τι θα ζητούσατε απο το τέλειο Pet shop


11 Ιουνίου 2016
5
5
32
λαρισα
www.maxpetshop.gr
Σας διαβάζουμε εδώ και πολύ καιρό χωρίς να έχουμε γράψει κάποιο σχόλιο.
θέλουμε την γνώμη σας για να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα που θα κάνει χαρούμενους όλους τους ιδιοκτήτες ζώων.
Γιαυτό σας ζητάμε να γράψουμε εδώ συγκεντρωμένα όλα τα παράπονα που έχετε από καταστήματα που σας προμηθεύσανε κατά καιρούς καθώς και τι θα θέλατε παραπάνω!
αυτό το Post δεν είναι μορφή διαφήμισης και είναι ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια να συγκεντρωθεί όλη η γνωση πάνω σε αυτό που μας κάνει χαρούμενους/δυσαρεστημένους σε μια επαφή με κατάστημα petshop.
Το κατάστημα ξεκίνησε με φιλοσοφία,καλές τιμές,ποιοτικές τροφές,ποικιλία σε τροφές κ αξεσουάρ,άριστη εξυπηρέτηση,όχι σε εμπόριο και κλουβιά/αιχμαλωσία ζώων σε καταστήματα.

αναμένουμε της προτάσεις σας
Με εκτίμηση
Μαρία κρίκκη
 
  • Like
Reactions: LaCat and Orilis




reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
1) ιστοσελιδα με σωστο και ευχρηστο μενου, καλες φωτογραφιες και δυνατοτητα online παραγγελιας...μεγαλο το κοστος για κατι αξιολογο,αλλα ειναι η καλυτερη διαφημιση και θα αποσβεσει το κοστος συντομα...

2)τηλεφωνικο κεντρο με ατομο-α,ευγενικο-α, γνωστη-ες του αντικειμενου ετσι ωστε ο πελατης να μην χρειαζεται να εξηγει τα προφανη η να αισθανεται οτι ενοχλει...περισσοτερες απο μια γραμμες,για μειωση η εξαλειψη των χρονων αναμονης...

3) α)δωρεαν μεταφορικα στον νομο σας απο καποιο βαρος και πανω με λογικες τιμες στις υπολοιπες χρεωσεις και λογικους χρονους παραδοσης...β)πολυ σημαντικο,η μεταφορικη που θα συνεργαστειτε,εαν δεν το κανετε οι ιδιοι, να παραδιδει το αγαθο στην κατασταση που το παραλαμβανει...το τελειο καταστημα να εχετε αν δεν φροντισετε τον συγκεκριμενο τομεα,θα εχετε μεγαλη φυρα...

4)δωστε χρημα στην ατμοσφαιρα-εξαερισμο του χωρου,κατι που εννοω κυριολεκτικα,ετσι ωστε να κρατατε τον πελατη μεσα για χαζολογημα...εαν οι οσμες ειναι πολυ ενοχλητικες,θα παρει τα απολυτως απαραιτητα και θα εξαφανιστει,με μεγαλη πιθανοτητα να μην ξαναπατησει...

5)μην βαριεστε να λυνετε αποριες σε λογικα πλαισια,κυριως τηλεφωνικα...

6)καλο στοκ,κατι που φυσικα εξαρταται αμεσα απο την οικονομικη σας επιφανεια και καλιστα μπορει να εξισορροπηθει απο καλη επιδοση στους λοιπους αναφερομενους τομεις...

7)χαμογελατε εστω και με το ζορι...
 






vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Πρώτα από ΟΛΑ να ξέρετε τα σκυλιά και τις ανάγκες της κάθε ράτσας.

Δεν μπορείς να μπαίνεις πχ σε πετσοπ να μιλάς για πιτμπουλ και να σου δίνουν παιχνίδια-αξεσουάρ για κανίς.

Δεν μπορείς να ρωτάς την τροφή που προμοτάρει το πετσοπ τι θερμίδες έχει και να σε ρωτάει τι είναι αυτό..

Απλά πράγματα. Σήμερα ο καθένας απο εμάς μπορεί να προμηθευτεί ότι θέλει και απο όπου θέλει (συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού).. Αυτό που λείπει είναι η γνώση και η σωστή καθοδήγηση απο τους "επαγγελματίες" ..
 


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
Μην εμπορευεστε μικρα εξωτικά ζώα.
Αναφερομαι στα ερπετά - τροκτικά- πουλια που βλεπει κανείς συχνά σε βιτρίνες.
Και εξηγούμαι: Η σωστή φροντίδα μιας νεροχελώνας για παράδειγμα είναι αρκετά απαιτητική για να απομακρύνει κάθε υποψήφιο αγοραστή. Αυτά τα ζωάκια έγιναν τόσο δημοφηλή επειδή υπάρχουν πετσοπάδες οι οποίοι τα πουλάνε πακέτο με αποξηραμένες γαρίδες, ''χελωνιέρες'' μεγέθους ίσου με δυο παλάμες και ξεμπερδεύουν. Νομίζει λοιπόν και ο πελάτης οτι είναι ένα εύκολο ζωάκι για τα το φροντίζει η κόρη του , κ φυσικά κανένας λόγος για την ποιότητα ζωής αυτού του πλάσματος.
Πέραν των αναγκών που έχουν αυτά τα ζωάκια για να διατηρούνται υγειή ως κατοικίδια, δεν παυουν να είναι μη-εξημερωμένα(μη-εξημερώσιμα κατ εμέ) . Ο εγλεισμός σε ένα τεράρριουμ -όσο μεγάλο και να είναι αυτό- παραμένει μια όμορφη φυλακή - διάρκειας 40 χρόνων. Όμοια φάση είναι και οι σκίουροι-κόκκινοι ή chipmunks που πωλούνται ως κατοικίδιοι αλλά τουλάχιστον αυτών το μαρτύριο διαρκεί μόνο 6-12 χρόνια.
Όσον αφορά τα λοιπά τροκτικά : ποντικάκια-χαμστεράκια,κουνελάκια παρότι έχουν λιγότερες απαιτήσεις και το μεγάλο θετικό οτι εξημερώνονται η συντριπτική πλειοψηφία τους καταλήγει ζωντανή τροφή για φιδάκια. Φαντάζεστε την αγωνία κ τον πόνο που περνάει μεχρι να φαγωθεί δηλαδή.
Γενικότερα φοβάμαι οτι για όλα τα παραπάνω, οι συνθήκες εκτροφής και διανομής στα καταστήματα κάνουν τα puppy mills να φαντάζουν παραμυθάκι.
Τώρα τα ψάρια, και ειδικά τα χρυσόψαρα , αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο από μόνα τους.
 


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
Και προκύπτει το ερώτημα : μπορεί ένα πέτ σοπ να επιβιώσει κάνοντας μόνο εμπόριο τροφών και αξεσουάρ; (Εδώ διορθώστε με αν σφάλω αλλά μέχρι και τα φαρμακευτικά προιόντα -αμπούλες χάπια κλπ - δεν μπορούν να πωλούνται από απλό πετσοπά αν δε κουβαλά κ την ιδιότητα του κτηνιάτρου ή γεωπόνου(; )καρφιτσωμένη στον τοίχο του.)
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Να βρει δυο-τρεις τροφές της προκοπής, με βάση την ποιότητα και την σχέση της με την τιμή, και όχι αυτή με το καλύτερο μάρκετινκ ή τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Να ξέρει σε ποιον σκύλο θα την προτείνει και για ποιο λόγο. Πόσο πρωτεινη έχει? Από τι πρώτες ύλες? Εχει μέσα κρέας ή κρεατάλευρα? Ποια είναι η θερμιδική της αξία για να δω όντως πόσο θα ταισω και αν συμφέρει σε σχέση με κάποια άλλη? Τι πρόσθετα έχει? Καλύπτει και τις ανάγκες για γλουκοζαμίνες κλπ? Αυτά θα ήθελα να μου απαντάει ένας μαγαζάτορας που θέλει να τον εμπιστευτώ. Αλλιώς ψάχνω μόνος μου και παίρνω απ το ιντερνετ.
Απαντάω για τις τροφές, γιατί είναι το 99% του τζίρου που θα κάνει ένα πετσοπ από μένα
 


panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
52
Β.Α Αττική
Εμένα μου αρέσει να ψωνίζω από Pet Shops που έχει απ' έξω -και όχι μόνο- αδέσποτα, τα οποία ταΐζουν, ποτίζουν και αποπαρασιτωνουν.
Δυσκολεύουν η, αλήθεια είναι, την πρόσβαση με το σκυλί σου αλλά εμένα μου αρέσει.
 


mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Γνώση για το καθε είδος που υπαρχει στο μαγαζί=εκπαίδευση πριν την πρόσληψη του.ευγενεια και χαμόγελα προς τους πελάτες.ολα τα είδη απο τροφές και οχι μονο αυτά που αφήνουν το μεγαλύτερο κέρδος και ειναι άχρηστα για τα ζώα.ο ιδιοκτήτης να λατρεύει πανω απ´ολα ζώα των πελατών του και να ενδιαφέρεται για αυτά.καθαριοτητα οπως προανεφεραν για να μπορει ο κόσμος να κανει μια βολτα χαζεύοντας-αγοράζοντας κατι και οχι τα απόλυτος απαραίτητα.
Λίγα απο τα ποιο σημαντικά που μπορει κάποιος να κρατήσει κάποιον ως πελάτη...
 
  • Like
Reactions: maria krikki MAXPET


11 Ιουνίου 2016
5
5
32
λαρισα
www.maxpetshop.gr
Και προκύπτει το ερώτημα : μπορεί ένα πέτ σοπ να επιβιώσει κάνοντας μόνο εμπόριο τροφών και αξεσουάρ; (Εδώ διορθώστε με αν σφάλω αλλά μέχρι και τα φαρμακευτικά προιόντα -αμπούλες χάπια κλπ - δεν μπορούν να πωλούνται από απλό πετσοπά αν δε κουβαλά κ την ιδιότητα του κτηνιάτρου ή γεωπόνου(; )καρφιτσωμένη στον τοίχο του.)
Nαι έχεις δίκιο δεν επιτρέπεται και το αστείο της υπόθεσης είναι πως μας έχουν έρθει πολλοί 'πελάτες(007)' πριν καν ανοιξουμε κανονικά και μας ζητούσανε φαρμακευτικά.ο συνήθης διάλογος ήταν :
-έχετε το τάδε?
-όχι δεν επιτρέπεται ναπουλάμε,για αυτά πρέπει να ρωτήσετε τον κτηνίατρο σας.
-ωραία,δηλαδή δεν θα φέρετε?
-όχι!
-ευχαριστώ πολύ ...
και αποχωρόυσανε από το μαγαζί γιατί η αποστολή τους είχε ολοκληρωθεί!
 
  • Like
Reactions: ioanna a




betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Το pet shop της περιοχής μου παραδίδει στο σπίτι και παρόλο που τις περισσότερες φορές πάω από κει, έχει τύχει να είμαι πηγμένη τις ώρες που ειναι ανοιχτό και να με εξυπηρετήσει. Το εκτίμησα πολύ εννοείται. Προτιμώ την προσωπικη επαφη από το eshop.

Θα ηθελα όσο ειναι δυνατόν να έχουν προσωπική γνώση για τα προϊόντα που πουλάνε, και να μην μεταφέρουν απλώς τις πληροφορίες του προσπεκτους. Αν όχι προσωπική απο τα δικά τους ζώα, απο των πελατών τους. Εννοώ το εκτιμώ όταν με ρωτάνε για feedback απο προϊόν που μου έχουν πουλησει. Αυτοί που είναι 100% σίγουροι οτι αυτό που μου πούλησαν ειναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι, με απωθούν. Χίλιες φορές να ειναι ειλικρινής ο άλλος μαζί μου κι ας μη μου αρέσει η απάντηση, κι ας μην τελικά εξυπηρετηθώ πλήρως.
 


bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Αυτοί που είναι 100% σίγουροι οτι αυτό που μου πούλησαν ειναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι, με απωθούν. Χίλιες φορές να ειναι ειλικρινής ο άλλος μαζί μου κι ας μη μου αρέσει η απάντηση, κι ας μην τελικά εξυπηρετηθώ πλήρως.
Αυτό! :)
 
  • Like
Reactions: noni_papa


mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα τωρα....δεν υπαρχει τέλειο κατάστημα.πολυ απλα γιατι στην μέση μπαίνει το συμφέρων.
 
  • Like
Reactions: maria krikki MAXPET


bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα τωρα....δεν υπαρχει τέλειο κατάστημα.πολυ απλα γιατι στην μέση μπαίνει το συμφέρων.
Πάντα θα υπάρχει το συμφέρον, όμως δεν το θεωρώ ψύλλους στα άχυρα αυτό που γίνεται. Είναι πολύ θετικό στοιχείο όταν ένα κατάστημα ζητά την γνώμη των (υποψήφιων) πελατών του. Τώρα, είναι άλλο θέμα το τι απ'όλα αυτά θα εφαρμοστούν και στην πράξη. Τουλάχιστον θα ξέρουν τί είναι αυτό που ψάχνουν οι πελάτες, προκειμένου να βελτιωθούν.
 


TrendoSkylo

Active Member
18 Μαϊου 2016
36
40
εγω που ειμαι επαρχια και δυσκολευομαι να βρω αυτα που χρειαζομαι απο τα πιο απλα πχ λουρι θελω ενα e-shop αλλα να μου συμπεριφερεται οπως και αν πηγαινα στο καταστημα δλδ οχι αλλη μια ψυχρη τηλεφωνητρια να γραψει παραγγελια και τελος να ειναι ζεστη και προθυμη να μου λυσει καθε απορια να μου προτεινει κατι που μπορει να ειναι καλυτερο απο αυτο που ζηταω .. ααα και κανενα δωρακι που και που δεν βλαπτει :whistle:;)
 


mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Πάντα θα υπάρχει το συμφέρον, όμως δεν το θεωρώ ψύλλους στα άχυρα αυτό που γίνεται. Είναι πολύ θετικό στοιχείο όταν ένα κατάστημα ζητά την γνώμη των (υποψήφιων) πελατών του. Τώρα, είναι άλλο θέμα το τι απ'όλα αυτά θα εφαρμοστούν και στην πράξη. Τουλάχιστον θα ξέρουν τί είναι αυτό που ψάχνουν οι πελάτες, προκειμένου να βελτιωθούν.
Συμφωνώ μαζι σου.το θεμα ειναι οτι δεν πραγματοποιούνται ποτε τα θελω των πελατών.τωρα όλο αυτο ειναι για να σε τραβήξει.....ωωωωωωωω τι ωραία ένα μαγαζί που με ρωτάει τι θελω.....και οταν πας εκει ξανά τα ιδια...παρε αυτη την τροφή ειναι απο της καλύτερες........κλπ κλπ κλπ.......
 
  • Like
Reactions: maria krikki MAXPET


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Δηλαδή θεωρείς ότι ενα εμπορικό μαγαζί δεν πρέπει να κοιτάει το συμφέρον του;

Συμφωνώ μαζι σου.το θεμα ειναι οτι δεν πραγματοποιούνται ποτε τα θελω των πελατών.τωρα όλο αυτο ειναι για να σε τραβήξει.....ωωωωωωωω τι ωραία ένα μαγαζί που με ρωτάει τι θελω.....και οταν πας εκει ξανά τα ιδια...παρε αυτη την τροφή ειναι απο της καλύτερες........κλπ κλπ κλπ.......
Και που το ξέρεις; Πήγες απο κει; Δυο ημερών θέμα και ήδη εισαι σιγουρη για την εξέλιξη;