American Pit Bull Terrier & Registries

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Θα παραμείνω στο ''προτυπο''

The APBT head is unique and a key element of breed type.
wrinkles form on the forehead, which give the APBT his unique expression.
has a complete set of evenly spaced, white teeth
Desirable weight for a mature male in good condition is between 35 and 60 pounds. Desirable weight for a mature female in good condition is between 30 and 50 pounds.
conveying the impression that he expects any minute to see something new and exciting.
Θεωρείς ότι αυτά πρέπει να διαβάζονται σε πρότυπο ?? Η φτιάχνουμε ένα ''έτσι για να υπάρχει ??'' Να θυμίσω τί είναι πρότυπο .... πρότυπο είναι ένα κείμενο που μας λέει πώς πρέπει να είναι ο σκύλος ... αν δεν μας κάνει δεν φτιάχνουμε ένα που να λέει ''πρέπει να έχει μοναδική έκγραση, όλα τα χρώματα, όλα τα μεγέθη, και άσπρα δόντια ... '' απλά δεν χρησιμοποιούμε πρότυπο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγνώμη Σωτήρη, αλλά εάν θεωρείς το κρέμασμα των σκύλων από τα λάστιχα… κυναθλημα, δεν νομίζω πως θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε….

Για να μην επαναλαμβανόμαστε λοιπόν και γινόμαστε κουραστικοί, ξαναδιάβασε το topic προσεκτικά από την αρχή και μαθέ με ποιο τρόπο γίνεται η αναγνώριση μιας φυλής, για ποιο λόγο δεν αναγνωρίζονται τα pit bull ως φυλή από την FCI, τι ακριβώς είναι η American Dog Breeder Association και το ….«πρότυπο» που αναφέρεις και για ποιο λόγο δεν είναι αναγνωρισμένος φορέας από το διεθνή κυνολογικό όμιλο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγνώμη Σωτήρη, αλλά εάν θεωρείς το κρέμασμα των σκύλων από τα λάστιχα… κυναθλημα, δεν νομίζω πως θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε….

Για να μην επαναλαμβανόμαστε λοιπόν και γινόμαστε κουραστικοί, ξαναδιάβασε το topic προσεκτικά από την αρχή και μαθέ με ποιο τρόπο γίνεται η αναγνώριση μιας φυλής, για ποιο λόγο δεν αναγνωρίζονται τα pit bull ως φυλή από την FCI, τι ακριβώς είναι η American Dog Breeder Association και το ….«πρότυπο» που αναφέρεις και για ποιο λόγο δεν είναι αναγνωρισμένος φορέας από το διεθνή κυνολογικό όμιλο.

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
DENIS απο ολο το προτυπο μονο οτι σε συμφερει κρατησες και το υπολοιπο ποστ δεν το διαβασες...

και εσυ ROTTIE απο τα αθληματα παλι οτι σε συμφερει το ιδιο και απο το ποστ...

πειτε μου εσεις τι θεωρειτε αθλημα... ειμαι πολυ περιεργος...

και ξερω πολυ καλα τι ειναι η fci και η adba, σιγουρα καλυτερα απο εσας...
το groenedal που ειχα και το dobberman ηταν εγγεγρμαμμενα και τα δυο.. και το ξαναλεω η FCI ειναι ευρωπαικος οργανισμος.....

και κατι ακομα οταν μου φερεται καλυτερο pedigree απο αυτο που μπορω εγω και καποιο σκυλι που μπορει να διαπρεψει στα παραπανω αθληματα οπως τα περισσοτερα πιτ που ξερω μου το λετε....

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
DENIS απο ολο το προτυπο μονο οτι σε συμφερει κρατησες και το υπολοιπο ποστ δεν το διαβασες...

και εσυ ROTTIE απο τα αθληματα παλι οτι σε συμφερει το ιδιο και απο το ποστ...

πειτε μου εσεις τι θεωρειτε αθλημα... ειμαι πολυ περιεργος...

και ξερω πολυ καλα τι ειναι η fci και η adba, σιγουρα καλυτερα απο εσας...
το groenedal που ειχα και το dobberman ηταν εγγεγρμαμμενα και τα δυο.. και το ξαναλεω η FCI ειναι ευρωπαικος οργανισμος.....

και κατι ακομα οταν μου φερεται καλυτερο pedigree απο αυτο που μπορω εγω και καποιο σκυλι που μπορει να διαπρεψει στα παραπανω αθληματα οπως τα περισσοτερα πιτ που ξερω μου το λετε....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Κανείς δεν γράφει τα σκυλιά του στην FCI ρε Σωτήρη ... σε παρακαλώ, συζητάμε αστεία πράγματα ...

Θές να μιλήσουμε για τον αθλητικό σκύλο καλύτερα ??

Θές να πούμε πώς και με ποιές ουσίες γινονται ''φέτες'' οι σκύλοι αυτοί ??

Θές να μου πείς αν ΟΛΑ τα πιτ έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και αν όχι, πώς ξέρεις ποιές είναι οι γραμμές που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις αυτό που θές από τον σκύλο ??

Ας πούμε κάτι άλλο τέλοσπάντων ... :D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Κανείς δεν γράφει τα σκυλιά του στην FCI ρε Σωτήρη ... σε παρακαλώ, συζητάμε αστεία πράγματα ...

Θές να μου πείς αν ΟΛΑ τα πιτ έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και αν όχι, πώς ξέρεις ποιές είναι οι γραμμές που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις αυτό που θές από τον σκύλο ??

Ας πούμε κάτι άλλο τέλοσπάντων ... :D

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
λοιπον ακου να δεις τι εννοοω εγγεγραμενα... ο κ.ο.ε. ειναι ο οργανισμος εγγραφης της ελλαδας ο οποιος εχει αμεση σχεση με την fci εφ'οσον η ελλαδα ειναι μελος.... καλα ως εδω.... αυτο εννοω εγγεγραμενα... η αμερικη δεν ειναι μελος της fci αφου εισαι τοσο μεγαλος γνωστης και ισως και γι αυτο να μην αναγνωριζονται τα πιτ μπουλ απο την fci... τωρα τα καταλβες ή θες και πιο αναλυτικα?????

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
λοιπον ακου να δεις τι εννοοω εγγεγραμενα... ο κ.ο.ε. ειναι ο οργανισμος εγγραφης της ελλαδας ο οποιος εχει αμεση σχεση με την fci εφ'οσον η ελλαδα ειναι μελος.... καλα ως εδω.... αυτο εννοω εγγεγραμενα... η αμερικη δεν ειναι μελος της fci αφου εισαι τοσο μεγαλος γνωστης και ισως και γι αυτο να μην αναγνωριζονται τα πιτ μπουλ απο την fci... τωρα τα καταλβες ή θες και πιο αναλυτικα?????

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
μιλησαμε και πιστευω ειπαμε αρκετα...

δεν με ενδιαφερει να κανω με ουσιες φετες τους σκυλους μου και δεν το εχω καν στο μυαλο οπως και ολοι οι πιτμπουλαδες που ξερω.... και να εισαι σιγουρος οτι τα περισσοτερα πιτ που ξερω αυτα τα αθληματα τα φερνουν σε περας χωρις ουσιες... και ελα απο το σπιτι μου να το διαπιστωσεις οποτε θες....

ολα τα πιτ δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα οπως και ολες οι ρατσες... εχω δει ροτ να ειναι αρνι και αλλο να μην πλησιαζεται παρα μονο απο ενα απο τα δυο αφεντικα.. που το τελευαιο ειδικα στα πιτ δεν το εχω δει ποτε...

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
μιλησαμε και πιστευω ειπαμε αρκετα...

δεν με ενδιαφερει να κανω με ουσιες φετες τους σκυλους μου και δεν το εχω καν στο μυαλο οπως και ολοι οι πιτμπουλαδες που ξερω.... και να εισαι σιγουρος οτι τα περισσοτερα πιτ που ξερω αυτα τα αθληματα τα φερνουν σε περας χωρις ουσιες... και ελα απο το σπιτι μου να το διαπιστωσεις οποτε θες....

ολα τα πιτ δεν εχουν τον ιδιο χαρακτηρα οπως και ολες οι ρατσες... εχω δει ροτ να ειναι αρνι και αλλο να μην πλησιαζεται παρα μονο απο ενα απο τα δυο αφεντικα.. που το τελευαιο ειδικα στα πιτ δεν το εχω δει ποτε...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
sotiris_z said:
το προτυπο,δεν σου λεει κατι? :wink:

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
μου μιλησες για χαρακτηρα και σου ειπα οτι οπως σε ολες τι ρατσες υπαρχουν και επιθετικα και ηρεμα σκυλια ετσι και στα πιτ... και ανεφερα τα ροτ γιατι με αυτα ασχολεισε...

το προτυπο,δεν σου λεει κατι?
δεν καταλαβαινω τι εννοεις....

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
ουφ.... πολυ μπλεξιμο, τελικα θελω να ρωτησω παρακολουθωντας τη συζητηση αλλο το American Staffordshire Terrier και αλλο το Staffordshire Bull Terrier????????????

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161