... τον ζευγαρώνω τώρα ??

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eγώ έτσι το βλέπω πάντως.
Faye δεν μιλάμε για πληρωμή σε κουταβάκια, αλλά για προσπάθεια να ενημερώσεις, να καταλάβει ο άλλος και ΑΝ επιμένει, ΒΛΕΠΟΥΜΕ (σε ακραια περίπτωση) σε περίπτωση που η σκύλα δεν έχει δυσπλασία πχ πιστευω ειναι αστείο να το συζητάμε, μιάς και παντού τα ίδια γίνονται, όλο αυτό κάνει καλό στην φυλή τελικά όμως.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τον έδωσες λοιπόν τον σκύλο και τα κουτάβια κατσίκια

george K

Αν δεχτείς, κινδυνεύεις να γυρίσει μετά και να πει "και που πλήρωσα τον καλό επιβήτορα, τι κατάλαβα; δεν μου έδωσε καλά κουτάβια".
τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση????

βοήθησες ???????

marug

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2007
68
0
Και γιατί να μην πει:
και με καλό επιβήτορα έβαλα και κατσίκια έβγαλα. Ρε μήπως φταίει η κατσίκα μου; Μήπως να της δώσω απαλλαγή και να ψάξω κάτι καλύτερο;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Θέμα ανθρώπου είναι ... αν δεν κάνεις τίποτα ποτέ δεν θα μάθεις ...
το πρόβλημα υπάρχει η λύση ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι να ζευγαρώνουν μόνο καλά ζώα, οπότε όσο πλησιάζεις προς αυτήν τόσο καλύτερα ... και πλησιάζεις προς αυτήν ζευγαρώνοντας ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
marug said:
Και γιατί να μην πει:
και με καλό επιβήτορα έβαλα και κατσίκια έβγαλα. Ρε μήπως φταίει η κατσίκα μου; Μήπως να της δώσω απαλλαγή και να ψάξω κάτι καλύτερο;
Δεν θα το πει, διότι αμφότεροι θα τα τσεπώσουν και ως εκ τούτου όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι. Ας είναι καλά η ΧΕ.

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.
Η δήθεν προσφορά στη φυλή δεν είναι ούτε επιχείρημα, ούτε δικαιολογία, ούτε πανάκεια.
Η προχειρότητα δεν συνέβαλε ποτέ σε καμία αναβάθμιση.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δηλαδή με λίγα λόγια

σου έρχετε σκύλα χωρίς μορφολογικό πρόβλημα , στο πολύ καλός - εξαίρετος , με καλή εξέταση δυσπλασίας και ένα pedigree στο οποίο δεν ξέρεις τίποτα.

τον δίνεις κύριε πρόεδρε ή δεν τον δίνεις :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Κατσίκα με κατσίκα= σίγουρα κουτάβια κατσίκες

Καλο με κατσίκα =δεν γίνετε παραπάνω κατσίκα από αυτό που είχε

Στο finale προσπάθεια έγινε

στην χειρότερη ο τύπος γίνετε τσομπάνης με τόσα κατσίκια που μάζεψε :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ΑΝ ποτέ μου έρθει κανένας για ζευγάρωμα (δεν νομίζω, λέω τώρα) θα σας προτιμήσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν μιλάμε για προχειρότητα ... μιλάμε για ΚΟΕ και προυποθέσεις ... λέγονται δημόσια 1-2-3 πράγματα, δεν είναι εύκολονα γίνει αυτό ...

Τα άλλα είναι και λίγο θεωρητικά, όσοι εμπλέκονται με τον χώρο θα ξέρουν ότι συζητάμε για ΠΟΛΥ σπάνιες περιπτώσεις, να αναζητά κάποιος επιβήτορα καλής ποιότητας να πληρώνει κλπ κλπ ... ας πούν όλοι πόσα τέτοια ζευγαρώματα κάνουν ... μιλάμε για πταίσμα μπροστά στο χάος της ΧΕ ... να το διευκρινήσουμε καταρχάς αυτό , να ξέρουμε γιατί μιλάμε, μιλάμε θεωρητικά ...

Το καλό της φυλής δε, δεν είναι ''και καλά'' ...
Η δυσφήμιση του επιβήτορα και δη στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, και όποιος το ξεπερνάει θα το κάνει για 2 λόγους ... λεφτά και το καλό της φυλής ... εγώ δέχομαι και τα 2 ... μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει ένας καλός επιβήτορας ή πόσο στην πορεία καταλήγει να κοστίζει στον ιδιοκτήτη του ?? Η εκτροφή δεν έχει μόνο υποχρεώσεις, έχει και δικαιώματα καμιά φορά ... :wink:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ΜΑΚΗΣ said:
δηλαδή με λίγα λόγια

σου έρχετε σκύλα χωρίς μορφολογικό πρόβλημα , στο πολύ καλός - εξαίρετος , με καλή εξέταση δυσπλασίας και ένα pedigree στο οποίο δεν ξέρεις τίποτα.

τον δίνεις κύριε πρόεδρε ή δεν τον δίνεις :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Πόσες είναι η σκύλες στην Ελλάδα που έχουν παραπάνω από αυτά που είπες? :?: :?: :?:
Σου λέω και το γνωρίζεις ότι είναι μετρημένες στα δάκτυλα :!: :!: :!:

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
64
Chania
www.chaniatown.gr
Όποτε συμφωνούμε ότι πριν ζευγαρώσει η σκύλα θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε κάνει ιατρικά τεστ . τεστ δυσπλασίας…… άρα να είναι τουλάχιστον 2 ετών
μετά διαθέτουμε τον Α επιβήτορα μας για το καλό της φυλής για να μην πάει ο ιδιώτης , που δεν έχει κατέβη σε κάποια έκθεση , να ζευγαρώσει με τον τυχαίο της γειτονιάς άρα να κάνει κακό στην φυλή ,αυτό φαντάζομε να ζητά ο εκτροφέας για το καλό της φυλής και το βρίσκω σωστό να γίνετε
όμως θέλω να ρωτήσω πόσοι από τους εκτροφής τηρούν τα παραπάνω στα ζευγαρώματα που κάνουν οι ίδιοι , εάν δεν τα τηρούν είναι διπλά φταίχτες , για να μην πω τίποτα χειρότερο, διότι γνωρίζουν και δεν εφαρμόζουν

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για μένα εκτροφή σημαίνει εκτροφικος στόχος και εκτροφικος στόχος σημαίνει βελτίωση της φυλής με όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικά, ως προς το προτυπο, δείγματα.
Κατ’ επέκταση, σοβαρος εκτροφικος στόχος δεν μπορεί να εκπληρωθεί με αυτόν τον τρόπο:

DASTY said:
Ο BYB που έχει αποφασίσει να ζευγαρώσει την σκύλα δύσκολα οποιος τίποτε μπορεί να του αλλάξει γνώμη οποτε σίγουρα είναι καλύτερα να ζευγαρώσει με έναν αξιόλογο σκύλο παρα με έναν του γείτονα.
Γνώμη μου…

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
κανένας δεν έχει τέτοια σκύλα στην Ελλάδα

άρα για το καλό της φυλής θα ζευγαρώσουμε σκύλες με λιγότερες προυποθέσεις από αυτές που έβαλα..

psara

έλληνας εκτροφέας με παίρνει τηλ

και τι σκύλαρος είναι αυτός και έχω πάθει πλάκα και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ταμπεραμέντο και και και (άπειρες σάλτσες)

- τον δίνεις για ζευγάρωμα ?

- ποια σκύλα ???

- αυτή.

- ναι.

- τι θες?

- 400 ευρώ

- εε. κοίτα. δεν έχω σκοπό να κρατήσω σκυλί από την γέννα και την κάνω για να βγάλω κανενα έξοδο.

ζευγάρωσε λοιπόν με άλλον (από αγγελία) που πήρε κουτάβι

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ROTTIE said:
Για μένα εκτροφή σημαίνει εκτροφικος στόχος και εκτροφικος στόχος σημαίνει βελτίωση της φυλής με όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικά, ως προς το προτυπο, δείγματα.
Ο στόχος μου είναι πολύ ψιλά :!:

ROTTIE said:
Κατ’ επέκταση, σοβαρος εκτροφικος στόχος δεν μπορεί να εκπληρωθεί με αυτόν τον τρόπο:

DASTY said:
Ο BYB που έχει αποφασίσει να ζευγαρώσει την σκύλα δύσκολα οποιος τίποτε μπορεί να του αλλάξει γνώμη οποτε σίγουρα είναι καλύτερα να ζευγαρώσει με έναν αξιόλογο σκύλο παρα με έναν του γείτονα.
Αυτός δεν είναι δικόσμου στόχος

Τα έπρεπε να είναι του κάθε BYB για να με φτάσει

Γνώμη μου…

Η γνώμη σου σεβαστή αλλα με πως τα με πείσεις ότι μετράει

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
DASTY said:
έλληνας εκτροφέας με παίρνει τηλ
τα ήθελα να μάθω ποιος ΕΚΤΡΟΦΈΑΣ ήτανε αυτός αν θέλεις PM παρακαλώ :?:
σόρρυ αλλά εαν κάτι με χαρακτηρίζει αυτό είναι η εχεμύθεια.

είναι πραγματικό γεγονός πάντως (δυστηχώς)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
DASTY said:
Η γνώμη σου σεβαστή αλλα με πως τα με πείσεις ότι μετράει
Μα δεν με ενδιαφέρει να πείσω κάποιον ότι «μετράει» η γνώμη μου...
Αυτή είναι η δική μου άποψη και είναι παγιωμένη διότι ότι όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο, δεν κατάφεραν να με πείσουν με επαρκή επιχειρήματα.

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα που όλη σε ίδια σακούλα μπαίνουν.

Εκτροφής που ζευγαρώνουν για να βγάλουν κανένα έξοδο

Καταξιωμένοι εκτροφής στην Ελλάδα και εξωτερικό

Ιδιοκήτες ημίαιμων Rottweiler που δίνουν σε άλλους συμβουλές

Λαμόγια

BYB

Κτηνίατροι

Εκπαιδευτές

Ιδιοκτητες τον Pet Shop

ακόμη όσον περιφέρονται γύρο από σκύλους και δεν είχαν ποτε σκύλο

Ολονών μας η γνώμη είναι παγιωμένη και μετράει

Έχουμε άποψη και ξέρουμε όλα

βάζο και εμενα μέσα

Όλη βράζουμε στο ίδιο καζάνι και σαν να συμφέρει κάποιον τα νερά που κολυμπάμε να είναι όσο πιο τόλα γίνετε

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ας αυτόπροσδιοριστούμε λοιπόν!

Εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία:
DASTY said:
Ιδιοκήτες ημίαιμων Rottweiler που δίνουν σε άλλους συμβουλές
Εσύ που ανήκεις?

Στατιστικά Forum