Ακρίβυναν και τα αναισθητικά και ποιος θα τα αγοράσει.. μια με τσεκουρι στο δοξα πατρί και R.I.P στο αψε σβήσε ..
και μετα..στις 9 του μακαριτη.. αλλον εβαλε στο σπιτιΑκρίβυναν και τα αναισθητικά και ποιος θα τα αγοράσει.. μια με τσεκουρι στο δοξα πατρί και R.I.P στο αψε σβήσε ..
Δεν διαφωνώ καθόλου οτι η σφαγή των ζώων δεν είναι συνήθως καθόλου ανώδυνη ούτε στα χωριά ούτε στα σφαγεία, απλά λέω οτι μπορεί, γίνεται να είναι.επειδη ειμαι απο χωριο και το εχω κανει και εγω και ισως στο μελλον το ξανακανω αν χρειαστει και επειδη εχω βρεθει και σε σφαγειο και εχω δει ξαναλεω οτι κανεις θανατος δεν ειναι ανωδυνος.
μια μαχαιρια δινεις και στο αρνι,μια με το τσεκουρι στο κοκορα μια και στο γουρουνι και παει λεγοντας.ολα με την μια γινοντε δεν αρχιζουν να κοβουν οπου ναναι σαν δολοφονοι στις ταινιες.
τωρα περι ναρκωσεων κλπ.....μην νομιζεις οτι εχουν και το βλεπα που εχουν στις ταινιες η οτι καταλαβενουν οτι ηρθε το τελος.
Ναι και έχει συσπάσεις!Αλήθεια, μιας και παιδί της πόλης, ισχύει ότι αν κόψεις το κεφάλι της κότας αυτή συνεχίζει να τρέχει?Το έχω ακούσει πολλές φορές...ισχύει?
![]()
Έτσι ακριβώς είναι. Οι περισσότεροι που τρώμε κρέας δεν μας νοιάζει πως έφτασε το κρέας στο πιάτο μας αρκεί να μην γνωρίζουμε πως έφτασε στο πιάτο μας.Α συγγνώμη ναι...έκανε ένα απότομο κρακ το κεφάλι της κότας και τέλος...
Και βρίσκουμε παρηγοριά/μαξιλάρι στον σύντομο θάνατο(άρα δεν κατάλαβε τίποτα) της κοτούλας και την καταβροχθίζουμε...
Προσωπική εμπειρία.Αλήθεια, μιας και παιδί της πόλης, ισχύει ότι αν κόψεις το κεφάλι της κότας αυτή συνεχίζει να τρέχει?Το έχω ακούσει πολλές φορές...ισχύει?
![]()
ΣΥΜΦΩΝΏΔεν χρειάζεται να είσαι χορτοφάγος για να δεις ότι η υπερκατανάλωση και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο είναι άρρωστο πράγμα.
Έχω τέτοιο βίντεο. Αν θες το ανεβάζω;;;;Οοοhhh, poor little chicken...γιατι δεν της κάνουμε της κοτούλας ένα βίντεο ως φόρο τιμής και να το ανεβάσουμε στο Youtube να δει ο κόσμος πως συμπεριφερόμαστε στις κότες!Ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω!
Κι εγώ πάντως έχω δει αρκετά βίντεο και με κοτούλες που λέτε, και με γουρουνάκια και με κατσικάκια... Ψαξτο στο YouTube Στέλιο.Έχω τέτοιο βίντεο. Αν θες το ανεβάζω;;;;