φρικιαστικο ! φαρμα σκυλων στο Βιετναμ

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ακρίβυναν και τα αναισθητικά και ποιος θα τα αγοράσει.. μια με τσεκουρι στο δοξα πατρί και R.I.P στο αψε σβήσε ..

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
δεν άντεξα να το δω, οπως δεν αντεχω να δω κανένα παρεμφερες βιντεο οτι ζωο και αν εχει... παρόμοιες τεχνικες χρησιμοποιουνται σε ολα τα ζωα προς βρωσην.., δεν θα ξεχάσω ποτε ενα βιντεο για την παραγωγή του φουα γκρα...το τι περνούν οι παπιες για να χοντρυνει το συκωτι τους...οι κοτες για να κανουν αυγα... οι αγελαδες για να κανουν γαλα... τα ugg για να γινουν μποτες...ο καρσλογος ατελειωτος, απλα η εικονα είναι πιο φρικιαστικη οταν αφορά ενα πλασμα ιδιο με αυτο που κοιμαται τωρα πανω στα ποδια μου...

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
επειδη ειμαι απο χωριο και το εχω κανει και εγω και ισως στο μελλον το ξανακανω αν χρειαστει και επειδη εχω βρεθει και σε σφαγειο και εχω δει ξαναλεω οτι κανεις θανατος δεν ειναι ανωδυνος.
μια μαχαιρια δινεις και στο αρνι,μια με το τσεκουρι στο κοκορα μια και στο γουρουνι και παει λεγοντας.ολα με την μια γινοντε δεν αρχιζουν να κοβουν οπου ναναι σαν δολοφονοι στις ταινιες.
τωρα περι ναρκωσεων κλπ.....μην νομιζεις οτι εχουν και το βλεπα που εχουν στις ταινιες η οτι καταλαβενουν οτι ηρθε το τελος.
Δεν διαφωνώ καθόλου οτι η σφαγή των ζώων δεν είναι συνήθως καθόλου ανώδυνη ούτε στα χωριά ούτε στα σφαγεία, απλά λέω οτι μπορεί, γίνεται να είναι.
Κι εγώ απο χωριό είμαι, σε χωριό έμενα και μένω, και μέχρι πολύ πρόσφατα έσφαζα ο ίδιος όλα τα ζώα που έτρωγα, απο κότες μέχρι μοσχάρια. Δεν μπορώ να πώ οτι έχω πετύχει κανέναν ανώδυνο θάνατο, προσπαθώ όμως να τα ταλαιπωρώ όσο το δυνατόν λιγότερο, και ξέρω ανθρώπους που ρίχνουν μεγάλο μοσχάρι σε 10 δευτερόλεπτα χωρίς να αντιδράσει καθόλου.
Μαχαιριά απο μαχαιριά έχει μεγάλη διαφορά γιατί αν πριονίζεις και πιέζεις με το μαχαίρι σφίγγουν τα αγγεία στην τομή και δεν ξεματώνει ούτε τόσο γρήγορα ούτε τόσο καλά το ζώο.
Επίσης κατα την γνώμη μου έχει μεγάλη διαφορά στην ταλαιπωρία του ζώου και στην ποιότητα του κρέατος το να γίνει η όλη διαδικασία, απο την αρχή μεχρι το τέλος όσο πιό ήπια, ανώδυνα και γρήγορα γίνεται.
Ούτε εγώ πιστεύω οτι το ζώο καταλαβαίνει οτι θα πεθάνει, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται τέτοιες έννοιες. Αλλα το να το τραβολογάς και να το ταλαιπωρείς μπροστά στα άλλα σαφώς τα ανησυχεί και αντιδρούν και παλεύουν, κάνει την διαδικασία πιό δύσκολη και κατα την γνώμη μου σφίγγει το κρέας, υποβιβάζει την ποιότητά του.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πιστόλι αναισθητοποίησης, αλλα αν είχα θα το χρησιμοποιούσα, πιστεύω οτι έχει νόημα και βάση η υποχρεωτική χρήση του, οντως κάνει ανώδυνη την σφαγή αν χρησιμοποιηθεί σωστά, και σωστά επιβάλλεται.

• Like
Reactions: tasos malinoua

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Αλήθεια, μιας και παιδί της πόλης, ισχύει ότι αν κόψεις το κεφάλι της κότας αυτή συνεχίζει να τρέχει?Το έχω ακούσει πολλές φορές...ισχύει?
:sick:
Ναι και έχει συσπάσεις!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Α συγγνώμη ναι...έκανε ένα απότομο κρακ το κεφάλι της κότας και τέλος...
Και βρίσκουμε παρηγοριά/μαξιλάρι στον σύντομο θάνατο(άρα δεν κατάλαβε τίποτα) της κοτούλας και την καταβροχθίζουμε...
Έτσι ακριβώς είναι. Οι περισσότεροι που τρώμε κρέας δεν μας νοιάζει πως έφτασε το κρέας στο πιάτο μας αρκεί να μην γνωρίζουμε πως έφτασε στο πιάτο μας.

Αλήθεια, μιας και παιδί της πόλης, ισχύει ότι αν κόψεις το κεφάλι της κότας αυτή συνεχίζει να τρέχει?Το έχω ακούσει πολλές φορές...ισχύει?
:sick:
Προσωπική εμπειρία.
Έχω δει κότα να τις κόβουν το κεφάλι και αυτή να συνεχίσει να τρέχει πάνω από 10 μέτρα χωρίς κεφάλι ώσπου να τρακάρει στον κορμό ενός δέντρου και να πέσει κάτω.
Έχω δει γουρούνι περίπου 200 κιλά να του παίζουν με βαριοπούλα στο κεφάλι και αυτό να πέφτει κάτω ζαλισμένο ώστε να προλάβει ο σφαγέας του να του χώσει την τελειωτική μαχαιριά στον λαιμό.
Έχω δει πολλές φορές την συχωρεμένη την γιαγιά μου να σβερκώνει κουνέλι για να το ξεκάνει και να το φάμε.

Δεν χρειάζεται να είσαι χορτοφάγος για να δεις ότι η υπερκατανάλωση και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο είναι άρρωστο πράγμα.
ΣΥΜΦΩΝΏ

Οοοhhh, poor little chicken...γιατι δεν της κάνουμε της κοτούλας ένα βίντεο ως φόρο τιμής και να το ανεβάσουμε στο Youtube να δει ο κόσμος πως συμπεριφερόμαστε στις κότες!Ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω!
Έχω τέτοιο βίντεο. Αν θες το ανεβάζω;;;;