χρειαζομαι βοηθεια

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
ναι χρειαζεται ακριβως γι'αυτο το λογο που ειπατε οτι μπορει να κουνηθει και να παθει χειροτερη ζημια,αλλα μου ειπε οτι ημουν πολυ τυχερη γιατι αν τον αφηνα αλλη μιση ωρα θα ειχε κουφαθει το κακομοιρο το σκυλακι μου,σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Περαστικά σας!!!
Το μικρότερο κακό λοιπόν!!!!:D:D:D
Συμφωνώ κι εγώ!Η παραμικρή κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλο τραύμα στο αυτί, όπως θα ήταν η λαβίδα μέσα....:(

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
οχι αν τον αφηνες εσυ επρεπε να του πεις αλλα
αν αυτος εξακολουθουσε να μην απανταει στα τηλεφωνα ο βλακας :mad:

οι γιατροι δεν ειναι μονο για τα εμβολια αλλα πρεπει να ειναι διπλα μας και στα επειγοντα επρεπε να του πεις και αυτα δεν εχουν μεσημεριανες ωρες ξεκουρασης :mad:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
cockeraki, χαιρομαι που δεν ειχε ασχημη εκβαση τελικα το προβλημα.
Συμφωνω απολυτα με την Κρινα, ηθελα να το πω και πριν λιγες ωρες τοτε που καιγοσουνα αλλα δεν ηταν καταλληλη η στιγμη.

Αν ηθελε να κοιμαται ανέμελα τα μεσημερια ο τύπος, να διαλεγε αλλο επαγγελμα.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
οχι αν τον αφηνες εσυ επρεπε να του πεις αλλα
αν αυτος εξακολουθουσε να μην απανταει στα τηλεφωνα ο βλακας :mad:

οι γιατροι δεν ειναι μονο για τα εμβολια αλλα πρεπει να ειναι διπλα μας και στα επειγοντα επρεπε να του πεις και αυτα δεν εχουν μεσημεριανες ωρες ξεκουρασης :mad:
εκεινη την ωρα ειχα πολυ αγωνια για το σκυλακι μου και δεν το σκεφτηκα,αλλα αληθεια αυτο ειναι πολυ ασχημο να μην το σηκωνουν,ενταξει αυτο ηταν ναι μεν σοβαρο αλλα κατι πιο σοβαρο οπως η φολα που μπορει να το σκοτωσει σε λιγα λεπτα,αλλα τι να τους πεις εκεινη τη στιγμη οταν αγωνιας για το φιλαρακι σου?
Αλλα εκεινη την ωρα που δεν το σηκωνε μου ερχοταν να τον βρισω,ειχα απελπιστει:mad::mad::mad:

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Τέλος καλό όλα καλά! :)

Πάντως αν έχει μεγάλη ενόχληση το ζώο και πονάει το αυτί του, ΠΟΤΕ δεν το πειράζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε και το ζώο να ξεχαστεί και να μην πολυκουνιέται.
Αν έχει κάτι μέσα αυτό μετακινείται. Αν πάλι είναι καμιά ωτίτιδα και έχει διάφορες αηδίες μέσα το αυτί εξ' αιτίας της δεν το αφήνουμε το ζώο να ηρεμήσει καθώς αναστατώνουμε συνέχεια το περιβάλλον και το πιάνει φαγούρα/πόνος.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο γιατρος της Ζηνας που τωρα ειναι και της Ηρας σηκωνει το τηλεφωνο ακομα και στην αγρια νυχτα. Και το κινητο που το γραφει και στην καρτα του το εχει παντα ανοιχτο και παντα το σηκωνει.

Μας εχει τυχει δυο φορες να παρουμε εντρομοι μετα τα μεσανυχτα για την Ζηνα μας την μινι πινσερινα που ειχε εντονουςς και συνεχεις εμετους, ευτυχως οχι απο φολα.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Βασικα αυτος ο κτηνιατρος δεν ειναι ανευθυνος,δηλαδη ερχεται αμεσως,αλλα σημερα δεν ξερω τι επαθε...ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και ειναι προθυμος να σου εξηγησει και να σου απαντησει οποιαδηποτε απορια,αλλα μου ειπαν και εναν αλλον κτηνιατρο που σε περιπτωση που μου ξανατυχει κατι(που δεν το ευχομαι)να τον εχω στα υποψιν μου,ποτε δεν ξερεις.
μας ειχε τυχει περιστατικο που μας δηλητηριασαν το σκυλο στην κερκυρα περισυ και πηραμε τον κτηνιατρο μας(που δεν εχει παρει και λιγα λεφτα αν φανταστειτε οτι παντα ειχαμε απο 2σκυλια και πανω,λιγο τα εμβολια,εξετασεις αιματος, αντε κανενα ξαφνικο ,ειχε παρει πολλα) και τι μας λεει "Α!δεν μπροω να ερθω εγω,να τον φερετε στο ιατρειο μου,καιο σκυλος σε κατασταση σοκ,ενα τερας 60κιλα αντε να το παρεις μεχρι το αυτοκινητο,και πηραμε αλλο κτηνιατρο,αλλα δυστυχως δεν τον προλαβαμε:(

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
του το ειπε ο φιλος μου,οτι τον παιρναμε τηλ και τελικα ηταν σε χειρουργειο μου το ειπε τωρα οτι τον ρωτησε,ενας σκυλος επεσε απο τη σκαλα και του βγηκε το ποδι απο τη θεση του,ειπα και εγω,γιατι αυτος πραγματικα ακομη και της 3 τα ξημερωματα να τον παρεις θα ερθει...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε σεις, συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση, αλλά άμα τρυπήσει ένα τύμπανο δε θεραπεύεται/κλείνει από μόνο του? Ναι, ξέρω, εξαρτάται από τι έχει τρυπήσει, αλλά είχα την εντύπωση ότι θεραπεύονται λίγο ή πολύ και χωρίς εγχείριση.

Άλλη ερώτηση: υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε να μπει ζωΰφιο στο αυτί σκύλου?

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
κοιτα του δικου μου του μπηκε αυτο το χορτο δεν θυμαμαι πως το λενε εγω το λεω κολιτσιδα,τον ναρκωσε για να μην κουνιεται και του κανει καμια ζημια,επουλωνεται απο μονο του,αλλα εμενα μου εδωσε και αντιβιωση,δεν νομιζω να μπορεις να αποφυγεις να μπει κατι,παρα μονο να μην το παιρνεις σε μερη με χορτα κτλ.αυτο μου ειπε ο γιατρος

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Χμμμμμ, μωρέ όπως και να το λένε, το θέμα είναι ότι μπαίνει και παραμπαίνει! Καλό είναι να το ξέρουμε. Συμφωνώ φυσικά με τα περί γιατρού και αντιβίωσης και θεραπείας. Απλώς τρόμαξα με τις δηλώσεις περί κώφωσης και αναρωτιόμουνα αν είναι μόνιμη.:eek::eek:

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
αυτο θα το παθαινε αν τυχον και τον πηγαινα μιση με μια ωρα μετα,γιατι αυτος τιναζοταν συνεχεια και ξυνοταν και οπως εκανε αυτη την κινηση αυτο συνεχιζε να μπαινει προς τα μεσα και μου ειπε πως θα ηταν κουφος για παντα,γιατι θα του τρυπουσε το τυμπανο του:(:(

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Εμείς που βολτάρουμε καθημερινά στα χωράφια μόλις μπούμε στο αμάξι για να φύγουμε ελέγχω αυτιά, πατουσάκια, μασχάλες, κοιλιά κλπ για άγανα. Ένα να σου ξεφύγει την έκατσες. Είναι μυτερά και με την κίνηση του σκύλου χώνονται και από το δέρμα μέσα στο σώμα και μετακινούνται. Μόνο από την τρυπίτσα που αφήνουν πίσω τους καταλαβαίνεις τί μπορεί να έχει συμβεί.
Σε ένα πινσεράκι μπήκε από την πατούσα και έφτασε κοντά στην καρδιά, σε ένα άλλο μεγαλόσωμο από τη μύτη και κόντευε να μείνει στον τόπο, έχω δει σκύλο με απόστημα μεγαλύτερο από πορτοκάλι εξ΄αιτίας άγανου (ωραίος ιδιοκτήτης! :mad: ). Η πιο συνηθισμένη περίπτωση τα αυτιά. Μόλις δεις κεφάλι να γέρνει μετά από βόλτα σε χορτάρια, παίρνεις το σκύλο και τρέχεις.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όλα εξαρτώνται από την έκταση και το είδος της βλάβης...κάθε ρήξη τυμπάνου δεν σημαίνει απαραίτητα και κώφωση...

