Πρέπει να γραφτείς στο site για να μπορείς να κάνεις το περιοδικό download.για πειτε μου κι εμενα πως να τα κατεβασω γιατι ειμαι λιγο ασχετη.
οταν παταω download, βαζω email και κωδικο και μου βγαζει login failed.γιατι?
Αγγλικό; Άντε βρε συ, σιγά μην κάναμε τόσο κόπο για να βγάλουμε αγγλικό περιοδικό. Τόσα αγγλικά υπάρχουν, ελληνικά μας λοίπουν για αυτό το κάνουμε.Ενδιαφέρον!
Δεν το διάβαζα μέχρι τώρα, γιατί νόμιζα ότι μέσα θα ήταν γραμμένο στα Αγγλικά.
Φανταζομαι ότι και οι Αγγλοι θα βρεθουν πρό εκπλήξεως αφού θα διαπιστώσουν ότι μόνο ο τίτλος του απευθύνεται σ' αυτούς.
ενταξει, δεν ασχοληθηκα παραπανω απλα τα διαβασα χωρις να τα κατεβασω.πολυ ωραια θεματακια μπραβο σας παιδια.περιμενουμε το επομενο.Πρέπει να γραφτείς στο site για να μπορείς να κάνεις το περιοδικό download.
Ευχαριστούμε. Όχι, δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα, είναι δωρεάν περιοδικό που μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει απο το site και να το εκτυπώσει αν θέλει για να το έχει σε έντυπη μορφή.πολυ ενδιαφερον
καλη δουλεια
κυκλοφωρει στα περιπτερα?
ποτε βγαινει?Διονύση, για την έκθεση στο Μαραθώνα θα γράψεις τίποτα στο επόμενο τεύχος ?
Τι εννοείς να το διαβάσετε απο κοντά; Να το κατεβάσεις εννοείς στο υπολογιστή σου και να το εκτυπώσεις; Νομίζω το είπα και παραπάνω ότι αν κάνει εγγραφή στο site αυτό (δεν ζητάει χρήματα ή τίποτα) έχω δώσει εντολή να μπωρεί όποιος θέλει να το κατεβάσει (download) στον υπολογιστή του (είναι σε PDF μορφή) και άνετα μετά μπωρείς να το εκτυπώσεις αν θες στον εκτυπωτή σου για να το έχεις σε έντυπη μορφή.Διονύση συγχαρητήρια για την ωραία ιδέα του περιοδικού!
Απότι είδα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και πολύ χρήσιμα! Πως γίνεται να το διαβάσουμε κι από κοντά?