Advantix ερώτηση

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πόσο κοστίζει περίπου το Advantix στην Ελλάδα? Φαντάζομαι επίσης ότι κυκλοφορούν διαφορετικά είδη ανάλογα με το βάρος του σκύλου, έτσι?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
τωρα που ειπες Advantix...Η εταιρια Frontline (οι αμπουλες),εισαγει στην χωρα μας μονο μεχρι 40 κιλα...το 40-60 κιλα δεν το εισαγει...μονο αν το φερεις εσυ ως ιδιωτης απο εξωτερικο...ο λογος?ουτε που ξερω...

σκεφτομαι να το παραγγελνω απο Αμερικη...ή Αγγλια...το εχω βρει και πολυ φθηνα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Υπαρχει advantix για σκύλους εως 4 κιλά, για σκύλους από 4 έως 10 κιλά, από 10 εως 25 κιλά και για 25 κιλα και πάνω.
Η κάθε συσκευασία έχει 4 πιπετες. Στην Ελλάδα τα pet shops τις πωλούν και μεμονωμένα.

Την συσκευασία των 4 πιπετων για σκυλιά βάρους από 25 κιλα και πάνω, την αγοράζω γύρω στα 40 ευρώ.
Μεμονωμένα η κάθε πιπετα κοστίζει λίγο ακριβότερα (γύρω στα 12 ευρώ η μια).

:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η εταιρια Frontline (οι αμπουλες),εισαγει στην χωρα μας μονο μεχρι 40 κιλα...το 40-60 κιλα δεν το εισαγει...μονο αν το φερεις εσυ ως ιδιωτης απο εξωτερικο...ο λογος?ουτε που ξερω...

σκεφτομαι να το παραγγελνω απο Αμερικη...ή Αγγλια...το εχω βρει και πολυ φθηνα.
Και γιατι να βάλεις frontline? Βάλε advantix ή exspot που παρέχουν και εντομοαπωθηση. :)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
:-|

προσπαθω οσο το δυνατον να τον εχω πιο προστατευμενο...

απο την αλλη μου λενε..."στο βουνο που μενεις τι σκνιπα να υπαρχει" ή οτι..."βαζοντας του πολλα,τα αφομοιωνει ο οργανισμος του και ετσι δεν εχουν πια τοση ισχυ..."...

δεν ξερω ψαχνομαι γενικα στο θεμα...

προς το παρον του εχω μονιμα Scalibor,frontline(ανα μηνα) και πανω απο 20 βαθμους τον ψεκαζα με Citronela...

τι γνωμη εχεις για ολα αυτα?:-|

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, για Ελλάδα έχω ακούσει ότι πρέπει να βάζει κανείς Advantix, το Frontline δεν προστατεύει για τα πάντα που έχει η Ελλάδα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
προς το παρον του εχω μονιμα Scalibor,frontline(ανα μηνα) και πανω απο 20 βαθμους τον ψεκαζα με Citronela...

τι γνωμη εχεις για ολα αυτα?:-|
Δεν μπορώ να σου πω, διότι εξαρτάται καθαρά από τις συνθήκες που ζει το καθε ζώο. Ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί τελείως η μετάδοση μολυσματικής νόσου, εάν οι συνθήκες την ευνοούν.

Εγώ με βαση τις συνθηκες που ζει ο δικος μου σκυλος, βάζω μόνο advantix. Τους καλοκαιρινούς μήνες ανά 15 ημέρες και το χειμώνα μια φορά το μήνα. :)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
σωστα...εξαρταται απο πολλους παραγοντες και δεν μπορεις να εισαι ποτε απολυτα ηρεμος-μη και το σκυλι σου απολυτα προστατευμενο...

παντως ευχαριστω γιατι πηρα και αλλες αποψεις.

θα ρωτησω και τον κτηνιατρο πως το βλεπει...που ξερει και που μενω κλπ.

οι πρωτες εξετασεις παντως -ευτυχως- βγηκαν αρνητικες.

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Sara εγω απο κτηνιατρο την advantix την πηρα 10 ευρώ την πιπετα (10-25kg).

Απο πετ-σοπ βρηκα 8 ευρώ την πιπετα.

..και απο ebay βρηκα την συσκεασια (4 πιπετες 10-25kg) 25ευρώ με μεταφορικα, απο Ιταλία.
6.25 ευρώ η μια δλδ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εδώ το Advantix για 25 κιλά και πάνω το παίρνουμε 62,50 δολλάρια (δηλαδή περί τα 42 ευρώ) τις 6 πιπέτες. Κάθομαι και κάνω λογαριασμούς διότι ετοιμάζω πακέτο για κάποιο καταφύγιο. Βρήκα π.χ. φοβερή τιμή για λουράκια χονδρικά. Τα παιχνίδια μπορώ να τα πάρω από το Στρατό Σωτηρίας πολύ φτηνά. Είτε είναι καινούρια είτε μεταχειρισμένα τα παιχνίδια τα βάζω πρώτα στο πλυντήριο βέβαια. Θέλουνε συνήθως επίσης γραφική ύλη και πετσέτες.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βγαίνει η advantix 25+ σε συσκευασία 6 πιπετων στην Αμερική με 42 ευρω?
Είσαι σίγουρη? Αν ναι, στείλε και σε μας καμιά κουτα! :D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
το τι εχω βρει κατα καιρους που ψαχνω (μαλλον η κοπελα μου τα ψαχνει αυτα...:D) στο e-bay και στο amazon...τρελα πραγματα.Φοβερες τιμες και πραγματα τα οποια δεν υπαρχουν στην χωρα μας.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
[ame="http://www.amazon.com/Advantix-Flea-Control-Pounds-Applications/dp/B000Q5KM1Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1259102314&sr=8-1"]Amazon.com: K9 Advantix Flea Control for Dogs Over 55 Pounds (6 Applications): Home & Garden[/ame]

Και με τσάμπα τα σταλτικά!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
τα εξοδα αποστολης για Ελλαδα δυστυχως δεν ειναι τσαμπα...

η πιπετα Advantix πανω απο 25 kg χρειαζεται μια την φορα?δηλαδη σε ενα σκυλο 50 kg π.χ μια πιπετα ειναι αρκετη?