amy

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
ορίστε και η κουκλάρα μας η amy. 2,5 μηνών καθαρόαιμη.χθές την φέραμε πρώτη μέρα στο νέο της σπιτικό.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Καλή αρχή, και καλό σφουγγάρισμα, τσεκάρετε ΚΑΘΕ μέρα το πλαστικό πλέγμα, μέχρι (πολύ σύντομα) σας αναγκάσει να βάλετε μεταλλικό. ;) :)

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
πολυ ωραιο ντοπερμαν
δεν ειναι καθαροαιμο,αλλα εχει κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο rottweiler μεσα του. ΠΕΡΙΠΟΥ 101%
Νεαροί, συμμαζευτήτε αμφότεροι γιατί θα σας δαγκώσω:eek: (και δεν έχω κάνει αντιλυσσικό)

Etlave, να σου ζήσει η κούκλα.

Last edited:

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Εγώ ρε παιδιά γιατί το βλέπω μια χαρά ροτ?
Τουλάχιστον από φωτό???
Το ημίαιμο από που το αντιλαμβάνεστε?:confused:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
στην πρωτη φωτογραφια μονο το κεφαλι με προβληματισε...και το σχολιο σου μετα...κατα τα αλλα ειτε ειναι ειτε δεν ειναι,να το χαρει και να εχει υγεια.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
να χαίρεστε την κουκλίτσα σας. Σας εύχομαι πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί της.:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Πρέπει να είναι καθαρόαιμο.

Σε κάθε περίπτωση να το χαίρεστε. :)

Εδώ μπορούμε να δούμε ένα σίγουρα καθαρόαιμο κουτάβι, αν κάποιος που ξέρει μπορεί να μας εξηγήσει τί βλέπει σε αυτό το κουτάβι σε σύγκριση με το πρότυπο (αρνητικά - θετικά) και τί βλέπει στο σκυλί που κάθεται πάνω στο χαλί:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν γνωριζω πολλα απο rottweiler,πρωτον αυτο.

δευτερον ξαναλεω οτι ειναι κουκλι το σκυλι σου,να το χαρεις και να σου ζησει.

ολα τα παραπανω προς αποφυγη παλι "βολων κατα βολων ή κατα ριπας"...

Denis ας τολμησω να απαντησω εγω...και λαθη να κανω,θα με διορθωσετε και θα μου βγει σε καλο.

ξεκινω...

το σκυλι στην φωτογραφια στο χαλι,εχει ενα κεφαλι πιο μακρυ απο αυτο που προσταζει το προτυπο,με πιο στενο ρυγχος και το κεφαλι μαζι με τον λαιμο δεν συμβαδιζουν ως προς το σωμα...τα αυτια επισης δεν ειναι αυτα που εχω διακρινει στα περισσοτερα κουταβια (καθαροαιμα) rottweiler...τα μικρα V αυτια να καθονται σε σωστο μηκος και αποσταση στο κεφαλι.

το κουταβι που εβαλες εσυ στην φωτογραφια,μου φαινεται να εχει ενα πιο σωστο κεφαλι,πιο μεγαλο κρανιο,κοντυτερο στοπ και το κεφαλι μαζι με τον λαιμο ειναι σε αρμονια με το σωμα.Πιο μυωδες και συμπαγες το σωμα.Ομορφα ακρα.

την αποψη μου καταθετω...

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κυριε, κυριε, να πω??
Το κουταβι στο χαλί εχει κομμενη ουρα!
Τι κερδιζω? :D

(καλα ντε, φευγω!)

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Είναι ίδιας ηλικίας?
Γιατί αν είναι βλέπω στο κουτάβι του χαλιού πιο ψηλά πόδια.
Επίσης το δικό σου Denis πιο compact.
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση όμως το πρότυπο γιατί είναι πολύ μωρά ακόμα και τα δύο....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Σωστή παρατήρηση.

Οταν ένα κουτάβι μεγαλώνει (έστω και 20 μέρες) τα άκρα αρχίζουν να μακραίνουν, η αίσθηση του compact χάνεται, γίνονται σκαμπανεβάσματα στην γενική όψη του σκύλου (μεταφραζόμενο ώς "δέσιμο" ή απλά "πάχος"), πολλές φορές αλλάζει η επαφή των αυτιών με το κεφάλι, κάποια πράγματα μένουν ίδια, κάποια αλλάζουν και άλλα φαίνεται ότι αλλάζουν αλλά είναι ίδια, όπως το μάκρος του ρύγχους και η τοποθέτηση των οστών.

Harry συγχαρητήρια, βρήκες την μόνη διαφορά της μίας φωτογραφίας από την άλλη, κακώς έφυγες από την συζήτηση :) :)

Οπως καταλάβατε, εκτός του φωτογράφου (δέχομαι συγχαρητήρια :D ) των γωνιών λήψης και της ηλικίας του κουταβιού, (σύν την ουρά) δεν υπάρχει άλλη διαφορά το κουτάβι είναι το ίδιο και στις δύο φωτογραφίες :) ... θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις καθαρόαιμο μιάς και στο pedigree του βρίσκονται κάποια από τα σημαντικότερα δείγματα της φυλής μορφολογικά και εκτροφικά την τελευταία 20ετία, και είμαι ο εκτροφέας του (σε αυτό δεν δέχομαι συγχαρητήρια παρά μόνο αν το σκυλί το αξίζει, ίσως να γίνει ίσως και όχι), πρός το παρόν είναι ένα τυπικό δείγμα της φυλής του (αν θέλετε και pet quality για να το συνδέσουμε με το άλλο θέμα)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
αρα ή βγηκα ο τελειως μ...κας της υποθεσης ή (επειδη δεν υπολογισα την διαφορα ηλικιας,που οντως οταν μεγαλωνει ενα κουταβι γινεται σαν "κατσικι" λιγο...μεγαλωνει δυσαναλογα) θεωρησα οτι ειναι ιδιας ηλικιας 2 διαφορετικα κουταβια και τα εκρινα...

οπως και να εχει,"εφαγα" ακυρο...μαλλον το "εριξα" εγω στον εαυτο μου ηδη.:D:rolleyes:

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για να σπείρω την διχόνοια και τις έριδες μέσα στο forum....την ουρά πως και την κόψατε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr