ποσο εξυπνα σκυλια εχουμε!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εχθές κάποιος μου έλεγε ότι είδε το πιο έξυπνο και πιο εκπαιδευμένο σκυλί που υπάρχει, ο οποίος ακούει τα πάντα, είναι πανέξυπνος, κάνει τα πάντα εκτός... από το να ακούσει το αφεντικό του να μην φάει μια γάτα!!!

Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι το σκυλί αυτό είχε εκπαίδευση για τα μπάζα... αλλά αυτός ήταν ανένδοτος.

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Ο πιο έξυπνος σκύλος είναι αυτός που βρίσκει πάντα τον τρόπο να κάνει αυτό που θέλει και τον πιο έξυπνο τρόπο να μην υπακούσει εαν δε θέλει... :lol:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.651
11.061
Athens
Δεν την δέχομαι τη θέση 58! [-X

Γιατί ο Γιωργάρας κάνει εξυπνάδες:

1. Καταλαβαίνει πότε χτυπάει κουδούνι το ντελίβερυ, περιμένει στην πόρτα και γλύφεται
2. Χασμουριέται και γλύφει τα πόδια του όταν έχει κάνει ...μ@#$$ία
3. Σπρώχνει το πιάτο με το πόδι για να φάει το τελευταίο κομμάτι κρέας που έχει πέσει από πίσω (που εγώ δεν το βλέπω!)
4. Δαγκώνει το τηλεκοντρόλ, ανοίγει τηλεόραση μόνος του και βλέπει STAR ](*,)

Τώρα σπουδάζει πολιτικός μηχανικός - μετά πάμε για μεταπτυχιακό! :fan:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Θα σε στενοχωρήσω, αλλά... μάλλον του αξίζει η θέση που πήρε!!!

Προφανώς δεν το έχει ο κανακάρης σας αλλά έχετε κι εσείς κάποια ευθύνη!!! Βγάλτε τον ΣΤΑΡ από τον προγραμματισμό της τηλεόρασης, από τα πολλά κουτσομπολιά έχει αποβλακωθεί περισσότερο. Εμένα η δικιά μου βλέπει μόνο ντοκυμαντέρ στον ΣΚΑΪ.

:lol:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.651
11.061
Athens
amangos said:
Εμένα η δικιά μου βλέπει μόνο ντοκυμαντέρ στον ΣΚΑΪ.

Κανόνισε να το ...κουλτουριάσεις το σκυλί και να σε τρέχει σε λίγο σε Επίδαυρο και τέτοια! Εμένα τώρα μου ζητάει Nova για τα αθλητικά... μαζί με κόκαλλο και μπύρες!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eμενα ο δικός μου βλέπει αποσπάσματα της nasa!έχει βλέψεις να βρει σκυλογκομενα από τον Αρη!!! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εμένα που βλέπει μόνο τη μεταμεσονύχτια ζώνη του Filmnet πρέπει να ανησυχώ? :roll: :shock: 8)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
ουφ...... :D
κι εγω που αναρωτιόμουν ποιος αφήνει την τηλεόραση στο σαλόνι ανοικτή και πίνει τις μπυρες από το ψυγείο..... :p :p

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Το Πρέσο Κανάριο δεν έχει καθόλου IQ κι έτσι έχει επίσης παραληφθεί από τον κατάλογο, όπως και τα πητμπουλ άλλωστε...
Για το presa δεν ξέρω, αλλά το pitbull δεν είναι στην λίστα επειδή δεν είναι αναγνωρισμένη ράτσα. Πίστεψέ με θα είχε μια πολύ καλή θέση εαν ήταν στην λίστα!

Eliza

Member
9 Νοεμβρίου 2007
19
0
εγώ από την άλλη πιστεύω πως εξαρτάται 1) από τον χαρακτήρα του σκύλου (π.χ. παιδιά πανέξυπνα που στο σχολείο βαριούνται αφόρητα και δεν πάνε καθόλου καλά), 2) από τον ιδιοκτήτη ( ε αν ο ιδιοκτήτης είναι μπούφος και αρχηγός της αγέλης, τι πρότυπο να έχει το δυσμοιρο) και 3) από την θέληση και την υπομονή και των δύο. αν μάθω στο σκύλο μου, πολλές εντολές με μορφή παιχνιδιού, να είστε σίγουροι ότι όταν χρειαστεί θα τις κάνει (πιθανότατα :roll: ). παράδειγμα, ένας φίλος είχε ένα τζακ ράσελ (καλά αυτά βεβαία είναι διαόλου κατσόν, όχι απλά κάλτσες) και την είχαν μάθει να τον ξεθάβει, κάτω από ρούχα, στρώματα και λοιπά. και επειδή θα ανήκω και γω σε λίγο στην θέση 58, διαμρτύρομαι και δηλώνω ότι η έρευνα είναι άκυρη :twisted: :twisted:

aballos

Active Member
9 Μαρτίου 2007
36
0
Thessaloniki
Δηλαδή τώρα εγώ πρέπει να πιστέψω ότι αυτή η λίστα λέει αλήθεια ???????:oops: :oops:
Αν είναι έτσι :twisted:
Σκύλος με PHD σε πυρηνική φυσική και αστροφυσική παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στο σκουντούφλημα και στο γάβγισμα της φάτσας μας στην τζαμόπορτα επίσης λύνει τα γνωστα άλυτα προβλήματα γιατί δεν προλαβαίνουμε την ουρά μας όταν την κυνηγάμε, γιατί δεν φτάνουμε την μπάλα μας όταν πέφτει κάτω από τον καναπέ
:lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
denis said:
Κοροιδεύετε τον Ερικ?? :evil: :evil:
Εσείς τί διαβάζατε??? 8) :D

Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τη λίστα ... η σειρά είναι απολύτως ακριβής ... :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

(όχι πλάκα πλάκα δεν είναι και άκυρη ...)
Σε συμφερει γι'αυτο...η luna μου που ειναι το Νο59 σε ηλιθιοτητα εχω θυμωσει πολυ... :x :x