Και εμείς τότε πως τρώμε σούσι βρε παιδιά;Το ψάρι (αν δεν είναι ιχθυοτροφειου) θέλει 3 εβδομάδες βαθιά κατάψυξη, σαν το κυνήγι για να πεθάνουν τα πιθανά παράσιτα (που είναι κάτι συνηθισμένο στα ψάρια)
Και εμείς τότε πως τρώμε σούσι βρε παιδιά;Το ψάρι (αν δεν είναι ιχθυοτροφειου) θέλει 3 εβδομάδες βαθιά κατάψυξη, σαν το κυνήγι για να πεθάνουν τα πιθανά παράσιτα (που είναι κάτι συνηθισμένο στα ψάρια)
Και το ψάρι για σούσι περνάει από blast chiller ή shock freezer όπως τα λένε εκτός αν είναι ιχθυοτροφείου. Αν δεν ισχύουν αυτά τότε μπορεί να κολλήσεις και εσύ (το γνωστό ringworm), γι'αυτό δεν τρώμε σούσι απ' όπου να'ναιΚαι εμείς τότε πως τρώμε σούσι βρε παιδιά;