Καλημέρα σας!!!
Μετά από αρκετό καιρό που έχω να μπω στο forum, καθώς με είχε απορροφήσει η ανάρρωση του μικρούλη, αυτό που διαπιστώνω και με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι ενώ ο στόχος μου ήταν να συλλέξω πληροφορίες για κτηνιάτρους ώστε να επιτευχθεί μία έγκυρη επιστημονική διάγνωση για το μπουμπάκι και να μπούμε στον δρόμο της αποθεραπείας, διαπιστώνω ότι άρχισαν έντονες διαμάχες μεταξύ σας. Η επιδίωξή μου μέσα από τις αναρτήσεις μου ήταν να μου προτείνετε κάποιον αξιόλογο επιστήμονα. Αυτό και μόνον αυτό. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι προτάσεις σας είναι καλοδεχούμενες και σας διαβεβαιώ ότι έχω την ικανότητα και την ωριμότητα να τις αξιολογήσω.
Από την άλλη, πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που κατάλαβαν την "ουσία" της υπόθεσης και μου πρότειναν κτηνίατρους και ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που είχαν προσωπική εμπειρία από τον κ. Βλαχόπουλο και μου τον πρότειναν. Από όλους εσάς οδηγήθηκα σε αυτόν και από εκείνον σώθηκε το σκυλάκι μου! Σας ευχαριστώ θερμά διότι αν δεν είσασταν εσείς να μου πείτε την δική σας εμπειρία από τον κ. Βλαχόπουλο και να αποφασίσω να τον επισκεφτώ, τώρα ο μπούμπης δεν ξέρω αν θα ζούσε!
Επομένως, αυτό που καταλαβαίνετε είναι ότι ο μπούμπης όχι μόνο σώθηκε, αλλά είναι εμφανώς καλύτερα!
Όσο αφορά το πρόβλημα με το στομάχι - οισοφάγο που αντιμετωπίζει, μετά την επισκεψή μας στον κ. Ράλλη (καθηγητή γαστρεντερολογιας του ΑΠΘ) ο οποίος απεφάνθει ( κατόπιν γαστροσκόπησης που διενεργήθει) ότι οφείλεται στις πολύωρες ναρκώσεις και μας συνέστησε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή η οποία δεν λειτούργησε, με την καθοδήγηση του κ. Βλαχόπουλου, οδηγηθήκαμε στην κτηνίατρο - γαστρεντερολόγο που τον παρακολουθεί τώρα, την κα. Βασιλική Σταθοπούλου.
Εκείνη πρότεινε μια διαφορετική φαρμακευτική αγωγή η οποία και λειτούργησε!!!
Το μπουμπάκη σταμάτησε να κάνει εμετούς, άρχισε να τρώει, να πίνει νερό, βγήκε από τον όρο και κάθε μέρα είναι και καλύτερα!!!
Στο επεμβατικό (ορθοπαιδικό) κομμάτι νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κάνω εκτενή αναφορά. Όχι μόνο περπατάει και έχει εξαλειφθεί πλήρως η μόλυνση, αλλά πάμε βόλτες, τρέχουμε, παίζουμε κτλ σχεδόν όπως πριν το ατύχημα!
Βέβαια έχουμε δρόμο ακόμα για να γίνει πλήρως καλά, αλλά ο σκύλος πραγματικά πέθανε και αναστήθηκε!
Αυτό λοιπόν που έχω ανεπιφύλακτα να προτέινω βάσει της δικής μου εμπειρίας, είναι ότι για ορθοπαιδικά θέματα, κατευθείαν στον κ. Βλαχόπουλο (δεν υπάρχει περίπτωση να αναλλάβει κάτι και να μην διεκπαιρεώσει τον στόχο του με επιτυχία). Επιπλέον, μπορείτε να τον συμβουλέβεστε για όλα τα κτηνιατρικά θέματα. Είναι σίγουρο ότι θα σας δώσει μια έγκυρη απάντηση και θα σας παραπέμψει σε κάποιον αξιόλογο συνάδελφό του.
Η άποψή μου είναι ότι κάποιος για να είναι καλός γιατρός, θα πρέπει εκτός από επιστήμονας να είναι και άνθρωπος!!! Και αυτό σας διαβεβαιώ ότι το έχει ο κ. Βλαχόπουλος.
Επιπλέον, για παθολογικά-γαστρεντερολογικά θέματα, συστήνω ανεπιφύλακτα την κα. Σταθοπούλου (έχει κλινική στα Μελίσσια). Είναι απίστευτα αξιόλογη και σαν άνθρωπος και σαν γιατρός! Είναι εκείνη που έβαλε στην τελική ευθεία ανάρρωσης (σε συνεργασία πάντα με τον κ. Βλαχόπουλο) το μπουμπάκι, την στιγμή που όλοι οι άλλοι κτηνίατροι με ειδικότητες που τον είχαν δει (Λιαπής, Ράλλης) τον είχαν ξεγραμμένο!
Εξ΄ού λοιπόν και το σχόλιο μου για το "μούφα" κλινική του Λιαπή, το οποίο συνεχίζω να το στηρίζω και να το επικροτώ, εφόσον απ΄ότι φαίνεται αναλαμβάνει υποθέσεις τις οποίες δεν μπορεί να διαχειριστεί, αντί να τις παραπέμψει σε κάποιον άλλο συνάδελφο.
Εν κατακλείδι, αυτό που έχω να πω είναι ότι ο μικρούλης ζει και είναι καλά χάρη στον Βλαχόπουλο και την Σταθοπούλου!!! Είναι πραγματικά αξιέπαινο ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι κατάφεραν να συνεφέρουν ένα σκυλάκι απίστευτα ταλαιπωρημένο (1 1/2 μήνα ήταν από κλινική σε κλινική) από την ασυνειδησία και την ματαιοδοξία κάποιον που θέλουν να ονομάζονται κτηνίατροι!
Καλό Πάσχα σε όλους!