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
αυτα τα χορτα εχουν σαν μια μυτουλα μπροστα και τσιμπανε,ετσι το του τρυπανε το τυμπανο:(

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Εμείς που βολτάρουμε καθημερινά στα χωράφια μόλις μπούμε στο αμάξι για να φύγουμε ελέγχω αυτιά, πατουσάκια, μασχάλες, κοιλιά κλπ για άγανα. Ένα να σου ξεφύγει την έκατσες. Είναι μυτερά και με την κίνηση του σκύλου χώνονται και από το δέρμα μέσα στο σώμα και μετακινούνται. Μόνο από την τρυπίτσα που αφήνουν πίσω τους καταλαβαίνεις τί μπορεί να έχει συμβεί.
Σε ένα πινσεράκι μπήκε από την πατούσα και έφτασε κοντά στην καρδιά, σε ένα άλλο μεγαλόσωμο από τη μύτη και κόντευε να μείνει στον τόπο, έχω δει σκύλο με απόστημα μεγαλύτερο από πορτοκάλι εξ΄αιτίας άγανου (ωραίος ιδιοκτήτης! :mad: ). Η πιο συνηθισμένη περίπτωση τα αυτιά. Μόλις δεις κεφάλι να γέρνει μετά από βόλτα σε χορτάρια, παίρνεις το σκύλο και τρέχεις.
α δεν ειμαστε καλα,τοσο επικινδυνα ειναι αυτα?δεν το περιμενα,αλλα το καταλαβα μια και καλη,εγω τον ψαχνω και τον βουρτσιζω καθε φορα γιατι κολλανε ολα πανω του,αυτα που ειναι σαν μπαλιτσες πρασινες και καφε που μοιαζουν σαν πολυ πολυ μικροι αχινιοι,αλλα σε πολυ μικρο,αυτα που λεω κολιτσεδες που κολλανε και στα ρουχα που ειναι μακροστενα(αυτο του μπηκε του δικου μου στο αυτι)αλλα απο εδω και περα σε χαλικια μονο και σε τσιμεντο μακρια απο τα χορτα

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Όλα εξαρτώνται από την έκταση και το είδος της βλάβης...κάθε ρήξη τυμπάνου δεν σημαίνει απαραίτητα και κώφωση...
ναι εχεις δικαιο,απλα μου ειπε για τον δικο μου,που συνεχισε να ξυνεται και να τιναζει το κεφαλι του,οτι αν τον αφηνα και αλλο το πιο πιθανο ηταν να την χασει την ακοη του:(
και μετα αντε να συνενοηθω εγω μαζι του που δεν θα ακουγε απο το ενα αφτι

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Και στη δικιά μου έχει μπεί τέτοιο χόρτο και όντως έπρεπε να ναρκωθεί. Είναι εξαιρετικά συχνό φαινόμενο στα κόκερ. Τα συγκεκριμένα χόρτα πιάνονται στο τρίχωμα των αυτιών και με την κίνηση γλιστράνε στο εσωτερικό πολύ εύκολα.

Πλέον έχω γίνει υπερβολική και κοιτάζω τα αυτιά της στη βόλτα καθε 5 λεπτά και πάντα είναι γεμάτα με χόρτα.

Μάλλον ο κτηνίατρος σου υπερέβαλε λίγο σχετικά με την κόφωση.:confused: Ο δικός μας θυμάμαι μου είχε πει ότι αν τρύπησε το τύμπανο θα κάνει απλά 1-1.5 μήνα να περάσει με αντιβίωση.

Εγώ πάντως το είχα πάρει χαμπάρι το απόγευμα ότι κάτι παίζει με το αυτί της (έλειπα πριν) και την πήγα την άλλη μέρα(μου είπε ο γιατρός ότι δεν υπάρχει πρόβλημα), τώρα τί να πώ..

edit: Έχω βρεί τέτοιο χόρτο καρφωμένο στη μασχάλη που δεν το είχα δει μέσα στις τρίχες και είχε κάνει ολόκληρο σπυράκι.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δε μου λέτε: αυτά ευδοκιμούν και στο Αμέρικα? Διότι δεν τα έχω ξανακούσει. Το μόνο άτομο που ξέρω στου οποίου το αυτί μπήκε κάτι ήτανε μια συνάδελφος σε ανασκαφή στην Τουρκία που ζούσαμε ακριβώς όπως και ο Παλαιολιθικός άνθρωπος. Επίσης μια φορά έπαθα μόλυνση στο αυτί από πισίνα και πέρασα των παθών μου τον τάραχο, μέχρι που είδα στον ύπνο μου ότι μπήκε κατσαρίδα στο αυτί μου και έβαλα οινόπνευμα μέσα να την πνίξω, αλλά με διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι τέτοιο πράμα μπαίνει μόνο σε πεθαμένους. Τελικά τι μπορεί να μπει σε αυτιά και μασχάλες κλπ.? Σκύλων εννοώ διότι εγώ ξέρω τι να κάνω άμα με πονέσει το αυτί μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr