cane corso / latino

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
θελεις να βγαλω και τους προγονους????? Μηπως και αυτοι δεν ηταν στα πρότυπα???? Τι κριμα....
Εαν στις εκθεσεις δεν βραβευονταν αυτα τα σκυλια δεν θα ειχαμε να συζηταμε τωρα για boxer type....
Κριμα ειναι, σιγουρα, αλλα οχι οπως το εννοεις.

• Like
Reactions: arrigo_corso

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
Γιατι παιδευεστε δεν καταλαβαινω.....
Εδω βγηκε τρεις φορες παγκοσμιος πρωταθλητης ο Cheno, δεν θα ηταν οι γονεις του δικου σου στα πρωτυπα;
Στα δικα σου σκυλια πια είναι τα πρωτυπα και τι διακρισεις εχουν παρει..

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
east βγαλε μας και τους γονεις από τα δικα σου πρωτυπα

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
east βγαλε μας και τους γονεις από τα δικα σου πρωτυπα

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Προφανως το επελεξες με βαση τις διακρισεις των προγονων το σκυλι σου......
Λυπαμαι που δεν συγκινουμε απο τιτλους οταν βλεπω αυτο που βλεπω.
Ειναι απλα αλλη μια αποδειξη του πως καποιες "επιλογες" καταστρεφουν μια φυλη........

• Like
Reactions: arrigo_corso

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
Για να χαλαρώσουμε όλα τα σκυλια ειτε είναι από πρωταθλητες ειτε όχι είναι όλα καλα και πανέμορφα. Οι διακρισεις κλπ είναι για εκτροφεις που τα πουλανε σε μεγαλυτερη τιμη.
Περνουμε τον σκυλο γιατι τον γουστάρουμε και μας αρεσει .
Οι λογοι που τα περνουμε από εκτοφειο τους ξερουμε ολοι.
Τωρα συζητάμε χαζα για σκυλους που εχουν αλλαξει τα πρωτυπα σε 25500 γενες και βαλε.....

• Like
Reactions: Μπλου

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
east αδικησε....... ολοι δηλ οι κριτες σε ολες τις γενες και σε ολες τις διακρισεις δεν ηξεραν την φυλη και την ξερεις εσυ!!!!!

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
Ευτυχως όπως βλεπω από φωτο θα διασωθει η φυλη από τα δικα σου........

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
@V.M
Εισαι ο μεσος ιδιοκτητης της καλης εκδοχης των πραγματων δλδ αυτων που αποφασισαν να παρουν σκυλι απο εκτροφειο.
Καλα εκανες κ εμαθες κ ολες τις περγαμηνες των προγονων.
Ετσι κι αλλιως, ο πρωταρης καπου πρεπει να βασιστει κ δεν μπορω να σου προσαψω καποιο σφαλμα στην πορεια (εκτος ισως απο ενα, αλλα αστο).

Οποτε, ναι ηταν λογικη η επιλογη σου....
Αν αγαπουσες ομως την φυλη θα ηξερες την ιστορια κ θα προβληματιζοσουν εντονα με το οτι το σκυλι σου μοιαζει περισσοτερο με boxer παρα με corso.......

Οποτε ναι συνεχισε στο δρομο που χαραξε η καταναλωση κ μην μπαινεις στην διαδικασια των συγκρισεων.......

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
Δεν ξερεις καν αμα είμαι πρωταρης!!!!!!Εισαι μοναδικος και τρομερος εκτος από κριτης φυλης , αντιλαμβανεσε και την πορεια του κάθε ανθρωπου με τα σκυλια.......Μοναδικο ταλεντο μπραβο σου.!!!! Μπορεις να πας και για ψυχολογος.....Πραγματικα σε θαυμαζω !!!!!!Προφανος χωρις να ξερεις εμενα χωρις να ξερεις τιποτα από εμενα εκφράζεις αποψεις... Το ιδιο κανεις και με τα σκυλια????
Παρε το φυλαδιο σου μορφολογιας και πηγαινε στις εκθεσεις ετσι θα το εκτιμησουν ολοι οι ασχετοι της φυλης.
Επισης για την ταμπακιερα δεν μας ειπες τα σκυλια σου από τα πηρες???
Επισης περνουμε σκυλο από εκτροφειο αφτο δεν λεμε????? Γιατι με κρινεις???
Πες μου από που τα πηρες εσυ?? Εφόσον ξερεις τα τελεια πρότυπα της φυλης γιατι δεν τα πηγες τα σκυλια σου σε μια εκθεση η καπου γενικα αλλα μονο εδώ το παιζεις τα ξερω όλα.....
Αστο φιλε δε το εχεις.

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
Και όπως ειπα πριν οσα δεν φτανει η αλλεπου...........

