Πυομητρα σε στειρωμενη σκυλα....
Αντρας εισαι? Αν αρχίσεις να κατουράς αίμα με πύον, δεν τρέχει τίποτα...
Ναι αντρας είμαι για την φίλη που ρωτάει έχει κάπια σημασία; ,αντε εμένα είναι το πρώτο μου σκυλί και δεν ξερω τίποτα , για πιό λόγο πέσατε να με τρομοκρατήσετε λες και θα πεθάνει το σκυλί μου αύριο; ελεος δηλαδή αυτό
ΣΑΦΩΣ και έκανα λαθος για την πυομήτρα αφου λέω είναι
στειρωμένη η σκύλα και μάλιστα της εγινε και 2 προσπάθεια και την ανοίξαμε τζάμπα οπως εξήγησα και απο τότε επαναλαμβάνω μετα το χειρουργείο εδώ και ένα μήνα εχω παρατηρίσει κατι πρωτοφανή για μένα , πρώτη φορά εχω σκυλί και μπήκα να ρωτήσω και σαν ασχετος και ναι ρώτησα βλακία..!
Το σκυλί το πήγα σε 2 καλούς γιατρους , άσχετα τι λετε εσείς αμα ο πρωτος εκανε ενα λάθος απο απροσεξία ε δεν θα τον φάμε καλή μου κοπέλα, γνωρίζω πολυ κόσμο εκει που παει τα σκυλιά του και εχει καλή φήμη άλλα έτσι κιαλιός εκεί το πήγα το ζωντανό οπως και σε εναν πολυ καλό και ακριβό γιατρό όπου και ο ίδιος μου είπε οτι ο πρώτος είναι πολυ καλός γιατρός και αν του κανε αυτος την ιδια επεμβαση θα πλήρωνα πολλά παραπάνω , θελω να ξέρεται ότι κανενας τους δεν με τρομοκράτησε όσο εσείςαυτές τις μέρες ! Τι να πώ αμα νομίζετται οτι κάνετε και κοινωνικό έργο και βοηθάτε έτσι το κόσμο κλείστε το μαγαζάκι καλύτερα , τρομοκρατείτε τον κόσμο που μπαίνει να κάνει μια ερώτηση κανει ενα λάθος και εσείς το ξέρετε απο την αρχή ή όπως φαίνετε μάλλον την ίδια ασχετίλα κουβαλάμε συγνώμη αλλα ας απαντήσει σοβαρά πανω στο θέμα κάπιος αν γνωρίζει ξαναγράφω το στορυ πιο επεξηγηματικά
ΠΥΟΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΑ!
το σκυλί κρατιέται αλλα όταν ουρεί βγαίνει μαζί και αίμα ,χρώματος σαν μπεταντίν (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ) ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ , ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΒΟΛΤΙΤΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ Η ΠΡΩΙ ,ΒΡΆΔΥ ΚΑΙ ΟΥΡΕΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΆ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ (2-3 ΜΙΚΡΕΣ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΨΑΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ?
ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΨΑΡΙ (ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ , ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΡΩΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
Υπάρχει η πιθανότητα (έχει συμβεί πολλές φορές δυστυχώς) ο γιατρός να μην έχει κάνει καλή δουλειά, δηλαδή να μην έχει αφαιρέσει όλα τα γεννητικά όργανα. Σκύλες στειρωμένες που ξαφνικά έχουν οίστρο και χρειάζεται να ξαναχειρουργηθούν για να δεις ότι έχει μείνει μια ωοθήκη (ή μισή) μέσα στο ζώο... κι αυτό είναι το λιγότερο!
Μήπως παίζει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο.
βρε λές; και πόσες μέρες κρατάει ο ίστρος το σκυλάκι ειναι 9-10 μηνων