Υπαρχει κανενας κατοχος στο forum να μας πει απο την πειρα του με αυτην την ρατσα λιγα πραγματα?
Εχω βρει εκτροφεια αλλα ολα ειναι στο εξωτερικο, παρατηρησα οτι η γραμμη μορφολογιας σε αφρικανικα εκτροφεια ειναι ποιο ζορικη απο ευρωπαικα εκτροφεια, ισχυει? η ειναι μονο φωτο για παραπλανηση καλητερης γραμμης μορφολογιας στην αφρικη.
Να πω την αληθεια οχι δεν εκανα αναζητηση στο forum,αν αυτο εννοειτε.
Λεγοντας μορφολογια εννοω εμφανιση, ειναι πολυ τουμπανο τα σκυλια στα αφρικανικα kennels, ογκοδεις ,μυωδεις,κεφαλες κ με τρελλα κιλα(ειδα αρσενικα απο 70 εως κ 90 κιλα)
Μιλαμε για ιδιοκτητες στην Ελλαδα?(διοτι κατι φωτο που ειδα στο internet απο ελληνες ιδιοκτητες δεν με εντυπωσιασαν κ δεν εχουν καμια σχεση με την μορφολογια των εκτροφειων ευρωπης κ αφρικης)
Ευχαριστο για την ενημερωση!
Ο αριστερα ναι(μου φαινεται πρεπει να τον ειδα κ σε αφρικανικο εκτροφειο το οποιο εχει πολλα ζορικα boerboel) ο δεξια οχι(αν κ φερνει σε ευρωπαικη εκτροφη)
Ειναι παντως πολυ τουμπανοσκυλα κ επειδη εχω κ μια λοξα με τα γιγαντωσομα,τα βλεπω κ τρελαινομαι! Σκυλαρες συμφωνης?
Μηπως γνωριζεις ασφαλη τροπο αγορας κουταβιου απο αφρικη, δηλ. την διαδικασια που χρειαζεται για επιλογη κουταβιου(αν αυτο που διαλεξα στην φωτο ειναι το κουταβι που θα μου ερθει),απο που θα το παραλαβω κ το ταξιδι του κουταβιου θα γινει με ασφαλεια(την οικονομικη διαδικασια την ξερω).
Ευχαριστο προκαταβολικα!
Βαλε κ εμενα μεσα στο κλουβι με το κουταβι, γιατι θελω με τα δικα μου ματια να διαλεξω κ στο υποσχομαι δεν θα λερωσω!!!χαχαχα
Εχω διαβαση για την φυλη απο αυτα που γραφουν τα εκτροφεια, απλα θα ηθελα κ μια live γνωμη.(δυστηχος δεν εχω facebook, γιατι η γυναικα ριχνει παντοφλα ,πιστευω να καταλαβες, κ μην γελας με τον πονο μου)
Αν καταλαβα καλα (μπορει κ να παρανοησα) εχεις boerboel κ το ζευγαρι της γεννας ειναι οι φωτο που μου εδειξες ?
Αν ναι ομολογα οτι ξερεις!
Xιλια συγνωμη δεν το καταλαβα.(υπεθεσα οτι ηταν αρσενικο ενηλικο η θυληκο κ οτι η φωτο ηταν αντιγραφη απο εκτροφικο site )
Oμολογα ποσο κοστισε το ταξιδι,αγορα, το εκτροφειο ειναι το anasha?(ειναι το μοναδικο ευρωπαικο εκτροφειο που ειδα ωραια σκυλια), πως κ δεν τραβηχτικες αφρικη? δεν συμφερε οικονομικα?, βαλε καμια φωτο να τον καμαρωσω τωρινη αν μπορεις.
Παντως με τετοιο μπαμπα(αρσενικο boerboel) θα γινει κ αυτος κτηνος
Αν εχεις ορεξη ριξε μια ματια εδω εχω παθει πλακα με τα σκυλια τους TigerbergBoerboel Breeders
Tο βρηκα το post MOKA Κ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, κ θα καθησω να το διαβασω, στο βιντεακι που εχεις στην τελευταια σελιδα ποσο μηνων ειναι(τελευταια ερωτηση κ θα σε αφησω στην ησυχια σου)
Επαναλαμβανω θα χαιρομουν ιδιαιτερα αν εβαζες του ομορφοπαιδουσου μια τωρινη φωτο!
Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες!!!!!!!!!!!!!!
(Παιδια συγχωρεστεμαι αλλα επειδη ειμαι νεο μελος ακομα ψαχνομαι για το πως λειτουργη το site, σιγα σιγα θα μπω στο κλιμα)
Για τον χαρακτηρα ,την δυναμικοτητα τους, το σκληρο αθλητικο τους κ εργασιακο τους ταπεραμεντο,την συντοφικοτητα τους , κ το ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ
Ο Αρθούρος έχει κοινωνικοποιηθει αρκετά κ ποτέ δεν μου δημιουργησαι προβλήματα με σκυλοκαυγαδες, παίζει καθημερινά με γνωστά του κ άγνωστα σκυλιά σε καθημερινή βάση, το επόμενο στάδιο θα είναι να πετύχω κ με το μπουρμπουελ κάτι τετοιο!κ δεν είναι το πρώτο σκυλη που κοινονικοποιω!Υπήρξε στην ζωή μου από φιλοζωική ιοθετημενο Πιτ μπουλ που ήταν από κοινομαχιες κ κατάφερα με πολύ κόπο να το κοινωνικοποιησω στην ηλικία 2 χρόνων, πιστεύω θα τα καταφέρω, δώσε μου σκυλιά να ασχολούμαι κ την ψυχή μου παρε!(δεν είμαι πρωταρης με τα σκυλιά έχω δουλεψη μέχρι στιγμής με 11 σκυλιά στην ζωή μου ράτσες κ μη , πιστευω ότι αν αποκτήσω ένα μπουρμπουλ θα τα καταφερω)
Ευχαριστώ παντός για το ενδιαφέρον σας, πάντα φιλικά!
...Αυτά είναι ΟΤΙ έχεις γράψει στο θέμα...Κατανοω απολυτα την σοβαροτητα των λεξεων σου κ συμφωνω ειναι δυσκολο, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν γινεται(απλα ενδιαφερομαι για αυτην την ρατσα κ αυτο το forum μου εδωσε την ευκαιρια να μαθω, δεν σημαινει οτι ειμαι ετοιμος κ ειδικα ετσι οπως ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα να κανω την κινηση αγορας boerboel, ρωταω απλα για γνωση , συζητιση να γινεταιl)
Τι από αυτά είναι γραμμένο σε sites εκτροφείων Ευρώπης και Αφρικής;...Ποιες πληροφορίες υπάρχουν στις δημοσιεύσεις;
Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω από έναν λάτρη της φυλής που έχει καθίσει και έχει διαβάσει κάποια πράγματα λίγα λόγια για τον χαρακτήρα του Boerboel και που αυτός υπερτερεί ή ξεχωρίζει από έναν άλλο σκύλο...το Dogo Canario π.χ.
Ακόμα, ποιο είναι το "εργασιακό ταμπεραμέντο" και πως θα μου φανεί χρήσιμο ή αν θα με δυσκολέψει κάπου.
Τι είναι το "αθλητικό ταμπεραμέντο";...Για ποιο "άθλημα" μιλάμε;
Η "συντροφικότητα" του διαφέρει από αυτή ενός ημίαιμου σκύλου ή ενός Γερμανικού Ποιμενικού και αν ναι, πως;
...και γιατί όχι, να μάθω γιατί ΔΕΝ πρέπει να πάρω ένα Boerboel...Για ποιούς λόγους ΔΕΝ "μου κάνει" ένα και ας είναι "τούμπανο"...;
Φαντάζομαι δεν είναι σκύλος που κάνει για όλους, σε όλες τις συνθήκες, όλες τις περιόδους...
Περιμένω με ανυπομονησία την άποψη κάποιου που ενδιαφέρεται για την φυλή, ενημερώνεται και υποθέτω δεν "κουράζεται" να γράφει για αυτό που "λατρεύει"...Εγώ ευχαριστώ!