Bρέθηκε μικρόσωμο σκυλάκι Πτολεμα'ί'δα

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ναι! Πολύ πολύ καλός! :)
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη...Είναι κανά δυο πράγματα που μου την έχουν σπάσει στον συγκεκριμένο κτηνίατρο. Αλλά είναι από τους πιο γνωστούς, δεν έχει και πολλούς βέβαια.Γενικά δεν έχω βρει κάποιον εκεί που να εμπιστεύομαι...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη...Είναι κανά δυο πράγματα που μου την έχουν σπάσει στον συγκεκριμένο κτηνίατρο. Αλλά είναι από τους πιο γνωστούς, δεν έχει και πολλούς βέβαια.Γενικά δεν έχω βρει κάποιον εκεί που να εμπιστεύομαι...
Aλήθεια?
Εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα,και από προσωπική εμπειρία.
Αλλά κάτι θα ξέρεις παραπάνω..
Πάντως εδώ Κοζάνη δεν εμπιστεύομαι κανένα και αυτός είναι πολύ καλύτερος από όλους εδώ.
Ωχ προβληματίστηκα τώρα....Στο τέλος θα ξενιτεύομαι Θεσσαλονικη για γιατρό :(

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Μου την είχε σπάσει μια φορά που είχα πάει τον Κίλλερ για εμβόλιο, και όταν είδε τα υπόλοιπα εμβόλιά του με υπογραφή από γιατρό της Θεσσαλονίκης, απλά του έκανε την ένεση και φύγαμε. Κανένας έλεγχος για το πώς δείχνει ο σκύλος. Για μένα αυτό μετράει σαν αρνητικό, μία επίσκεψη για εμβόλιο, δεν πάει να πει πως κάνουμε μόνο το εμβόλιο...είναι ΕΠΙΣΚΕΨΗ με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει...Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Και το δεύτερο που δεν μου αρέσει, είναι ότι έχει κάνει το ιατρείο του πετ σοπ, και μάλιστα μια φορά προσπάθησε να μου πουλήσει χύμα τροφή, γιατί δεν είχε την Royal Canin που ζητούσα...

Αυτά...Τώρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένη, δεν βλέπω λόγο να αλλάξεις γιατρό. Εξάλλου, αυτό που έχω καταλάβει εγώ, είναι ότι δεν πρέπει να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν...

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Ωραία φάτσα αλλά θέλουμε και φωτό να κάνει βόλτα στα ''μαγευτικά'' Καϊλάρια.
(Σε πήραν τηλ.? αν και μάλλον δεν είναι το ίδιο)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.801
8.004
Τον κύριο αυτό που ζητούσε το σκυλάκι του πριν το βρειτε δεν τον ξανασυναντήσατε;
Είναι πραγματικά κούκλα η μικρή και μάλλον για καλορίζικο το βλέπω κιόλας ;)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Χαχαχα

Όχι δεν με πήραν...Θα τοιχοκολληθούν και οι αφισούλες αύριο. Βολτίτσα δεν έχει γιατί πάνω από 4 μηνών αποκλείεται να είναι, και δεν έχω ιδέα τι έχει κάνει από εμβόλια...Άσε που η καημένη, επειδή έφαγε το κρύο τις αρκούδας μέσα στο χιόνι, με το ζόρι βγαίνει ακόμα και στο μπαλκόνι.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Τον κύριο αυτό που ζητούσε το σκυλάκι του πριν το βρειτε δεν τον ξανασυναντήσατε;
Είναι πραγματικά κούκλα η μικρή και μάλλον για καλορίζικο το βλέπω κιόλας ;)
Δυστυχώς όχι...δεν ξαναπέρασε...και ο μπαμπάς μου δεν ζήτησε ούτε το κιν. του ούτε τίποτα...πού να το φανταστεί! Αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης σύντομα...σίγουρα θα έχουμε καλορίζικο! :)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Πέραν του γεγονότος ότι την έχουμε λατρέψει όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και του Κάρλος (η συμπεριφορά του γενικώς έχει βελτιωθεί απίστευτα από την μέρα που ήρθε η μικρή, σαν να ωρίμασε απότομα!), αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι μήπως την είχαν πεταμένη σε καμιά αυλή ή γενικώς δεν της έδιναν την προσοχή που χρειάζεται...Γιατί παρόλο που την βρήκαμε στον δρόμο, δεν μπορεί να πέρασε εκεί πολλές μέρες...όπως είπα έχει πάρα πολύ χιόνι! Δεν νομίζω να επιβίωνε αν ήταν στον δρόμο πάνω από 3 μέρες... και όμως...τα πλευράκια της τα μετράς ένα ένα...Είχε πολλές τσίμπλες και ένα σωρό τρίχες να μπαίνουν μέσα στα ματάκια της...Στην αστυνομία δεν πήγε κανείς για να την ψάξει. Αν ένας από εσάς, έχανε τον σκύλο του...δεν θα τον δήλωνε? Δεν θα έψαχνε παντού? Αυτά σκέφτομαι και λέω μήπως είναι καλύτερο να την κρατήσουμε...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Μόλις με πήρε τηλ ο μπαμπάς μου να μου πει ότι βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της Μπουμπούκας....

Αλλά..........

Αυτός που την έχασε είναι γείτονας...πήρε την Μπουμπού από BYB και την είχαν σπίτι του κανά δυο μέρες...αφού τους κατούρησε μερικές φορές μέσα αποφάσισαν με την γυναίκα του να την πάνε στο κτήμα τους που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη (2,5 μηνών κουτάβι, 4 κιλά το πολύ, μέσα στην παγωνιά και στο χιόνι, μόνο του σε ένα κτήμα). Η μικρή μάλλον βρήκε καμιά τρύπα και το έσκασε από το κτήμα και βρέθηκε στον δρόμο της μαμάς μου.

Για να μην τα πολυλογώ, ο γείτονας μας είπε πως αν την πάρει θα την ξαναπάει πίσω στο κτήμα, οπότε αν θέλουμε μπορούμε να την κρατήσουμε!!!!!!!!!!! :D :D :D

Η αγέλη μας μεγάλωσε!!! ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!! :D :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78