σκαντζοχοιρος!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
καλά!!!!!!!!πόσο όργιο μανάρι έχεις??????
εμείς όλη μέρα εδώ και χρόνια βγάζουμε σκατζόχοιρους και ποτέ δεν ματώσαμε-καθόμαστε όμορφα κι ωραία και τον γαβγίζουμε όλοι μαζί γύρω γύρω μέχρι να πάθει παράνοια και τρέμενς ντελιριουμ απο την φασαρία!!!!!!!!!!
μετά τον παίρνω απαλά και τον πάω στο περιβόλι το περιφραγμένο να τρώει τα βλαβερά έντομα-έχω καμιά δεκαριά μαζέψει μέχρι τώρα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
προς το παρων ολα βαινουν καλως παιδια!!
εχω βαλει και το σκατζοχοιρο σε μια ακρη να δω αν θα ναι το πρωι εκει!
παιδια αμα μου παθει τιποτα το σκυλι,θα ερθει τσουναμι!!!

ρε κοκονη ετσι ειναι κ ο μπαμπης αλλα το αλλο το σουργελο ειναι της αμεσης καταστολης!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τώρα είδα το θέμα.

Βρε το χαζόσκυλο τι πήγε κι έκανε...ίσα ίσα να σε λαχταρήσει βραδιάτικο...

Όταν είναι μπάλα ζούνε...μα καλά δεν ξέρεις τίποτα για τους σκατζόχoιρους??? :p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν ξέρω αλλά αν δεν....:D:D:p

ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ (τσιγγάνικη)
Υλικά: Σκαντζόχοιρος
1 κρεμμύδι
λάδι
αλάτι
ντοματάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση: Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσει, στη συνέχεια βάζουμε και τον σκαντζόχοιρο τον τσιγαρίζουμε για 10 λεπτά, προσθέτουμε το ντοματάκι και μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε 3 ποτήρια νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Τώρα είδα το θέμα.

Βρε το χαζόσκυλο τι πήγε κι έκανε...ίσα ίσα να σε λαχταρήσει βραδιάτικο...

Όταν είναι μπάλα ζούνε...μα καλά δεν ξέρεις τίποτα για τους σκατζόχoιρους??? :p

οχι ρε στο περιστερι που μεγαλωσα ειχαμε αλλου τυπου ζωα

παιδια μη λετε συνταγες γιατι αμα παθει τιποτα το παιδι μετα θα ξεκινησει βεντετα!ολη την οικογενεια ΤΟΥ θα βρω και μετα θα σας καλεσω για σουβλακι σκατζοχοιρινο!!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βασίλη αφού έχεις εκεί το σκαντζόχοιρο κάνε έναν έλεγχο αν έχει σπασμένα αγκάθια .
Αν ο σκύλος είχε θέμα θα το έδειχνε καθαρά, από τη στιγμή που έφαγε με κέφι είναι σχεδόν απίθανο να έχει πάθει κάτι.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
οχι ρε στο περιστερι που μεγαλωσα ειχαμε αλλου τυπου ζωα

παιδια μη λετε συνταγες γιατι αμα παθει τιποτα το παιδι μετα θα ξεκινησει βεντετα!ολη την οικογενεια ΤΟΥ θα βρω και μετα θα σας καλεσω για σουβλακι σκατζοχοιρινο!!!
Tσώπα μάνα μου, τσώπα! :p

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οταν ειναι μπαλα ζουνε. Μπορει βεβαια να ειναι πληγωμενος. Παντως να ξερεις πως οσο νιωθει οτι απειλειται το παιζει ψωφιος κοριος. Αν ανοιξει και τον δεις οτι εχει κατι σαν πιτυριδα-ξηροδερμια τοτε ο σκαντχοχοιρος εχει ψωρα. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει πολυ ζωη. Η ψωρα ομως αυτη ειναι μεταδοτικη. Απομακρινε τον σε περιπτωση που σημβαινει αυτο και πλυνε το μουρλοκομειο με κατι καταλληλο. Σε περιπτωση επαφης με ψωριαρη σκαντζοχοιρο εγω θα εκανα μια πλυση με σεμπασιλ στο σκυλο. Ρωτα το γιατρο. Αν τον εχεις πιασει, πλυσου καλα.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αυτο το ξερω,οτι ανοιγει!!
ποπο vasgial με πεθανες τωρα.
ρε τι μ@#@!!κας σκαντζοχοιρος δεν ειδε το (προσοχη σκυλος)???
που πας ρε καραμητρο ξεβρακωτος στα αγγουρια!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
αυτο το ξερω,οτι ανοιγει!!
ποπο vasgial με πεθανες τωρα.
ρε τι μ@#@!!κας σκαντζοχοιρος δεν ειδε το (προσοχη σκυλος)???
που πας ρε καραμητρο ξεβρακωτος στα αγγουρια!!
Δεν ηθελα να σε αναστατωσω αλλα επειδη προσφατα ειχαμε σχεδον υιοθετησει εναν σκαντζοχοιρο που μας προκυψε ψωριαρης για αυτο στα λεω. Και εγω προσφατα τα εμαθα. Εμεις ευτυχως δεν ειχαμε σωματικη επαφη με τα σκυλια αλλα εγω σαν μ...... τον επιανα.

ΥΓ οταν ελεγα οτι δεν εχει πολυ ζωη σε περιπτωση ψωρας εννοουσα τον σκαντζοχοιρο.

Last edited: