πολυ στρες κ γκρινια!!!!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
τωρα αρχησαμε καινουριο τραγουδι....λυκο λες να εχω????ειναι μεσα στο δωματιο κ κανει κανταδα....ουρλιαζει ο μαπας.....σαν γαιδουρι κανει ....θα τρελαθω ρε παιδια δεν την παλευω...........θεε μου δωσμου δυναμη!!!!!!!!παιδια θα κλαψω δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!!!τα νευρα μου!!!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Χαχα!!!
Υπομονή...
Που θα πάει...θα του περάσει.....και θα ηρεμήσεις κι εσύ!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
ρε αυτο δεν γινεται!!!πανω που ελεγα οτι ηρεμησε,παταει κορνα ενας στον δρομο κ ξεκινησε απο εκει το ουρλιαχτο.με το που φτασαμε σπιτι κ τον εβαλα στο δωματιο ξεκινησε παλι!παιδια αν δεν γραψω αυριο να ξερετε οτι αυτοκτονησα!!!!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
να ρωτήσω κάτι μάλλον χαζό??? από ποια ηλικία να περιμένω τέτοια αντίδραση από τον μπέμπη μου??? άπλα να είμαι προετοιμασμένη...:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
δεν ηταν η ηλικια μονο.ειναι που μθρησε την θυληκια κ προσπαθησε να ζευγαρωσει κιολας....αυτα προσεχε.μακρυα απο θυληκιες!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Χτες βρηκα μια φωτογραφια απο την εποχη "εκεινη"... Κολλημενος μπροστα στην μπαλκονοπορτα σχεδον ολη την ημερα με ενα ψευτοθλιβερο κλαψιαρικο υφος:-|

Attachments

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
βρε τους καϋμένους τι παθαίνουν και να σκεφτείς ότι τα σκυλιά την έχουν καλά, εμείς τραβάμε περισσότερα... :paja1::paja1::paja1::paja1:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Κλαιτε και σας τρεχουν τα σαλια οταν βλεπετε κοπελα αδιαθετη???:shock:
Ρε τι μαθαινω σε αυτο το φορα!!!:paja1:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.585
847
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχαχα!!!!!τωρα το ισοπεδωσες εσυ!ακομη χειροτερα ομως,ειστε δεν ειστε αδιαθετες μας κανετε κ κλαιμε χωρις κανεναν δυσταγμο!κανας αντρας για βοηθεια....με βλεπω να τις μαζευω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Μωρέ θα τις μάζευες αλλά θα βγούμε πολύ off, οπότε την γλύτωσες... ;)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
χαχαχαχα!!!!!τωρα το ισοπεδωσες εσυ!ακομη χειροτερα ομως,ειστε δεν ειστε αδιαθετες μας κανετε κ κλαιμε χωρις κανεναν δυσταγμο!κανας αντρας για βοηθεια....με βλεπω να τις μαζευω...
χαχαχαχαχαχα!!! Ενιοτε μας στιγματιζουν. Εξαρταται. Και μεις τα ιδια δν κανουμε? αλλα εχω μια απορια. τι αναγκη εχει η γυναικα οταν ματωνει 7 μερες τον μηνα κ δν πεθαινει??? Πλακα κανω εννοειται. κουραγιο με τον μπεμπη. ειχα κ εγω αρκετα ενα παλιο περοστατικο με ενα αδοσποτο. ειχε κολησει για 10 μερες κατω απο την πολυκατοικια επειδη ειχε μυρισει την Φριντα. τον ταιζαμε βεβαια κτλ. αλλα αν ανοιγε καποιος την πορτα ανεβαινε εωσ τον 3ο οροφο σε μας!!! Εν τελη μια οικογενεια το υοθετησε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini