Abbie το cane corso μας

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Κατέληξα σε εκτροφείο της Βουλγαρίας αφού πρώτα πέρασα από όλα τα εκτροφεία της Αττικής,μόνο ένα με ικανοποίουσε σε αυτά που έψαχνα αλλά θα έπρεπε να περιμένω αρκετά και η τιμή ήταν κάπως τσιμπημένη.

Το εκτροφείο είναι αυτό:
http://www.caelusantiquum.com/bg/index.php
Κατ'αρχην να την χαιρεσαι την μικρη σου!
Μετα καθαρα απο περιεργεια θα ρωτησω μιας κ αποφασισες να φερεις σκυλι απο το εξωτερικο γιατι δεν πηγες Ιταλια???
Επισης καθαρα απο περιεργεια, αν θες να μας πεις ποσο κοστισε......

intzwolf

Member
1 Απριλίου 2014
8
16
Υμηττός
Κατ'αρχην να την χαιρεσαι την μικρη σου!
Μετα καθαρα απο περιεργεια θα ρωτησω μιας κ αποφασισες να φερεις σκυλι απο το εξωτερικο γιατι δεν πηγες Ιταλια???
Επισης καθαρα απο περιεργεια, αν θες να μας πεις ποσο κοστισε......
Καλησπέρα,είχα επαφή με εκτροφεία σε Ιταλία και σε Ουγγαρία κατέληξα στο παραπάνω γιατί μεσολάβησε ένας φίλος εκπαιδευτής.Το σκυλί μου κόστισε 700 ευρώ.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
πωπω τι όμορφη που ειναι!χαζευα την δευτερη φωτο για πολυυυ ωρα...Αυτο το χρωμα ειναι φανταστικο!

Να την χαιρεσαι!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Είναι υπέροχη να σου ζήσει!!! Είχα φιλοξενήσει πέρυσι για λίγο καιρό ένα cane corso τον Άρη... 3,5 μηνών 20κάτι κιλά ένα γομάρι υπέροχο!!!! Δεν άκουσα την φωνή του καθόλου έμαθε αρκετά γρήγορα κανόνες συγκατοίκησης και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση. Μέσα από διάβασμα έμαθα ότι είναι άκρως συνεργασιμη και έξυπνη ράτσα!!! Καλή συμβίωση εύχομαι!!!

AleΧandros

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2013
43
40
Θεσσαλονικη
Καλησπέρα!
Πως είναι η συμβίωση ένα χρόνο μετά...? βρήκες αυτό που περίμενες από την σκυλίτσα σου..?
Τι θα πρότεινες σε κάποιον που θέλει να πάρει ένα τέτοιο σκύλο..?
στείλε και μία φωτογραφία τώρα που μεγάλωσε...
ευχαριστώ πολύ!

intzwolf

Member
1 Απριλίου 2014
8
16
Υμηττός
Καλησπέρα!
Πως είναι η συμβίωση ένα χρόνο μετά...? βρήκες αυτό που περίμενες από την σκυλίτσα σου..?
Τι θα πρότεινες σε κάποιον που θέλει να πάρει ένα τέτοιο σκύλο..?
στείλε και μία φωτογραφία τώρα που μεγάλωσε...
ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα Αλέξανδρε,
θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα να πάρεις ένα τέτοιο σκυλί,
η Abbie τώρα είναι 15 μηνών και 42 κιλά.
Είναι πολύ υπάκουη,εξαιρετικα φυλική και ταίριαξε εξαιρετικά με την οικογένεια μας.
Ζεί μέσα στο σπίτι μαζί μας και η συμβίωση μας είναι τέλεια.IMG_20150102_131855.jpg IMG_20150413_123301.jpg

AleΧandros

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2013
43
40
Θεσσαλονικη
Είναι μια κούκλα.. και την έχετε όπως νομίζω ότι είναι ποιο όμορφα.. κάτω τα αυτιά και μικρή ουρά.. ( αν και όταν με το καλό .... μάλλον δεν θα την κόψουμε...)

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
Είναι μια κούκλα.. και την έχετε όπως νομίζω ότι είναι ποιο όμορφα.. κάτω τα αυτιά και μικρή ουρά.. ( αν και όταν με το καλό .... μάλλον δεν θα την κόψουμε...)
αλεξανδρε, απαγορευεται με το νομο να την κοψετε.

• Like
Reactions: ghelly

AleΧandros

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2013
43
40
Θεσσαλονικη
αλεξανδρε, απαγορευεται με το νομο να την κοψετε.
ναι το γνωρίζω, και θα το αποφύγουμε.. αλλά αυστηρά και μόνο με αισθητικό κριτήριο μου αρέσει περισσότερο με την ουρά κομένη.. βέβαια με αισθητικό κρητίριο αγοράζεις παπούτσια και όχι σκύλο.. γι'αυτό και θα την αφήσουμε στην θέση της..

• Like
Reactions: Scalpel and spyv