Advantix ερώτηση

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Το πιο φτηνα που εχω βρει και εγω τις advantix για 25kg και ανω ειναι 8 η πιπετα απο εδω http://katoikidio.skroutzstore.gr/c.Gia-Exoparasita.70206.html

Μια η αλλη σου ερχετ;αι δηλαδη και απο amazon. Ειναι ακριβες! Γιατι δεν κοιτας και τις ex-spot?
Εώς τώρα τα αγόραζα από petshop αλλά από το συγκεκριμένο site έρχονται πράγματι φθηνότερα. Παρήγγειλα 4 με χρέωση 32,36 ευρώ ενώ από petshops τα αγόραζα 42,40!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βεβαια αν συνυπολογισες και τα εξοδα αποστολης σου ερχεται περιπου στα 37(παλι πιο φτηνα).
Με ελτα ειναι 4 κατι και με courrier 7κατι αν θυμαμαι καλα. Εγω συνηθως μαζευω χρηματα και παιρνω
τρια η τεσσερα κουτια μαζι οποτε σιγουρα κερδιζω! Συμφερει πως να το κανουμε!

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
:-|

προσπαθω οσο το δυνατον να τον εχω πιο προστατευμενο...

βαζοντας του πολλα,τα αφομοιωνει ο οργανισμος του και ετσι δεν εχουν πια τοση ισχυ..."...

δεν ξερω ψαχνομαι γενικα στο θεμα...

προς το παρον του εχω μονιμα Scalibor,frontline(ανα μηνα) και πανω απο 20 βαθμους τον ψεκαζα με Citronela...

τι γνωμη εχεις για ολα αυτα?:-|
αχ και εγω το ιδιο, βαζω τα παντα αλλα σκεφτομαι οτι βαζοντας του πολλα,τα αφομοιωνει ο οργανισμος του και ετσι δεν εχουν πια τοση ισχυ.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
εγω απο κτηνιατρο την advantix την πηρα 10 ευρώ την πιπετα (10-25kg).

Απο πετ-σοπ βρηκα 8 ευρώ την πιπετα.

..και απο ebay βρηκα την συσκεασια (4 πιπετες 10-25kg) 25ευρώ με μεταφορικα, απο Ιταλία.
6.25 ευρώ η μια δλδ.
εγω την ιδια ακριβως την παιρνω 6 ευρο απο μαγαζι με κτηνιατρικα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Να ρωτήσω και κάτι άλλο με το advantix μήπως υπάρχει ανάλογη εμπειρία, προχθές της έβαλα την αμπούλα και από τότε ξύνεται αρκετά συχνά, έχει παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση σε κανέναν από εσάς;

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να ρωτήσω και κάτι άλλο με το advantix μήπως υπάρχει ανάλογη εμπειρία, προχθές της έβαλα την αμπούλα και από τότε ξύνεται αρκετά συχνά, έχει παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση σε κανέναν από εσάς;
Εγω δε εχω δει τιποτα το παραξενο στη δικια μου και βαζω καθε μηνα!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μπορεί όντως ο σκύλος σου να έχει αλλεργία, δες το δέρμα του αν έχει κοκκινίσει.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Μπορει να με πληροφορησει καποιος σχετικα με την advantix..σχετικα με το τι προσφερει ακριβως?Μπαινει μονη της η σε συνδυασμο με λουρακι?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Μπορει να με πληροφορησει καποιος σχετικα με την advantix..σχετικα με το τι προσφερει ακριβως?Μπαινει μονη της η σε συνδυασμο με λουρακι?
Advantix spot-on
Advantix spot-on

Μορφή: Πιπέττα

Δραστικά συστατικά: Ιμιδακλοπρίδη, περμεθρίνη

Θεραπεία και πρόληψη της παρασίτωσης από ψύλλους, μύγες, τσιμπούρια και εντομοαπωθηση των κουνουπιών, σκνιπών και μυγών.

Προστατεύει:

- Από τους ψύλλους για διάστημα 4 εβδομάδων
- Από τα τσιμπούρια (κρότωνες) για διάστημα 4 εβδομάδων (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) ή για 3 εβδομάδες (dermacentor reticulates), αντίστοιχα
- Από τις σκνίπες για 3 εβδομάδες (Phlebotomus perniciosus) ή 2 εβδομάδες (phlebotomus papatasi), αντίστοιχα.
- Από τα κουνούπια για 4 εβδομάδες (culex pipiens) και για 2 (Aedes aegypti) αντίστοιχα
- Από τη σταυλόμυγα (Stomoxys calcitrans) για 4 εβδομάδες

Κοίταξε και εδώ για ανάλογα προιόντα:http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?7009-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Advantix spot-on
Advantix spot-on

Μορφή: Πιπέττα

Δραστικά συστατικά: Ιμιδακλοπρίδη, περμεθρίνη

Θεραπεία και πρόληψη της παρασίτωσης από ψύλλους, μύγες, τσιμπούρια και εντομοαπωθηση των κουνουπιών, σκνιπών και μυγών.

Προστατεύει:

- Από τους ψύλλους για διάστημα 4 εβδομάδων
- Από τα τσιμπούρια (κρότωνες) για διάστημα 4 εβδομάδων (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) ή για 3 εβδομάδες (dermacentor reticulates), αντίστοιχα
- Από τις σκνίπες για 3 εβδομάδες (Phlebotomus perniciosus) ή 2 εβδομάδες (phlebotomus papatasi), αντίστοιχα.
- Από τα κουνούπια για 4 εβδομάδες (culex pipiens) και για 2 (Aedes aegypti) αντίστοιχα
- Από τη σταυλόμυγα (Stomoxys calcitrans) για 4 εβδομάδες

Κοίταξε και εδώ για ανάλογα προιόντα:http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?7009-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.
Ευχαριστω!Θεωρεις οτι σε σχεση με τα αλλα παρομοια προιοντα ειναι καλυτερο?&μπορω να το χρησιμοποιω παραλληλα με λουρακι λαιμου?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ευχαριστω!Θεωρεις οτι σε σχεση με τα αλλα παρομοια προιοντα ειναι καλυτερο?&μπορω να το χρησιμοποιω παραλληλα με λουρακι λαιμου?
Νομίζω πως αν διαβάσεις το θέμα από την αρχή θα βρεις απαντήσεις σε αυτό που ρωτάς.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Εγώ χρησιμοποιώ μόνο λουράκι,πιστεύω πως είναι αρκετό,βέβαια το καλοκαίρι προληπτικά θα χρησιμοποιήσω και κάτι παραπάνω ;)

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Σημερα που μιλουσα με τον κτηνιατρο μου ειπε οτι θεωρει σχεδον απαραιτητο να μπει και λουρακι
Οταν τον ρωτησα γιατι μου απαντησε
<<" η εταιρεια ξεκινησε την καμπανια περι προστασιας των " εχτρα " για 4 εβδομαδες , μετα πηγε στις 3 και τωρα μιλαει για 2 εβδομαδες .
Μια και δεν υπαρχει "ασυμβατοτητα " αμπουλας και κολλαρου ας τα εχουμε και τα δυο για περισσοτερη σιγουρια " >>

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Aφου δεν τιθεται θεμα εξουδετερωσης του ενος απο το αλλο οκ.Μπηκα στο site της εταιρειας&ειδαι advantix σε 4 διαφορετικα χρωματακουτιων.Ειναι θεμα κιλων το χρωμα...η διαοφρετικες εκδοσεις...?