σε τι μπορεί να οφείλεται

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
γειά σας εδώ κ 2 βδομάδες π έχω τον μικρό έχω ακούσει τρεις φορές εναν περίεργο ήχο π βγάζει κάνει σαν μηχανάκι να το πω?σαν ροχαλιτό κατι τέτιο είναι σαν να 8έλει να κάνει εμετό αλλα δν βγάζει τπτ..
σημέρα το έκανε για για μισό λεπτο περιπου ισως κ λίγο παραπάνω.
το είπα στον κτηνίατρο μ κ μ είπε πως πιθανόν στραβοκατάπιε κ ήθελε να βγάλει κάτι, την ώρα π το κάνει όμως δν τρώει ή πίνει κάτι, κοιμάται ή κάθεται ή παίζει κ ξαφνηκά τν πιάνει αυτό μετά ομως είναι κανονικά κ κάνει χαρούλες γτ θέλει να παίξουμε.

έχετε καμιά ιδέα για το τί μπορεί να είναι?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Φοράει κολάρο και λουρί όταν το κάνει? είναι σε βόλτα και το κάνει μετά από τρέξιμο?

όχι φοράει μόνο αυτό το λουράκι π είναι για τα τσιμπούρια κλπ
κ είναι αρκετά χαλαρό

το χει κάνει κ μετά απο παιχνίδι αμα κοπανιέται με το παιχνίδι τ πχ

το χει κάνει εκει π ήταν ξαπλωμένος κ κοιμόταν ξαφνικά τν ξανάπιασε

κ το χει κάνει κ όταν απλά κόβει βόλτες στο σπίτι

μέσα σε δύο βδομάδες κ κάτι το χει κάνει 3 φορές

δν το χει κάνει μετά απο βόλτα ή τρέξιμο

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
να πώ επίσεις πως τρώει κανονικά κ κάνει τν ανάγκη τ κανονικά κ είναι εντάξει ζωηρός κλπ
γαβγίζει κανονικά κ 1 βράδυ τον άκουσα να ροχαλίζει για λίγο

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
συγγνώμη harryf3

ναί Loukia παίζει και με κόμπους αλλά δεν βγάζει αυτον τον ήχο μόνο μετά απ το παιχνίδι αυτό εξηγώ οτι το κάνει σε διάφορες στιγμές και όχι μετά απο κάτι συγκεκριμένα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ρώτησε τον γιατρό σχετικά με την λοιμώδη τραχειοβρογχίτιδα. Ίσως το σκυλί χρειάζεται αντιβίωση.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
λοιπόν σήμερα πήρα πάλι τον κτηνίατρο τηλέφωνο και του είπα ακριβώς τι συμβαίνει με τον μικρό τον ρώτησα μήπως να φοβόμαστε για λοιμώδη τραχειοβρογχίτιδα και μου είπε πως όχι πως δεν είναι απίθανο να έχει κάποια αλεργική βρογχίτιδα κάτι τέτιο και σήμερα θα τον πάω.. υπάρχει αυτό που μου είπε?

δέχομαι προτάσεις για κτηνίατρους:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
λοιπόν σήμερα πήρα πάλι τον κτηνίατρο τηλέφωνο και του είπα ακριβώς τι συμβαίνει με τον μικρό τον ρώτησα μήπως να φοβόμαστε για λοιμώδη τραχειοβρογχίτιδα και μου είπε πως όχι πως δεν είναι απίθανο να έχει κάποια αλεργική βρογχίτιδα κάτι τέτιο και σήμερα θα τον πάω.. υπάρχει αυτό που μου είπε?
Ναι υπάρχει. Μπορεί ο σκύλος να βήχει διότι έχει αλλεργία σε καπνό, σκόνη, γύρη κτλ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως αποκλείστηκε η πιθανότητα kc. Ζήτησε από τον γιατρό μια ακτινογραφία θώρακος για να δείτε εάν υπάρχουν ή όχι αλλοιώσεις στον πνεύμονα. Ο βήχας είναι σύμπτωμα και όχι ασθένεια. Εντοπίστε πρώτα την αιτία του και μετά προχωρήστε σε θεραπεία. :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
kopritis όχι δεν έρχεται καθόλου σε επαφή με άλλα σκυλιά μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρώσει τα εμβόλια του! δεν ξέρω τι εμβόλια έχει κάνει στο παρελθόν αν έχει κάνει με εμένα έχει κάνει μόνο caniffa και την επόμενη 'βδομάδα έχουμε ραντεβού και για άλλα

Ευχαριστώ πολύ ROTTIE θα του το πώ! θα πάω πρώτα σε αυτόν το απόγευμα κ αύριο αμα είναι θα πάω και σε άλλον για μια δεύτερη γνώμη!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
γειά σας λοιπόν τον πήγα σήμερα στον κτηνίατρο και του κάναμε ακτινογραφία..

έχει πρόβλημα κατασκευαστικό,κάποια σημεία στον φάρυγγά του είναι πιο στενά με αποτέλεσμα όταν εισπνέει πχ καπνό ή σκόνη ή είναι σε ρεύμα ή κουραστεί μπορεί να τον πιάσει βήχας δεν παθαίνει τίποτα ούτε θα πάθει απλά μπορεί να τον πιάσει βήχας.

μου έχει δώσει και κάποια φάρμακα να του δίνω

magnarot

condouofos

ronaxan

αν τα γράφω σωστά το πρώτο δεν θυμάμαι για πιο πράγμα είναι :D

το μεσαίο είναι για τις αρθρώσεις αλλά έκανε 30 ευρώ και επειδή δεν είχα πολλά λεφτά μαζί μου δεν το πήρα

και το τελευταίο είναι αντιβίωση

Last edited:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
μηπως magnacort ?
αντισταμινικο με ηρεμιστικη δραση
στο κτηνιατρικο αυτο σκευασμα υπαρχει υδροξυζινη μαζι με πρεδνιζολονη
το σκευασμα αυτο ενδεικνυται σε εκφυλιστικη αρθριτιδα,δισκοπαθεια,ρευματοειδη νοσηματα,μυοπαθειες,χρονια βρογχιτιδα,αλλεργικη ρινιτιδα,τραχειοβρογχιτιδα και ασθμα επισης σε ατοπικη δερματιτιδα,αλλεργικη δερματιτιδα απο ψυλλους,τροφικες αλλεργιες,κερατιτιδα,αλλεργικη επιπεφυκιτιδα και εξω ωτιτιδα
σαν το magnacort ,atarax,Ictinal,Iremofar

βαση κτηνιατρικου φαρμακευτικου εγχειριδιου

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Να ρωτήσω κάτι. Δεν γνωρίζω από κτηνιατρικά αλλά μου κάνουν εντύπωση τα φάρμακα που έδωσε..
Εφόσον το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό για ποιο λόγο του έδωσε φάρμακα για τις αρθρώσεις και αντιβίωση??:confused:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τα σκυλιά δεν κρυολογούν.

Γιατί δεν τον ρώτησες τι φάρμακα γραφει στο σκυλί και γιατί? Πήγες που πήγες, πλήρωσες την επίσκεψη, είναι δυνατόν να έφυγες με απορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του σκύλου σου και την φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσει? :confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr