Λοιπόν αρχικά να σας πω ότι η πρώτη εικόνα είναι λίγο τρομακτική. Αρχίζουν κ χάνουν την όρεξη τους γενικότερα κ κυρίως για φαγητό. Χάνουν κιλά κ έχουν ατονία! Κάποια στιγμή ενώ νομίζουν οι περισσότεροι ότι το σκυλί τους έχει κάτι εντερικό κτλ η ασθένεια έχει προχωρήσει , έχουν πεσει πολύ οι ηλεκτρολύτεσ, έχει πέσει πολύ το νάτριο κ έχει ανεβεί πολύ το κάλιο! Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει μια πολύ σοβαρή κρίση που αν δεν την προλάβεις οδηγεί σε θάνατο. Το σκυλάκι πέφτει κάτω κ πολλές φορές δίνει εντύπωση ότι έπεσε σε κώμα! ( αυτό το έζησα προσωπικά). Το σκυλάκι πρέπει να νοσηλευτεί με όρο κάποιες μέρες , να του χορηγηθεί κορτιζόνη κ μετά με συγκεκριμένες εξετάσεις αν επιβεβαιωθεί το adisson να ξεκινήσει επ αοριστο η χορήγηση φαρμάκου για να μπορούν να λειτουργούν σωστά τα επινεφρίδια ξανά. Ουσιαστικα είναι ανεπαρκεια των επινεφριδίων! Για να σταθεροποοιηθει η κατάσταση χρειάζεται μεγάλο διάστημα με προσοχή να μην στρεσαρεται το σκυλάκι , να μην κουράζεται Κ εξετάσεις αίματος μπορεί κ εβδομαδιαία! Η ηλικία κ η ράτσα δεν παίζουν ρόλο, τυχαίνει παντού ! Στα φόρουμ Του εξωτερικού πιστεύουν ότι είναι γονιδιακό εδώ δεν έχω σαφή εικόνα. Ο δικός μου ο εκτροφέας μια που του το είπα , με ρώτησε , τι είναι αυτό? Ούτε καν έχει πάρει να ρωτήσει τι κάνει το σκυλάκι! Εγώ πάλι τον έχω ξαναπάρει κ του έχω πει λεπτομέρειες μηπως κοιτάξει τις γραμμές εκτροφής του αλλά κανένα ενδιαφέρον! Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον σε κάτι άλλο , είμαι διαθέσιμη! Α, να σας ενημερώσω ότι ενδιαφέρθηκαν πολλοί κτηνίατροι για την μικρη μου καθώς είναι το πρώτο περιστατικό Αdisson που ακουσαν σε τόσο μικρή ηλικία!