τρωει κοκκινη για σκυλο !

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ναι οντως! Δεν ξέρω, ίσως έχει να κάνει με τις πολλές κεφαλιές, κάτι παύει να λειτουργεί . Η επιστήμη τι λέει επ αυτού, έχει βγάλει πόρισμα;

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
πως να <<μπουν>> στο μυαλο του εννοιες και λεξεις σαν την φρονησις,νους,σοφια,υποληψις,δικαιοσυνη,αντιληπτικη ικανοτητα-συνεσις και παααρα πολλα τετοια, απο αυτα που ο ιδιος θεωρει ως δικαιο/σωστο/καλο/κακο κτλ..δεν γνωριζει την εννοια της αρετης..

καθε κοινωνια παραγει και τον αναλογο τυπο ανθρωπου.. απο τον αριστο εως τον ζομπι..

το ιδιο και στο ποσο φιλοζωοι,φιλανθρωποι,οικολογοι κτλ θα ειμαστε.. οχι σαν εννοια... γιατι ολοι ξερουν την εννοια της δικαιοσυνης(ισοτητα-ευτυχια).. δεν τους κανει και αυτοματα δικαιους..

οι πραξεις μετρανε..(σε συνηθεια οχι μια φορα και τελος..-μονιμο στοιχειο-)

η συνηθεια ειναι η δευτερη φυση του ανθρωπου ελεγε ο Αριστοτελης..αλλα εδω στην Τουρκορωμιοσυνη αγαπη μου, εχει γινει..και λιγο χριστιανος και λιγο κλεφτης και λιγο καλος και λιγο κακος λιγο απο ολα... σαλατα τουρλου-τουρλου :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Με σχωρνάτε μιας και είμαι του γηπέδου αλλά αν έβλεπα κάτι τέτοιο είχα μπει μέσα και το είχα αρπάξει εγώ από τον λαιμό το ΔΙΠΟΔΟ και ας λένε ότι θέλουν για αυτοδικίες και λοιπά!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
respect που λενε :D (uefa)
Φυσικά respect όχι μόνο στους ανθρώπους όμως!!!! ;) είναι υποκριτικό να γίνεται καμπάνια για τον ρατσισμό και να υπάρχει τέτοια συμπεριφορά σε ζωάκι!

• Like
Reactions: ntoulis

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Για να μην λέμε μόνο τα στραβά μας να δείχνουμε και κάτι καλό!

Ο Τζόρβας είναι γενικά πολύ φιλόζωος και ασχολείται πολύ με αδέσποτα και αυτός και η γυναίκα του

• Like
Reactions: ghelly and ntoulis

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Κατι τετοιες συμπεριφορες (σαν του 1ου βιντεο) με κανουν και τσαντιζομαι που οι σκυλοι δεν χρησιμοποιουν τα δοντια τους....μια περιποιημενη του αξιζε του κιαρατα

• Like
Reactions: Elli and ntoulis

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Κατι τετοιες συμπεριφορες (σαν του 1ου βιντεο) με κανουν και τσαντιζομαι που οι σκυλοι δεν χρησιμοποιουν τα δοντια τους....μια περιποιημενη του αξιζε του κιαρατα
Που να προλάβει το καημένο να αντιδράσει έτσι που το ακινητοποίησε.. Μήπως το φανταζόταν κι αυτό τι του έρχεται; Αν ήταν, ειδικά, μαθημένο σε χάδια αγνώστων, που να φυλαχτεί.. Κεραμίδα του ήρθε..