Blankie (chiuaua) playing with Mailo (pitbull) !!!!!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
blankie κατευθειαν λαιμο παει!!!
να τον προσεχεις τον δολοφονο!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Η πλακα ειναι οτι ο Blankie έχει ξεθεωθει ενω ο (;) Mailo απλα κουναει τα ποδια και τα χερια!!
Τελειο!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
απαγορευονται τα βιντεο με κυνομαχιες
Ελπιζω οτι κανεις χιουμορακι ετσι?????!!!!!!!!!!!!

Εγω ανεβασα το βιντεο για να δειξω πως ενα πολυ μικροσωμο σκυλακι , σωστα κοινωνικοποιημενο (και οχι σαν τα περισσοτερα τσιουαουα που γαυγιζουν συνεχως σαν υστερικα και φυσικα γι΄αυτο φταινε οι ιδιοκτητες τους που τα εχουν συνεχως αγκαλια ή μεσα σε τσαντες ή τσεπες,ναι το εχω δει και αυτο:eek:), μπορει να κανει πολυ ωραιο παιχνιδι με αλλο μεγαλοσωμο σκυλι και μαλιστα παρεξηγημενης ρατσας οπως τα πιτμπουλ, τα οποια υπεραγαπω και οσα εχω γνωρισει μεχρι σημερα ειναι τρομερα φιλικα και αγαπησιαρικα , προφανως επειδη εχουν σωστους ιδιοκτητες που τα μεγαλωσαν με πολλα χαδια και αγαπη (και οχι σαν κατι μ@λ@κες που προσπαθουν να τα αγριεψουν και η μονη φραση που ξερουν ειναι "φα΄τον, φα΄τον"!!!!!!!)

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Καλε πλάκα κάνει ο άνθρωπος, τι έπαθες?? :)
Γι' αυτο ρωτησα, δεν εκρινα.
Και στη συνεχεια απλα εξηγησα το λογο για τον οποιο ανεβασα το βιντεο περα απο τη χαριτωμενια και τσαχπινια του αγοριου μου χαχα

Απλα,επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα , συνηθως για να δειξουμε την διαθεση μας( θυμο, χαρα, χιουμορ κλπ) βαζουμε κανενα θαυμαστικο,κανενα χαμογελο ή κατι αναλογο , μια προταση σκετη μπορει να την παρει ο αλλος και σοβαρα , δε νομιζεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Πω πω... χάλια τα νευράκια μας, ολονών. Γρήγορα διακοπές :)

Αγαπητή, δύο πράγματα:

1. Ωραίες σαγιονάρες !!!
2. Μια δραμαμίνη την χρειάζεται ο θεατής.

Ολα τα υπόλοιπα, σούπερ.

:D:D:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν ειναι πραγματικη κυνομαχια τελικα?...

ο Spyrou ειναι βαλτος να αναψει το θεμα...αμεσως "κυνομαχια"...μπορουσες να το θεσεις Spyrou,πιο ευγενικα...οπως "εδω βλεπουμε το Τσιουαουα να κοβει το λαιμο ενος Πιτ..."

τι να σου πω βρε Spyrou...!:paja1: