4ήμερο στο Αγρίνιο...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
... με μία τρελή-τρελή παρέα 4ποδων. Ανοιξιάτικος καιρός, πολύ παιχνίδι!

Χάρηκα πολύ που είδα πάλι τη Λίλλυ μου, η οποία κάθε φορά ομορφαίνει όλο κ πιο πολύ. Η προσωπικότητά της έχει ξεδιπλωθεί κ μόνο θετικά στοιχεία βρίσκω σε αυτή.

Άλλο

Ένα άλλο ευχάριστο γεγονός είναι κ η υιοθέτηση από το γείτονα που μένει απέναντι (ξάδερφος του μπαμπά μου) ενός νέου κουταβιού (Τόμι), το οποίο μου πήρε τα μυαλά (κ μου έσκισε τα μπατζάκια) :D

Επίσης, φιλοξενήσαμε για μία ημέρα το πίνσερ της ξαδέρφης μου, την κούκου, οπότε καταλαβαίνετε ότι η παρέα μεγάλωσε :)

Κ φυσικά δεν έλειπε κ το τρελοκάτσικό μου... :p
Η οποία χάρηκε την άνοιξη κ το παιχνίδι με τη Λίλλυ.

Κάποιες φωτο λοιπόν από την παραμονή μας εκεί (ααα ρε τυχερέ πατέρα, με την άπλα σου, τον κήπο σου, τις χήνες σου, τις κότες σου κ τα χωριάτικα τα φαγητάκια) :D

τα κορίτσια μου! :)

:):):):):)

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ομορφιές!!!!!!!!!! Τέλεια!!! Πάνως ο κούκλος κούταβος με την πιντσερίνα δεν παίζονται!!! Είναι διπλάσιος!!!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ομορφιές! :)
Αλήθεια, Κούκου το λένε το μικρό? Χεχε
Η Λίλλυ έστρωσε, πάχυνε κιόλας ε?
Πώς τα πήγανε τα κορίτσια που είχαν καιρό να βρεθούνε?
Η Λίλλυ δέχτηκε τη Λώρα και ας είναι στο χώρο που πλέον έχει συνηθίσει για δικό της?
Αχ... Τη δεύτερη φωτό με τον κούταβο που τρέχει προς το μέρος σου έπρεπε να βάλεις στο διαγωνισμό, εμένα τουλάχιστον μου αρέσει πολύ περισσότερο.
Και ο κούταβος απίθανος!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ομορφιές! :)
Αλήθεια, Κούκου το λένε το μικρό? Χεχε
Η Λίλλυ έστρωσε, πάχυνε κιόλας ε?
Πώς τα πήγανε τα κορίτσια που είχαν καιρό να βρεθούνε?
Η Λίλλυ δέχτηκε τη Λώρα και ας είναι στο χώρο που πλέον έχει συνηθίσει για δικό της?
Αχ... Τη δεύτερη φωτό με τον κούταβο που τρέχει προς το μέρος σου έπρεπε να βάλεις στο διαγωνισμό, εμένα τουλάχιστον μου αρέσει πολύ περισσότερο.
Και ο κούταβος απίθανος!
ναι, κούκου τη λένε :p

Στο διαγωνισμό έβαλα αυτή που συνέδεσα με το πιο όμορφο συναίσθημα εκείνη τη στιγμή :)

Η λίλλυ τα πρώτα 5 λεπτά της συνάντησης δεν πολυχάρηκε που είδε το μαλλιαρό κατσίκι να τρέχει μέσα στον κήπο ΤΗΣ, αλλά τη συνήθισε σχεδόν αμέσως, μια κ έχουν ξαναβρεθεί κ τα βρίσκουν πολύ καλά στο παιχνίδι κ στις κατσικιές. Μόνο εκείνη τη στιγμή δηλ. χρειάστηκε να επέμβω κ να τις "ξανασυστήσω". Από εκεί κ ύστερα δεν ξανασχολήθηκα με το θέμα.
Η λώρυ βοήθησε πολύ στο να μάθει νεες εντολές η Λίλλυ κ ότι όταν μας φωνάζει ο ιδιοκτήτης να ερχόμαστε αμέσως.
Η λίλλυ της έμαθε πώς να φυλάμε το χώρο του σπιτιού ότι δεν είναι σωστό να γαβγίζουμε στα σκυλιά του (πάνω) γείτονα.:):D:D

Αχώριστες είναι κ χαίρομαι πολύ γι' αυτό! :)

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Καταπληκτικες φωτογραφιες και πολυ ομορφα σκυλακια!!!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Τόμι και ξερό ψωμί!!!!!

Πάντως η επαρχία έχει πλεονεκτήματα που στην Αθήνα ούτε στον ύπνο μας δεν τα βλέπουμε.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kαλά ο κούταβος δεν παίζεται.... πολύ ζουπηχτερός!! Απίθανος!!! Εχει να γίνει ένας σκύλαρος αυτός......

Οσο για τις "φιλενάδες", αχώριστες φαίνονται!! Φτου τους φτού τους!!! :)

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
Προβλέπω το τρελομπουλουκοκούταβο να το κάνει μιά χαψιά το πίντσερ όταν μεγαλώσει :D

Μοιάζει με τον Γκρισίνο :p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλέ τι υπέροχο μέρος! Καλά, γιατί ακούω κόσμο να βρίζει το Αγρίνιο? Υπέροχο είναι! Τελικά ο μόνος που μου έχει πει μέχρι τώρα καλό για το μέρος αυτό είναι εκείνος ο Γερμανός μεγαλοκαθηγητής φίλος που ήρθε φέτος στο Καλαμποκιστάν για τη σειρά διαλέξεων που γκρίνιαζα πριν μήνες! Μια χαρά είναι και καταπληκτικές φωτογραφίες. Εκείνο το άσπρο σκυλάκι τι είναι?

Πάντως εγώ στο μέλλον βλέπω αρκετή αποκέντρωση στην Ελλάδα λόγω αλλαγών στο είδος εργασίας και την καλυτέρευση των επικοινωνιών (ίντερνετ και έτσι) και πολύς κόσμος θα πάει να ζει σαν άνθρωπος σε πανέμορφα μέρη όπως αυτό.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
ΜΥΡΙΣΕ ΑΝΟΙΞΗ ΛΕΜΕ!!! :)

Τρελή σκυλοπαρέα! Αυτά ειναι, να μη βαριούνται τα 4ποδα ποτε!! :p

Ωραιγιες!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Τhank's παίδες. :)

Το Αγρίνιο SARA είναι όμορφο εκεί που μένουμε. Το κέντρο είναι σαν "απόσπασμα" περιοχής από το κέντρο της Αθήνας:D

Τα κορίτσια τα βρίσκουν μια χαρά κ μαθαίνουν η μία από την άλλη.
Τη λίλλυ θα τη γνωρίσετε αγαπητή φιλενάδα TARA όταν έρθετε επίσκεψη στο σπίτι μας στο χουριό :D (να κανονίσουμε εκδρομούλα)

Για τον Τόμι, δεν έχω λόγια. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, είναι πολύ φάτσας κ θα γίνει γαϊδούρι.:D
Θέλουμε να δεθεί κ με εμάς κ τα σκυλιά μας, για να μη φοβόμαστε μη μας ''φάει'' στο μέλλον.:p

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
Θέλουμε να δεθεί κ με εμάς κ τα σκυλιά μας, για να μη φοβόμαστε μη μας ''φάει'' στο μέλλον.:p
Θέλε όσο θες... :cool:

Εγώ ελπίζω να μεγαλώσει και να σας φάει ! :D Κι εσένα και το κομπλεξικό σκυλί σου που δεν παίζει με την κυρία μου :p

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Θέλε όσο θες... :cool:

Εγώ ελπίζω να μεγαλώσει και να σας φάει ! :D Κι εσένα και το κομπλεξικό σκυλί σου που δεν παίζει με την κυρία μου :p
xaxaxa επειδή η κυρία σου είναι κινητή δαγκωθήκη γι'αυτό μάλλον :p

Άσε που το κουτάβι της 'έπρηξε' κ τις δύο (λίλλυ & λώρα). Δάγκωνε ουρές, πατούσες, ό,τι έβρισκε πρόχειρο :D:p