Κατ'αρχην να την χαιρεσαι την μικρη σου!Κατέληξα σε εκτροφείο της Βουλγαρίας αφού πρώτα πέρασα από όλα τα εκτροφεία της Αττικής,μόνο ένα με ικανοποίουσε σε αυτά που έψαχνα αλλά θα έπρεπε να περιμένω αρκετά και η τιμή ήταν κάπως τσιμπημένη.
Το εκτροφείο είναι αυτό:
http://www.caelusantiquum.com/bg/index.php
Καλησπέρα,είχα επαφή με εκτροφεία σε Ιταλία και σε Ουγγαρία κατέληξα στο παραπάνω γιατί μεσολάβησε ένας φίλος εκπαιδευτής.Το σκυλί μου κόστισε 700 ευρώ.Κατ'αρχην να την χαιρεσαι την μικρη σου!
Μετα καθαρα απο περιεργεια θα ρωτησω μιας κ αποφασισες να φερεις σκυλι απο το εξωτερικο γιατι δεν πηγες Ιταλια???
Επισης καθαρα απο περιεργεια, αν θες να μας πεις ποσο κοστισε......
Καλησπέρα Αλέξανδρε,Καλησπέρα!
Πως είναι η συμβίωση ένα χρόνο μετά...? βρήκες αυτό που περίμενες από την σκυλίτσα σου..?
Τι θα πρότεινες σε κάποιον που θέλει να πάρει ένα τέτοιο σκύλο..?
στείλε και μία φωτογραφία τώρα που μεγάλωσε...
ευχαριστώ πολύ!
αλεξανδρε, απαγορευεται με το νομο να την κοψετε.Είναι μια κούκλα.. και την έχετε όπως νομίζω ότι είναι ποιο όμορφα.. κάτω τα αυτιά και μικρή ουρά.. ( αν και όταν με το καλό .... μάλλον δεν θα την κόψουμε...)
ναι το γνωρίζω, και θα το αποφύγουμε.. αλλά αυστηρά και μόνο με αισθητικό κριτήριο μου αρέσει περισσότερο με την ουρά κομένη.. βέβαια με αισθητικό κρητίριο αγοράζεις παπούτσια και όχι σκύλο.. γι'αυτό και θα την αφήσουμε στην θέση της..αλεξανδρε, απαγορευεται με το νομο να την κοψετε.