amy

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kαθόλου άκυρο, έχεις σε όλα δίκιο, πλήν της τοποθέτησης των αυτιών που στην φωτογραφία που το κουτάβι είναι στημένο δεν φάινεται έτσι κι αλλιώς (λόγω κλίσης του λαιμού και θέσης των αυτιών), οπότε δεν μπορείς να δείς διαφορά ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες.

Σε κάθε περίπτωση (και εδώ είναι η ουσία) πολύ λίγα πράγματα μπορούμε να κρίνουμε από μία φωτό, και αυτά έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία, και στις φωτό αλλά και στο live)

Nα πώ επίσης ότι η ουρά κόπηκε από εμένα και όχι από τον etlave (ο οποίος ρώτησε - έμαθε - μας γνώρισε σε έκθεση και εμένα και άλλους όχι σε forum όχι από αγγελία και μπράβο του για αυτό) επειδή ακριβώς στο σημείο που την κρατάει το χέρι στην φωτό είναι σπασμένη από ατύχημα τις πρώτες μέρες ζωής του σκύλου, και όχι για άλλους λόγους γούστου ή εμπορικούς.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Nα πώ επίσης ότι η ουρά κόπηκε από εμένα και όχι από τον etlave (ο οποίος ρώτησε - έμαθε - μας γνώρισε σε έκθεση και εμένα και άλλους όχι σε forum όχι από αγγελία και μπράβο του για αυτό) επειδή ακριβώς στο σημείο που την κρατάει το χέρι στην φωτό είναι σπασμένη από ατύχημα τις πρώτες μέρες ζωής του σκύλου, και όχι για άλλους λόγους γούστου ή εμπορικούς.
αν και μου ειναι ακομη λιγο δυσκολο να τα συνηθισω με ουρα τα rottweiler,μπραβο σου για την σταση αυτη!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
αν και μου ειναι ακομη λιγο δυσκολο να τα συνηθισω με ουρα τα rottweiler,μπραβο σου για την σταση αυτη!
Δεν χρειάζεται μπράβο κανένας εκτροφέας δεν κόβει πλέον ουρές. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο - ηθικό - κόλλημα αν μου ζητηθεί θα το κάνω (προτιμώ να το κάνω εγώ μιάς και πολλές φορές είναι ταλαιπωρία τις πρώτες μέρες) αποκλείεται να το κάνω όμως σε σκυλί που κρατάω εγώ ή φαίνεται να έχει πιθανότητες να πάει καλά σε εκθέσεις μορφολογίας. Προτιμώ φυσικά το rottweiler με ουρά, όπως όλοι οι ενασχολούμενοι εκτροφείς, αν και κάποτε έλεγα ότι δεν θα το αντέξω, όπως νομίζω πάλι όλοι οι ενασχολούμενοι συναδελφοι :D :D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ειδες για να βιαζεσαι και να παρασυρεσε απο τα χιουμοριστικα μου ποστ !:D εμαθες κατι ομως.

εγω αυτο με το ντοπερμαν το εγραψα γιατι μεχρι αυτην την ηλικια οι 2 φυλες μοιαζουν πολυ. αν δειτε γεννα απο ντοπερμαν θα νομιζετε οτι εβγαλε ροτβαϊλερ.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
εγω αυτο με το ντοπερμαν το εγραψα γιατι μεχρι αυτην την ηλικια οι 2 φυλες μοιαζουν πολυ. αν δειτε γεννα απο ντοπερμαν θα νομιζετε οτι εβγαλε ροτβαϊλερ.
:eek: :eek: ...σωστά ... μόνο από την ουρά το καταλαβαίνεις :D

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
να με και 'γω.
Λοιπόν, σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια για το καλοσόρισμα της μικρής.αλλά και μερικά "κακά" λόγια.καλό είναι να υπάρχει αμφιβολία γιατί ο καθένας μπορεί να παρουσιάζει ένα κουτάβι για καθαρό και να μην είναι.
Αν θέλαμε ημίαιμο θα πέρναμε ημίαιμο.
Πρίν καταλήξουμε στην απόφαση να υοθετίσουμε κουτάβι,ρωτήσαμε και άλλους εκτροφείς και διαβάσαμε πολύ στο νετ για πολλά θέματα πάνω στην ράτσα αυτή.
Το κουτάβι στην φώτο του denis είναι ένα απο τα αδέλφια του και είναι "σχετικά" παλιά. τα κουτάβια μεγαλώνουν,δεν μένουν μικρά.
Από την πρώτη στιγμή μου ήξερα για την ουρά ότι έσπασε σε ατύχημα απο την μάνα.Είμαστε αρχάριοι πάνω στην ράτσα αυτή αλλά η αγάπη και η θέληση να ασχοληθούμε είναι μεγάλη.
ορίστε και άλλες 2 φώτο που μόλις τράβηξα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Το κουτάβι στην φώτο του denis είναι ένα απο τα αδέλφια του και είναι "σχετικά" παλιά.
Το κουτάβι είναι το ίδιο και είναι πρίν 21 μέρες ακριβώς :) Η ουρά κόπηκε πρίν 12 μέρες.

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
τόσο παιχνίδι σήμερα κάποια στιγμή κουράστηκε!!!είναι τέζα τώρα.ξάπλα.
Σαν να τα πάμε καλά με το θέμα τουαλέτας.Πολλές βόλτες και όταν είναι σπίτι μπαλκόνι για τσίσα.της έχουμε λίγο το παράθυρο ανοιχτό και βγήκε μόνη της.
Χθές το βράδυ κατα της δύο έκανε κάτι σαν κλάμα και μου τράβηξε λίγο το μανίκι όταν κοιμόμασταν,της άνοιξα το παράθυρο και έκανε τσίσα έξω.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Etlave, επειδή είσαι από τους λίγους που είχαν ψαχτεί σωστά, πες μας λίγο την διαδικασία που ακολούθησες για να επιλέξεις την φυλή, να μάθεις για τις εκθέσεις, να πας να βρεις εκτροφείς κι όλα τα σχετικά!!!
Είσαι η απόδειξη ότι όταν κάποιος θέλει, μπορεί!:D
Εν αντιθέσει με πολλές δικαιολογίες που έχουμε διαβάσα κατά καιρούς....:(

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
4 μηνών

η amy έγινε πλέον 4 μηνών και χαίρει άκρας υγείας.

τα πάμε αρκετά καλά και με τις εντολές,αρκετές βόλτες,οκ με την τουαλέτα,πλέον κρατιέται.
Λίγο μας δυσκολεύει με στην βόλτα με την εντολή "έλα μαζί". Πλέον ούτε τραβάει όπως τράβαγε στην βόλτα.
Με υπομονή και δουλειά όλα θα γίνουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr