Advantix ερώτηση

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε σεις, να ρωτήσω και κάτι που με έβαλε σε σκέψεις: όταν ήμουν στην Αθήνα, ο ξάδερφός μου μού είπε ότι στη σκύλα του βάζει αμπούλα, νομίζω Advantix, και ότι παρόλ' αυτά έπιασε άγρια τσιμπούρια!! Στο τέλος αναγκάστηκε να την ψεκάσει ΚΑΙ με Frontline. Εγώ πάλι βάζω αμπούλα του Μουφ στην Αμερική (Frontline Plus, ΟΧΙ το σπρέυ) και τσιμπούρι δεν έχει πιάσει απολύτως ποτέ του. Και τον ψάχνω κι εγώ και η κτηνίατρός του και ο εκπαιδευτής του. Τι γίνεται εδώ? Έχει η Ελλάδα περισσότερα και ανθεκτικότερα τσιμπούρια ή κάνει κάτι λάθος ο ξάδερφός μου και κάτι σωστό εγώ?!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το frontline ειναι πιο δραστικο στα τσιμουρια απο το advatix. Κι εμενα η μια, η Ισις, επιασε τσιμπουρι και ας ειχε advantix και scalibor. Με frontline το τσιμπουρι ηταν αγνωστη λεξη για μας, αλλα δεν θελω να τις φορτωνω και με frontline και με advantix, βαζω το advantix που διωχνει τη σκνιπα και κανω προσευχες για τα τσιμπουρια.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Eπειδη ηρθε το μικορ σπιτι&σε λιγο θα αρχισει το αναθεματισμενο καλοκαιρι...(δεν το παω με τπτ ετσι οπως εχει γινει στην Ελλαδα) εχω μια ερωτηση : advantix,scalibor,frontline&στα δυσκολα απο θερμοκρασιες & citronela .Ειμαι σχετικα ενταξει?Η θα το φορτωσω&θα τα παιξει.Για την ωρα τον εκανα μπανιο &μετα απο 2 μερες του εβαλα advantix

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εμένα πάντως που είναι 60 ημερών το κουτάβι μου ο γιατρός είπε να περιμένω και για αμπούλα μόνο..

Megane

Well-Known Member
25 Απριλίου 2013
132
3
Καλημερα μια ερωρηση ηθελα να κανω: Τωρα π χειμωνιαζει αμπουλα πρεπει να βαζουμε κα8ε μηνα?? Γτ σκεφτομαι να τ βαζω ανα 2/μηνες μεχρι το Φεβρουαριο να χαλαρωσει λιγο κ απο αυτα τα χημικα συνεχως!!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Αναλογα την περιοχη που μενεις...αναλογα που κινειται ο σκυλος και αναλογα αν εχεις αλλα ζωα στο χωρο.
Εγω συνεχιζω και τον χειμωνα να βαλω καθε μηνα γιατι εχουμε γατες και οι ψυλλοι ειναι κακος μπελας.
Ωστοσο η κτηνιατρος μου ειχε πει οτι χειμωνα μπορω να βαζω και καθε 2 μηνες...
Αν μενεις σε περιοχη με πολυ σκνιπα καλο θα ηταν να βαζεις και το χειμωνα καθε μηνα...(για καλο και για κακο)