σκαντζοχοιρος!!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ο δικός μας σκατζόχοιρος πάντως έζησε και τη νύχτα πρέπει να την έκανε γιατί την άλλημέρα δεν ήταν εκεί!!!
Τώρα που το λές superman,σκέφτομαι το καλοκαίρι να βάλω μια ταμπέλα στο σπίτι με το "απαγορεύεται η είσοδος εις τους μη έχοντες εργασία".:rolleyes:
Ε τι στο καλό,θα τη διαβάσει ο κάθε διερχόμενος σκατζόχοιρος και θα το σκεφτεί πολύ να ξαναπεράσει απο κει!:D:D

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
στους μη εχοντες ειδικη αδεια να βαλεις!!!
πασαπορτι πρεπει να κουβαλανε οι σκατζοχοιρεοι.
ασε που τωρα ελπιζω να ζησει και αυτος να παει να το πει στους φιλους του!!
να φυγουν να πανε αλλου!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δν έβαλα φατσούλα γτ το μωραίτικο "ωρέ" είναι κάτι αντίστοιχο...
Το φαντάζομαι, αλλά καλώς ή κακώς οι συζητήσεις του forum είναι δημόσιες και παρακολουθούνται και διαβάζονται από πολλούς!
Κι ως κυνοφιλικό το forum είναι φιλοζωικό, οπότε ως άλλη γυναίκα του καίσαρα, εκτός από το να είναι οφείλει και να φαίνεται τέτοιο!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Το φαντάζομαι, αλλά καλώς ή κακώς οι συζητήσεις του forum είναι δημόσιες και παρακολουθούνται και διαβάζονται από πολλούς!
Κι ως κυνοφιλικό το forum είναι φιλοζωικό, οπότε ως άλλη γυναίκα του καίσαρα, εκτός από το να είναι οφείλει και να φαίνεται τέτοιο!
Πέρα απο τον Σουπ που τελεί υπό σύγχυση αυτή την στιγμή :p δν νομίζω να υπάρχει κανεις που να αντιπαθει τα σκαντζοχοιρακια... Ίσως οι οχιες. Που παρα τα φιλοζωικα αισθήματα του φόρουμ δν θα βρουν πολλούς υποστηρικτές... :)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Superman μην ανυσηχεις αδερφε , σου μιλαει ο πλεον εμπειρος.
Εχω βγαλει χωρις υπερβολη πανω απο 60-70 σκατζοχοιρους απο το στομα σπηλαιο του προεδρου.
Εκτος απο τα αγκαθια στα ποδια του δεν βρηκα ποτε αγκαθια στο στομα μεσα.Την πρωτη φορα τον πηγα γιατρο και εβαλα το χερι μεσα στον λαιμο αλλα δεν βρηκα κατι.Ε μετα απο τις 10 φορες το συνιθησα και εκτοτε ξερω ακριβως την διαδικασια.Σπανια δεν ζουν οι σκατζοχοιροι , αλλα ειχαμε και ατυχηματα.
Οι σκατζοχοιροι εχουν μια μυρωδια που τρελλαινει τα σκυλια(τουλαχιστον τον δικο μου) και κανει σαν λυσσασμενος να τον παρει στο στομα του.
Ψαχνω να βρω τροπους απομακρυνσης τους απο το κτημα , αλλα ακομα δεν εχω βρει λυση.
Να αρχισεις να ανυσηχεις οταν σου φερει αλογο η γαιδαρο.Αυτο θα το γραψω σε αλλο ποστ γιατι θα τρελλαθουμε τελειως.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αν η περίφραξη είναι σωστή χαμηλά-δεν μπαίνει ο σκατζόχοιρος
και όντως πρέπει να μυρίζουν πολύ γιατί τα δικά μου πολλές φορές με το που κατεβαίνουν απο το αμάξι πάνε καρφί εκατό μέτρα και τον βρίσκουν επιτόπου.......

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Καμιά φορά δεν είναι και τόσο απλό.
Όσο να πεις ένα μικρό κίνδυνο τον κρύβει

5..jpg4..jpg2..jpg1..jpg

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
:eek::eek::eek:

Πώς έγινε αυτό? Του τα πέταξε ο σκαντζόχοιρος επίτηδες?:confused:

Δν νομίζω να πήγε κ να τρίφτηκε το σκυλί πάνω του!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aν δεν κάνω λάθος, αυτό το αποτέλεσμα είναι από συνάντηση με άλλο είδος σκαντόχοιρου από αυτόν που ζει στην Ελλάδα, αυτής της οικογένειας Porcupine - Wikipedia, the free encyclopedia που έχουν το συνήθειο να αφήνουν τα αγκάθια τους όταν δέχονται επίθεση!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
παιδια μη λετε συνταγες γιατι αμα παθει τιποτα το παιδι μετα θα ξεκινησει βεντετα!ολη την οικογενεια ΤΟΥ θα βρω και μετα θα σας καλεσω για σουβλακι σκατζοχοιρινο!!!
Βασιλη αν δεν τον φας εσυ τελικα, ανταλλαξε τον με ενα σακί πατατες και βαλε σουβλακια απο τα κανονικα.

Η σκυλα, ενταξει;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βαγγέλη κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό με τις φωτο!!:eek::eek: Ο θεός να μας φυλάει μη τυχόν και δούμε τα δικά μας καμμιά ώρα σε τέτοια κατάσταση!!!
Σούπερμαν πως είναι το σκυλί-κομάντος? Ολα καλά? Πήγες στο κτηνίατρο?

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οσοι εχετε επαφες με σκαντζοχοιρους θελει προσοχη. Τα αγκαθια ειναι το λιγοτερο. Πριν λιγους μηνες ειχαμε επισκεψη απο σκαντζοχοιρο και μας ειχε εγκτασταθει στον κηπο. Απο την αρχη ειχα προσεξει οτι ειχε στα γυμνα σημεια κατι σαν ξηροδερμια. Μετα απο δυο περιπου εβδομαδες ο σκαντζοχοιρος δεν ηταν καθολου καλα και εμενε ακινητος χωρις να αντιδρα σε τιποτα. Πηρα τηλεφωνο στην ΑΝΙΜΑ και οταν τους περιεγραψα το περιστατικο μου ειπαν οτι ο σκαντζοχοιρος ειχε ψωρα και οτι θα πεθαινε. Μου ειπαν μαλιστα οτι ειναι ακρως μεταδοτικη τοσο στα ζωα οσο και στο ανθρωπο και οτι θα ηταν προτιμοτερο να απομακρινω καθε αντικειμενο με το οποιο ειχε ερθει σε επαφη ο σκαντζοχοιρος. Οντως την επομενη ο σκαντζοχοιρος δεν ζουσε. Ετσι λοιπον πεταξα μια φωλια που του ειχαμε φτιαξει απο ενα καφασι και μια παλια μαλινη κουβερτα.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το ξερω. Μου ειπαν πως αν τους ειχα παρει πιο πριν κατι θα γινοταν. Μου ειπαν για καποιο ενεσιμο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα. Εφοσον ομως λεει ειναι ακινητος και δεν αντιδρα και ισα που ανεπνεε δεν εχει ελπιδα. Δεν ηξερα κι εγω απο σκαντζοχοιρους που να φανταστω.... Θα μπορουσε να ειναι κατι στη φυσικη του χλωριδα. Το μονο που φρονταισα ηταν να μαθω τι τρωει και του ειχα παντα γατοτροφη.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
το σκυλι ειναι κομπλε!!
ο σκατζοχοιρος εγινε μπουχος!!
και ο σουπερμαν μπορει να πεταξει ξεγνοιαστος στους αιθερες!!
Αντε μωρέ κ μας τρόμαξε! Ωραία η προσπάθεια να το παίξει μαξιλαράκι για καρφίτσες, αλλά ελπίζω να έπαθε κ να έμαθε!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
μη βαζεις κ στοιχημα για αυτο
Συμφωνώ και γω ότι δεν πρέπει να είμαστε ήσυχοι ποτέ. Να ευχόμαστε μόνο να μην ξαναβρούν μπροστά τους κανέναν.
Ο δικός μου τουλάχιστον θυμάμαι ότι απο εκείνη τη μέρα όλο στο ίδιο σημείο πήγαινε και τον έψαχνε!