόψει κάνα λουρί την ώρα που τον πάω βόλτα ή με γκρεμοτσακίσει από τη λύσσα του. Ο άλλος επιμένει ότι με αυτό το σπρέυ δεν θα πάρει κανένα αρσενικό χαμπάρι ότι είναι στις μέρες της. Για να δούμε, τι θα δούμε...

Επίσης, τώρα που το ξανασκέφτομαι εκεί που πάμε βόλτα είναι και μια άλλη σκυλίτσα ημιδεσποζόμενη (την έχει μια γυναίκα αλλά το απόγευμα την αφήνει να τριγυρνάει στη γειτονιά) για την οποία επίσης δεν ξέρω αν είναι στειρωμένη.

Γενικώς θα έχω πρόβλημα...

Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει ήθελα να ρωτήσω το εξής, υπάρχει περίπτωση ο σκύλος μου να γίνει βίαιος αν δεν τον αφήνω να πάει στο θηλυκό;;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
βιαιος θα γινει μονο οταν θα πλησιαζουν κ αλλα αρσενικα.οχι βιαιος,λαθος εκφραση,απλα θα ειναι στην τσιτα κ μπορει να γρυλισει.βεβαια ποτε δεν ξερεις.θελει προσοχη.λειτουργει το ενστικτο εκεινη την ωρα κ θελει λεπτους χειρησμους.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Για βίαιος δε νομίζω, αλλά γενικά πρέπει να'χεις το νου σου. Ο δικός μας άρχισε να σκαρφαλώνει κάγκελα και να το σκάει όταν κάποια σκύλα στη γειτονιά είχε οίστρο.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Ο σκυλος σου οχι δεν υπαρχει:D:p
χι χι έχεις δίκιο αλλά τώρα τελευταία έχει μαγκέψει και όταν κάνω κάτι που δεν το πολυγουστάρει (χτενισμα, κόψιμο νυχιών και τέτοια) μου παίρνει το χέρι στο στόμα και το πιέζει αλλά με ένα μη το κόβει.

Για να μην βγω πολύ εκτός θέματος, θα έχω το νου μου και θα προσπαθήσω να του αποσπώ την προσοχή με φέτες γαλοπούλα που τον τρελαίνουν και βλέπουμε. Όταν συμβεί θα σας γράψω πως πήγε.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ένα δίκιο για τον γείτονα λοιπόν μπορεί να το έχεις.....
Φρόντισε να περιφράξεις εσύ τον δικό σου χώρο και ήλπιζε να περνάει κάθε φορά η περίοδος όσο πιο ανώδυνα γίνεται....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Τα νυχια γιατι του τα κοβεις? Αφου ειναι στο χωμα το πρωι μια χαρα δεν ακονιζονται? Εγω δε του τα εχω κοψει ποτε του Diego και ας ζει μονο μεσα...
Αυτο αν θυμασαι το εκανε και το δικο μου γαιδουρι (οταν δε του αρεσε κατι επιανε το χερι μας) και ηταν η αφορμη να ξεκινησουμε βιαστικα την εκπαιδευση.. Τωρα που ανοιξε ο καιρος φτιαξε ενα προγραμμα (μιση ωρα μερα παρα μερα) και ξεκινηστε εκπαιδευση στο σπιτι! Απο το κατσε, μεινε,διπλα κοκ.... θα ανεβεις πολυ στα ματια του.. Νομιζω οτι αυτη η διαδικασια κανει το σκυλο να σε σεβεται πιο πολυ και να ισορροπει καταλαβαινοντας τι τον παιρνει και τι οχι (ας με διορθωσουν οι πιο εμπειροι αν λεω βλακειες αλλα το βλεπω στο δικο μου)..
Εμεις καθημερινα το κανουμε απο την πρωτη μερα που ξεκινησαμε εκπαιδευση.
Σταθερα και σε μορφη μαθηματος (δηλ. στο "κατσε" αν δεν κατσει ,επιμονη- το "μεινε" 100 φορες μεχρι να μεινει).. Αφου τελειωστε λιωστον στο παιχνιδι..:D

Sorry για το οff topic!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όταν είχα μόνο τον Τσούφι, έμενα στο ίδιο σπίτι με μία φίλη μου, (διώροφο), η οποία είχε ένα θηλυκό ροτ, τη Βαϊλα...
Δύο φορές τον χρόνο πέρναγα το ΔΡΑΜΑ!!!!
Ρωμαίος και Ιουλιέτα...μία κατάσταση..
Η Βαϊλα κλεισμένη όταν λείπαμε σε ξεχωριστό χώρο μέσα στον κήπο...ο Τσούφι κολλημένος στα κάγκελα να κλαίει...έκλαιγε και η Βαϊλα...
Όταν γυρνάγαμε σπίτι η Βαίλα έμπαινε σπίτι της...ο Τσούφι..ουρλιαχτό πίσω από τις πόρτες...κλάμα....κλπ..
έχανε 3 κιλά μέσα σε 2 εβδομάδες...από την απελπισία του...

Τελικά έπεισα τη φίλη μου και τη στείρωσε και ηρεμήσαμε..
Σε καταλαβαίνω πάντως...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini