χαιρετώ ανθρώπους και σκυλάκια του φόρουμ

Andag

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2009
80
0
Αθήνα
Σας ανακάλυψα ψάχνοντας διάφορες πληροφορίες και διαβάζοντας άρθρα για σκυλάκια.. είχα ξεσυνηθίσει πως είναι η ζωή μαζί τους αφού τα 2 σκυλάκια της οικογένειας (ημίαιμα αλλα άπιαστα:))έχουν μετακομίσει εδώ και 2-3 χρόνια στο καινούργιο αγρόκτημα μας εκτός πόλεως. κατά καιρούς πάντα με έπιανε μια μεγάλη επιθυμία για δικό μου σκυλάκι πλέον αφού μένω μόνος μου αλλα το άφηνα σκεπτόμενος τις ευθύνες και τα λεφτά και το "κάνε κάτι καλά η καθόλου" όταν πρόκειται για ζωάκι. να μην πολυλογώ φιλοξενήθηκα στο σπίτι μιας φίλης στην κέρκυρα που είχε σκυλακι και ξαναερωτεύτηκα:rolleyes:.. πλέον είμαι κοντά στην απόφαση αν και δέ βιάζομαι.. αγαπημένες ράτσες αν και πολυ διαφορετικές frenchbulldog, maltese, bullmastiff, mastiff napolitano και τα terrier

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Οντως εχεις μια ποικιλια οσο αφορα τις κατηγοριες φυλων που σου αρεσουν.
Ελπιζω να καταληξεις στη φυλη που θα επιλεξεις να αποκτησεις με τη βοηθεια των συζητησεων που γινονται εδω.Καλωσηρθες!

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
καλώς ήρθες στην παρέα πιστεύω πως όποια ράτσα και αν επιλέξεις είναι σίγουρο πως θα το αγαπάς πάρα πολύ και δεν θα έχεις ενδειασμούς του τύπου μήπως να επέλεγα καλύτερα την άλλη ράτσα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr