advantix και σκνιπα

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γνωρίζετε αν η αμπούλα αυτή προστατεύει από την σκνίπα? το σκαλιμπορ δεν το δέχτηκε τον ενοχλούσε και έκανε πληγές από το ξύσιμο. αν και έχω πάρει ένα από το πετ σοπ βιολογικό λέει με έλαια σιτρονελας ο κτηνίατρος μου είπε να του βάζω τηνadvantix κάθε μήνα αντί του σκαλιμπορ. η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον κτηνίατρο εδώ δεν τον εμπιστεύομαι και οι υπολοιποι είναι εκτος πόλης και δεν διαθέτω μεταφορικο!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ναι κάνει για σκνίπα,αλλά να ξέρεις ότι και αυτή είναι σε κάποια σκυλιά είναι λίγο βαριά!
Επισης καλή είναι και η exspot αλλά είναι ανά 15 κιλά δε θυμάμαι πόσο είναι το δικό σου!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
η frontline ειναι και αυτη για σκνιπες? μπορω να πω οτι δεν του επεσε βαρια δεν ειδα να ξυνεται η οτιδηποτε αλλο? ο δικος μου ουτε 5 κιλα δεν ειναι

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
οχι η frontline δεν ειναι και για σκνιπα.
Υπαρχει και ενα αλλο κολαρακι σαν το σκαλιμπορ πιο ηπιο ομως. Αν πας σε ενα πετ σοπ θα στο πουνε.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αυτο το τυπου βιολογικο με ελαια λετε να κανει δουλεια? βεβαια πριν την βραδυνη βολτα τον ψεκαζω με σιτρονελα/

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εχω το ελαιο σιτρονελας αυτης της εταιρειας! καθε ποτε το αλλαζεις? αυτο ηθελα να παρω αλλα ειχαν τελειωσει οταν παω για τροφη θα δω αν το εχει να το παρω. και βαζεις και αμπουλα? νομιζω οτι αν βαλω αυτο δεν θα χρειαζεται αμπουλα καθε μηνα.ε?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
2μήνες το αφήνω βάζω και αμπούλα αυτούς τους μήνες την advantix .
Τώρα που θα πάμε στο χωριό θα ξαναπάρω εκεί γίνεται χαμός απο κουνούπια !

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αν το βάζεις όμως μαζί με το κολάρο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα .
Βάζουμε 2 προιόντα προϊόντα κάνουν το ίδιο πράγμα .

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Anti Phlebotome Collar
Εγώ αυτό παίρνω και κάνει και για σκνίπα είναι και οικονομικό .
Αυτο μυριζει οπως το Bioband Plus αν το εχεις δοκιμασει?Για το Antiphlebotome σπρευ εχω διαβασει στο φορουμ οτι εχει δυσαρεστη οσμη.Ισχυει το ιδιο και για το κολλαρο?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Αυτο μυριζει οπως το Bioband Plus αν το εχεις δοκιμασει?Για το Antiphlebotome σπρευ εχω διαβασει στο φορουμ οτι εχει δυσαρεστη οσμη.Ισχυει το ιδιο και για το κολλαρο?
τ σπρευ ειχε αρωμα σιτρονελλας οπως θα μυριζε ενα κερι

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αυτό φοράει η μικρή μου και δεν μυρίζει καθόλου (εκτός αν και αυτή η αίσθηση έχει αρχίσει να με εγκαταλείπει επίσης, λόγω ηλικίας):p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το natiphlebotome spray χρησιμοποιούμε κι εμείς. Κι όταν λέμε κι εμείς, εννοούμε τετράποδοι ΚΑΙ δίποδοι. Δεν μυρίζει τόσο χάλια... Το κολάρο της ίδιας εταιρίας έχει την ίδια μυρωδιά αλλά πιό ήπια... Το bioband το αγνοώ, αλλά ένα Bolfo, α, πα πα πα πα, μακρυά, δεν την πάλευα την μυρωδιά!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Και άμα κολυμπάει συχνά κάθε 14 ημέρες
Εάν κολυμπάει πόσες μέρες πρέπει να περάσουν από την μέρα που την βάζουμε έως να κολυμπήσει ξανά?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Και άμα κολυμπάει συχνά κάθε 14 ημέρες
Πολύ χρήσιμη αυτή η πληροφορία.
Και να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί και scalibor και advantix μαζί; Μήπως υπερβάλλουμε και τα γεμίζουμε με χημικά.
Αποφάσισα να μείνω μόνο στις αμπούλες μόλις λήξουν τα λουράκια τους.