cane corso / latino

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Σοβαρολογεις;ποιος ειρωνευεται ποιον;

Κι αφου υπαρχει κι αυτη η μουρη σε κανε κορσο τι πρεπει να κανουμε;να μη την αποδεχτουμε;
Τι εννοεις ΥΠΑΡΧΕΙ;
και η δυσπλασια υπαρχει, κ το cherry eye υπαρχει κ τα προβληματα καρδιας υπαρχουν, κ οι ανεπαρκεις γωνιωσεις υπαρχουν κ τα φοβικα υπαρχουν κ πολλα αλλα προιοντα κακης εκτροφης υπαρχουν.
Να τα αποδεχτουμε ολα αυτα λοιπον;
Ποιος ο λογος οταν υπαρχει ο σωστος τυπος να αποδεχτουμε ολα τα υπολοιπα;;

Ετσι για την ιστορια σημερα με την αλλαγη του πρωτυπου ακομα κ "αυτοι που την δημιουργησαν" αυτη τη μουρη, καταλαβαν τι εκαναν κ αλλαξαν το πρωτυπο στα σημεια, οποτε οχι δεν θα την αποδεχτει κανεις κ θα ελπιζουμε σε μερικα χρονια να εξαφανιστει οπως εμφανιστηκε.......

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
@Μπλου
Αντι να παλευεις με τυχαιες φωτο θα σου προτεινα αν ενδιαφερεσαι να δεις "ποιο" ειναι το cane corso να ανατρεξεις σε φωτο της εποχης κ να δεις τα σκυλια την εποχης της αναγνωρισης.
Θα καταλαβεις λοιπον οτι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δεν θυμιζει boxer.
Μετα ψαξε σε αντιστοιχες εκτροφικες γραμμες να δεις οτι ακομα κ σημερα οσο κι αν προσπαθησεις δεν σου θυμιζει τπτ αλλο παρα μονο cane corso.....

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Ο latino είναι από πρωταθλητες γονεις και από Ελληνα εκτροφεα με διακρισεις τωρα πως το ειδες εσυ boxer προφανως δεν ξερεις ουτε τα boxer ουτε και τα cane corso...
απο ποιο εκτροφειο ειναι;
δεν απαγοευεται να το αναφερεις

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
@Μπλου
Αντι να παλευεις με τυχαιες φωτο θα σου προτεινα αν ενδιαφερεσαι να δεις "ποιο" ειναι το cane corso να ανατρεξεις σε φωτο της εποχης κ να δεις τα σκυλια την εποχης της αναγνωρισης.
Θα καταλαβεις λοιπον οτι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δεν θυμιζει boxer.
Μετα ψαξε σε αντιστοιχες εκτροφικες γραμμες να δεις οτι ακομα κ σημερα οσο κι αν προσπαθησεις δεν σου θυμιζει τπτ αλλο παρα μονο cane corso.....

Τυχαια τα εκτροφεια;αφου βαζουν τυχαιες φωτογραφιες τα σοβαρα εκτροφεια τοτε παει χαλασε ο κοσμος.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
@Μπλου
Ακου, φυσικο κ επομενο ειναι σε καθε εκτροφειο να βλεπεις φωτο απο τα σκυλια του εκτροφειου η απο τις γραμμες που επιλεγει να χρησιμοποιει.
Αν ολοι ειχαν το ιδιο πλανο κ τις ιδιες βασεις δεν θα ειχαμε τοση διαφορα στον τυπο!

Το να μου πετας τυχαιες φωτο κ μετα να περιμενεις.... τι ακριβως; θα επρεπε αν ειχες ασχοληθει να ξεχωριζες καποια πραγματα σε καθε φωτο.......

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
@Μπλου
Ακου, φυσικο κ επομενο ειναι σε καθε εκτροφειο να βλεπεις φωτο απο τα σκυλια του εκτροφειου η απο τις γραμμες που επιλεγει να χρησιμοποιει.
Αν ολοι ειχαν το ιδιο πλανο κ τις ιδιες βασεις δεν θα ειχαμε τοση διαφορα στον τυπο!

Το να μου πετας τυχαιες φωτο κ μετα να περιμενεις.... τι ακριβως; θα επρεπε αν ειχες ασχοληθει να ξεχωριζες καποια πραγματα σε καθε φωτο.......
Δειξε μου τη φωτο του κανε κορσο που εχεις,απλως τη μουρη τιποτ'αλλο.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Δειξε μου τη φωτο του κανε κορσο που εχεις,απλως τη μουρη τιποτ'αλλο.
Το δικο μου ζητας να σου βαλω φωτο να καταληξεις σε τι ακριβως συμπερασμα;

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
Για να τελειώνουμε.
Πατερας: BROKER GUARDIANA
HR 10183CC
CH.HR.JCH.SLO.HR.HD-B
Μητερα: TAMTA CUSTODI NOS
BEK 114899
CR.GR.GRAND CH.JCH.MEDJW'12HD-C

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Το δικο μου ζητας να σου βαλω φωτο να καταληξεις σε τι ακριβως συμπερασμα;
Για να δουμε αν μοιαζει σε κορσο η αν η μουρη φερνει λιγο απο μποξερ.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Βλέπω ο μικρός πήρε τη γεφυρα μύτης του μπαμπά και την κάτω γνάθο της μαμάς...
εμπνευσμένο ταίριασμα

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
east αυτοι ηταν στα πρωτυπα??????
Γιατι παιδευεστε δεν καταλαβαινω.....
Εδω βγηκε τρεις φορες παγκοσμιος πρωταθλητης ο Cheno, δεν θα ηταν οι γονεις του δικου σου στα πρωτυπα;

• Like
Reactions: arrigo_corso

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
θελεις να βγαλω και τους προγονους????? Μηπως και αυτοι δεν ηταν στα πρότυπα???? Τι κριμα....