P picious Member 14 Ιουλίου 2010 9 0 14 Ιουλίου 2010 #1 Καλησπερα και απο μενα, Ονομαζομαι Χρηστος ,απο Θεσσαλονικη και εχω την τυχη εδω και σχεδον ενα χρονο να εχω ενα Brussels Griffon μελος στην οικογενεια μου!!!
Καλησπερα και απο μενα, Ονομαζομαι Χρηστος ,απο Θεσσαλονικη και εχω την τυχη εδω και σχεδον ενα χρονο να εχω ενα Brussels Griffon μελος στην οικογενεια μου!!!
mareco Well-Known Member 13 Ιουλίου 2009 30.958 20.386 14 Ιουλίου 2010 #2 Χρήστο λυπάμαι, αλλά αν δεν δούμε, δεν πολυπιστεύουμε :---) Καλως ήρθατε
P picious Member 14 Ιουλίου 2010 9 0 14 Ιουλίου 2010 #4 Παρε μερικες να εχεις!!! Peekee is his name mareco said: Χρήστο λυπάμαι, αλλά αν δεν δούμε, δεν πολυπιστεύουμε :---) Καλως ήρθατε Click to expand... Attachments DSC01623..jpg 84,2 KB Προβολές: 239
Παρε μερικες να εχεις!!! Peekee is his name mareco said: Χρήστο λυπάμαι, αλλά αν δεν δούμε, δεν πολυπιστεύουμε :---) Καλως ήρθατε Click to expand...
P picious Member 14 Ιουλίου 2010 9 0 14 Ιουλίου 2010 #5 Eπισεις αν υπαρχει κανεις εδω μεσα που εχει Brussels Griffon, παρακαλω να μου στειλει μηνυμα!!
kopritis Well-Known Member 1 Νοεμβρίου 2008 7.809 23 Αθήνα, κεντρο. 14 Ιουλίου 2010 #6 Χαχααααα.... φοβερή φάτσα!!! Ζοχάδας!!!! Καλώς ήρθατε και να τον χαίρεστε! Πες μας και δυο λόγια για τη φυλή αν θέλεις.... απ'οσο ξέρω δεν έχει άλλος και δεν την έχουμε ξανασυζητήσει....
Χαχααααα.... φοβερή φάτσα!!! Ζοχάδας!!!! Καλώς ήρθατε και να τον χαίρεστε! Πες μας και δυο λόγια για τη φυλή αν θέλεις.... απ'οσο ξέρω δεν έχει άλλος και δεν την έχουμε ξανασυζητήσει....
mareco Well-Known Member 13 Ιουλίου 2009 30.958 20.386 14 Ιουλίου 2010 #7 picious said: Eπισεις αν υπαρχει κανεις εδω μεσα που εχει Brussels Griffon, παρακαλω να μου στειλει μηνυμα!! Click to expand... Μμμμμ, για να κάνουνε παρέα ή να ανταλλάξετε εμπειρίες, φαντάζομαι εννοείς...
picious said: Eπισεις αν υπαρχει κανεις εδω μεσα που εχει Brussels Griffon, παρακαλω να μου στειλει μηνυμα!! Click to expand... Μμμμμ, για να κάνουνε παρέα ή να ανταλλάξετε εμπειρίες, φαντάζομαι εννοείς...
P picious Member 14 Ιουλίου 2010 9 0 14 Ιουλίου 2010 #8 Παρεα,, ακομα ειναι μικρουλης,,,, 11 μηνων και γενικα να μαθω απο κανεναν που εχει Brussels Griffon εμπειρικα τιποτα νεα!
Παρεα,, ακομα ειναι μικρουλης,,,, 11 μηνων και γενικα να μαθω απο κανεναν που εχει Brussels Griffon εμπειρικα τιποτα νεα!