Ευχαριστώ ερντελιστες.
Αν βρεις να χαρίζουν κουτάβια, Airedale, σε παρακαλώ πες το μου και μένα γιατί θέλω ένα πάρα πολύ! Φυσικά θα πρέπει να έχει καλό πεντιγκρί και οι γονείς να έχουν περάσει εξετάσεις για δυσπλασία (κληρονομική πάθηση στην φυλή, όπως είναι η αλεργίες και τα δερματικά προβλήματα).Διάβασα με έκπληξη ότι δεν θα βρει κάποιος να δώσει τα μικρά. Προβληματίστηκα γιατί είμαι από αυτούς που θα ήθελαν έναν τέτοιο σκύλο πάρα πολύ. Εαν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω ένα, προτιμώ να μου το χαρίσουν, ας με πληροφορήσει. Επίσης τι γίνεται με τις κακοήθειες σε αυτή τη ράτσα; Τί να προσέξει κάποιος; Εκπαίδευση που προτείνετε;
Ευχαριστώ ερντελιστες.
Με τέτοιο γαμπρό θα πάει σιγουρα μπροστά η φυλή ](*,)](*,)Είχε καμία αξία το ζευγάρωμα (όσον αφορά την ποιότητα της φυλής σε υγεία, χαρακτήρα και μορφολογία) ή ήταν απλά άλλο ένα Back Yard Breeding (εκτροφή της Κουτσής Μαρίας) που δεν δηλώθηκε καν στον κυνολογικό όμιλο ώστε να έχουν (τουλάχιστον) χαρτιά τα κουταβάκια.
Δεν νομίζω να λάβουμε απάντηση όμως. Μόλις πρόσεξα πως η Natasha γράφτηκε στο φόρουμ μόνο για να βρει να ζευγαρώσει τον σκύλο της.... και εξαφανίστηκε.
Αφού πέτυχε τον στόχο της: http://airedaleterrier-greece.blogspot.com/
Με τέτοιο γαμπρό θα πάει σιγουρα μπροστά η φυλή ](*,)](*,)
Μήπως ήταν συγγενείς;Είχα 4 και επιμένω στον χαρακτήρα τους που ήταν πανομοιότυπος.
Τώρα το έπιασες. Κάπως έτσι είναι. Η κάθε φιλοζωική έχει αρκετά μεγαλόσωμα γκριφόν (τα μικρά υοθετούνται πιο εύκολα δυστυχώς). Κουρεμένα σαν Airedale είναι σχεδόν ίδια. Τουλάχιστον για κάποιον που δεν ξέρει καλά τη φυλή.Απ'ότι νομίζω είναι γενικά μικρόσωμα σκυλιά, εκτός αν όλα πια τα ημίαιμα τα ονομάσουμε γκριφον επειδή κάπου στην αλυσίδα αναπαραγωγής βρέθηκε κι ένα τέτοιο!
Πολυ ωραιος σκυλος! Ποσα κιλα εινα;View attachment 21108Γεια σας!Αυτός είναι Rony και έχει 7 μηνών.
View attachment 21108Γεια σας!Αυτός είναι Rony και έχει 7 μηνών.