18 χρονών παππούλης ζητάει βοήθεια

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στέλλα χίλια συγνώμη..:D
Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια έχασα και εγώ τον παιδικό μου σκύλο..Αυτός που με πήγαινε στον δημοτικό και μου δίδαξε την ανιδιοτελή αγάπη..και την μαγεία να μεγαλώνεις μαζί του..
Πάρε τις στιγμές και φύλαξε τες για πάντα..και δεν θα τον χάσεις ποτέ.., ίσα ίσα θα δώσεις και εσύ (όταν θα έρθει η ώρα) στα δικά σου παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτήν την μαγεία..
Ο πρώτος σκύλος θεωρώ πως είναι για όλους το "σημαιάκι" μας.., η αρχή αυτού του υπέροχου ταξιδιού στην γνωριμία μας με τον σκύλο, εκείνος που μας δίνει δύναμη να βελτιωνόμαστε σαν κυναγωγοί και μας κάνει πάντα στην σκέψη του να χαμογελάμε.

Jerryst

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Ο πρώτος σκύλος θεωρώ πως είναι για όλους το "σημαιάκι" μας.., η αρχή αυτού του υπέροχου ταξιδιού στην γνωριμία μας με τον σκύλο, εκείνος που μας δίνει δύναμη να βελτιωνόμαστε σαν κυναγωγοί και μας κάνει πάντα στην σκέψη του να χαμογελάμε.
Νομίζω έδωσες τον ορισμό... Ευχαριστώ...

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Χθες το απόγευμα μας άφησε ο Τζερράκος μας... Είναι τόσο δύσκολο μετά από 18 ολόκληρα χρόνια...

Δεν φαντάζεσαι πόσο θα μας λείψεις...
Στέλλα,

Οι περισσότεροι από εμάς, νάσαι σίγουρη ότι καταλαβαίνουμε (και ξέρουμε) πως νιώθεις...
Είναι τόσο δύσκολο!!! Δεν θέλω κάν να το σκέφτομαι!!!

Κοιτάζω τη σκύλα μου, που είναι ξαπλωμένη δίπλα μου και προσεύχομαι να ζήσει, έστω και ...λίγα χρόνια λιγότερα από τον Τζέρυ σου!!!!!
Νάσαι χαρούμενη που ο Τζέρυ έζησε μαζί σου και σε συντρόφεψε για τόσα χρόνια...
Τώρα, θα τρέχει και θα παίζει, σαν νεαρό κουτάβι... Να τον θυμάστε πάντα, με χαμόγελο!

Και, αν ο Τζέρυ έχει πετύχει το στόχο του, σε λίγο καιρό θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς άλλα σκύλο...

Jerryst

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Στέλλα,

Οι περισσότεροι από εμάς, νάσαι σίγουρη ότι καταλαβαίνουμε (και ξέρουμε) πως νιώθεις...
Είναι τόσο δύσκολο!!! Δεν θέλω κάν να το σκέφτομαι!!!

Κοιτάζω τη σκύλα μου, που είναι ξαπλωμένη δίπλα μου και προσεύχομαι να ζήσει, έστω και ...λίγα χρόνια λιγότερα από τον Τζέρυ σου!!!!!
Νάσαι χαρούμενη που ο Τζέρυ έζησε μαζί σου και σε συντρόφεψε για τόσα χρόνια...
Τώρα, θα τρέχει και θα παίζει, σαν νεαρό κουτάβι... Να τον θυμάστε πάντα, με χαμόγελο!

Και, αν ο Τζέρυ έχει πετύχει το στόχο του, σε λίγο καιρό θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς άλλα σκύλο...

Με κάνετε να μην αισθάνομαι μόνη με αυτόν τον δυσβάσταχτο πόνο...Ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Ξέρεις στη φάση που είμαι τώρα, φαντάζομαι ότι δεν θα ξαναπάρω σκυλάκι ποτέ ξανά...
Καταλαβαίνω τί λες, αλλά όπως και να'χει θα περάσει πολύς, πολύς καιρός...

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Ξέρεις στη φάση που είμαι τώρα, φαντάζομαι ότι δεν θα ξαναπάρω σκυλάκι ποτέ ξανά...
Καταλαβαίνω τί λες, αλλά όπως και να'χει θα περάσει πολύς, πολύς καιρός...
Αγαπητή Στέλλα,

Μην είσαι τόσο σίγουρη... ποτέ μη λες ποτέ!!!
Ετσι κι αλλιώς, "εμείς" είμαστε εδώ!

Υ.Γ. Για πρώτη δόση, αν θέλεις, διάβασε το θέμα "Για πόσο ακόμα"...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στέλλα μου η αλήθεια είναι πως ο ερχομός ενός άλλου σκυλιού πάντα απαλύνει τον πόνο..!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλο κουραγιο σε εσενα και στην οικογενεια σου
Καλο ταξιδι στον Τζερυ

οταν θα ειστε ετοιμοι θα παρετε ξανα σκυλο
ο Τζερυ θα το εγκρινει πιστευω

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
έχοντας ζήσει τον πόνο αυτό σε καταλαβαίνω απόλυτα.... δε θα ξεχάσεις ποτέ το μωρό σου και θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου.... τα συλληπητήρια μου...