Eμείς δεν συμφωνούμε μεταξύ μας για το θέμα της στείρωσης, αλλοι θεωρούμε οτι πρεπει να γίνεται, αλλοι όχι (όλοι συμφωνούμε οτι δεν πρεπει να γίνοντει ανεύθυνα ζευγαρώματα!). Διαβασες τα αντίστοιχα θέματα εδώ στο φόρουμ? Σχημάτισες τη δική σου άποψη με συγκεκριμένη επιχειρηματολογία?το μόνο που θέλω είναι να ρωτήσω κ εσάς που ξέρω ότι θα μου πείτε το σωστοτερο ώστε να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται!!
Σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!Είναι καθαρά δική σου απόφαση αν θα στειρώσεις τη σκυλίτσα σου ή όχι. Την απόφαση πρέπει να την πάρεις βάζοντας κάτω όλες τις παραμέτρους, όχι από άποψη δυσκολίας και μόνο αλλά και από θέμα υγείας. Είναι θέμα που θα ακούσεις πάρα πολλές και αντικρουόμενες απόψεις. Άκου, ρώτα ξανα ρώτα αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία ξανα-παλι ρώτα και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.
Συμβουλέψου και 2 και 3 γιατρούς για το θέμα της νάρκωσης που σου είπε ο πρώτος λόγω της φυλής. Προσωπικά πριν στειρώσω τη δική μου ρώτησα 7 γιατρούς και έχω πρήξει πάρα πολύ κόσμό. Αρκετοί είναι κ από το forum και μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Σπρευ? Δηλαδη?Καπου μεσα στο forum διαβασα για ενα σπρευ,αλλα δεν πολυκαταλαβα...Να ρωτησω κάτι; Το σπρέυ δε βοηθάει για να μη μυρίζονται;;
Θα πέφταμε στην περίπτωση του ...ραβδωτού bullmastiff...Αν τελικά δεν αποδεικνυόταν αποτελεσματικό αυτό το σπρέυ;
Μην με προκαλείς, γιατί εδώ μπορώ μια χαρά να σου απαντήσω...Θα πέφταμε στην περίπτωση του ...ραβδωτού bullmastiff![]()
την ψεκαζεις σε ολο το σωμα ?![]()
Spary for bitches. Την περιοδο του οιστρου ξεκάζεις την σκύλα και ο σκύλος δεν την μυρίζει. Εμεις το χρησιμοποιούσαμε στην προηγούμενη έκθεση για τις σκύλες και τα αγοράκια ούτε σημασία που μας έδιναν. Δεν το λαμβάνω σαν περίπτωση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, απλά το ότι μπορεί να εφταιγε το σπρέυ ειναι ένα ενδεχόμενο. Τωρα για 15 μέρες οίστρου σίγουρα θα ψεκάζεις 3 φορες τη μέρα και πάλι ενδεικτικά για να δεις αν πιάσει. Αν πραγματικά όμως ο αρσενικός σου δεν δίνει σημασία στη σκύλα με το σπρέυ σωθηκες!Όσα μπουκαλάκια κι αν χρειαστεί να αγοράσεις.
Περιμενω καποια τηλεφωνα για να παρω και αλλες αποψεις διαφορων κτηνιατρων. Αυτος που εχω εγω, μου ειπε οτι λογω των λιγων κιλων,η δοσολογια πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη και ακριβης. Λιγο παραπανω να πεσει,τοτε μετα θα χρειαστει ευθανασια.Το spray δεν ειναι σιγουρο,εξαρταται και απο το ποσο δυνατα "σερνει" μια σκυλιτσα.Θα πρεπει να εισαι μαζι τους 24 ωρες το 24ωρο για να δεις αν πιανει η δεν πιανει.
Εγω θα σου ελεγα απλα να στειρωσεις το ενα σκυλακι ,και αυτα να μην υποφερουν και εσυ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Αυτο ειναι "γελοιο"που λες, γιατι δεν πήγα εγω πρώτη φορα απ αρχης των εκθέσεων! Το έχουν δοκιμάσει πολλοι μα πάαααρα πολλοι πριν απο μένα και έπιασε! Τι πρόβλημα εχεις με το να κάνω αυτο που θέλω;;Δηλαδή Lindaki, χρησιμοποίησες ένα προιόν, για το οποίο φαντάζομαι δεν θα ήσουν καθόλου σίγουρη ότι θα "έπιανε", αλλά εσύ έκανες αυτό που ήθελες...πήγες στην έκθεση. Αυτό δεν λες, ή κατάλαβα λάθος; Αν τελικά δεν αποδεικνυόταν αποτελεσματικό αυτό το σπρέυ;