V.M

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2015
58
120
48
Όταν εγω ειχα cane corso εσυ εβλεπες 101 σκυλια της δαλματιας!!!!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
@V.M να το χαίρεσαι το μωρό σου!!!!!
Δεν είναι fan ούτε γνώστης των μολοσσοειδών και δεν μπορώ να κρίνω τη σχέση του με το πρότυπο. Για μένα σημασία έχει ότι το πήρες από εκτροφέα που προσέχει την υγεία των σκυλων του (το ελπίζω). Όσο για τη μορφολογία όλοι ξέρουμε ότι από γονείς πρωταθλητές δεν βγαίνουν πάντα όλα σούπερ ντούπερ κουτάβια. Υπάρχουν και τα λεγόμενα pet που αν είναι υγιή και με σωστό χαρακτήρα γίνονται φανταστικά οικογενειακά σκυλιά και ας δεν είναι ακριβώς όπως το λέει το πρότυπο. Σημασία είναι να το αγαπάτε και να το προσέχετε σαν ισότιμο μέλος της οικογενειας σας.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
@V.M να το χαίρεσαι το μωρό σου!!!!!
Δεν είναι fan ούτε γνώστης των μολοσσοειδών και δεν μπορώ να κρίνω τη σχέση του με το πρότυπο. Για μένα σημασία έχει ότι το πήρες από εκτροφέα που προσέχει την υγεία των σκυλων του (το ελπίζω). Όσο για τη μορφολογία όλοι ξέρουμε ότι από γονείς πρωταθλητές δεν βγαίνουν πάντα όλα σούπερ ντούπερ κουτάβια. Υπάρχουν και τα λεγόμενα pet που αν είναι υγιή και με σωστό χαρακτήρα γίνονται φανταστικά οικογενειακά σκυλιά και ας δεν είναι ακριβώς όπως το λέει το πρότυπο. Σημασία είναι να το αγαπάτε και να το προσέχετε σαν ισότιμο μέλος της οικογενειας σας.
Μα το κουταβι ειναι φτυστός ο πατέρας ο πρωταθλητης!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Μα το κουταβι ειναι φτυστός ο πατέρας ο πρωταθλητης!
Sorry, δεν πρόσεξα τη φωτογραφία του πατέρα. Και έτσι θα είναι ας επικρίνεται ο εκτροφέας για την επιλογή των συγκεκριμένων γραμμών και όχι ο ιδιοκτήτης που θα το έχει σαν pet και όχι για αναπαραγωγή (ελπίζω...)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
ρε παιδιά γιατί χάνετε το χρόνο σας και κουράζετε τα δάχτυλά σας πληκτρολογώντας;; Αφού και οι δύο είναι αλλού. Δεν δέχονται κουβέντα. Μπήκαν σε σκυλοφόρουμ για να μας δείξουν τα υπερ γαματα σκυλιά τους και τέλος και όχι για να μάθουν δυο πράγματα απο έμπειρα μέλη μιας κοινότητας. Οπότε οκ. Κάνε κόρσο; Οκ κάνε κόρσο. Όσο κάνε κόρσο είναι κι ο σκύλος του αστυνόμου Σαϊνη. Κι εμένα ο σκύλος μου είναι ποιμενικός κεντρικής ασίας. Τί; Δε φαίνεται;

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Να σου ζήσει!!!
Παντως κ εγω χωρις να γνωρίζω για τε corso σαν πρωτη εικονα σκέφτηκα οτι εινσι ημίαιμο διασταύρωση με μποξέρ :(
Δυσκολη συζήτηση...καταλαβαίνω κ το παλικάρι που θα σκέφτεται τι μου λεει τωρα πρωταθλητές γονείς εχει απο εκτροφείο ειναι...
Αλλα κ την @east49 που βλεπει ολοφάνερα το λαθος και αντε να τους πείσει οτι δεν ειναι ελέφαντας!!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Επισης περνουμε σκυλο από εκτροφειο αφτο δεν λεμε????? Γιατι με κρινεις???
Στο ειπα κ παραπανω σιγουρα για την πορεια της επιλογης δεν μπορει να σου πει κανεις τπτ....
Εκανες τα λογικα βηματα που θα εκανε καποιος που θελει να επιλεξει σκυλο κ μπραβο σου γι αυτο.
Δυστυχως το οπτικο αποτελεσμα δεν σε δικαιωνει, αλλα κανεις δεν θα σε κρινει για την πορεια......

Πες μου από που τα πηρες εσυ?? Εφόσον ξερεις τα τελεια πρότυπα της φυλης γιατι δεν τα πηγες τα σκυλια σου σε μια εκθεση η καπου γενικα αλλα μονο εδώ το παιζεις τα ξερω όλα.....
Αστο φιλε δε το εχεις.
Συνηθως αγαπητε μου δεν μπαινω στην διαδικασια του "ποιος την εχει μεγαλυτερη" το θεωρω ασκοπο, αλλα καμια φορα οντως η βαρυτητα των λεγομενων καποιου εχει να κανει με το ποιος ειναι κ το τι εχει.....

Θα κανω λοιπον μια εξαιρεση ανεβαζοντας σου τρεις φωτογραφιες δυο για να συγκρινεις κ μια για να σταματησει η καραμελα του "οσα δεν φτανει η αλεπου" που επαναλαμβανεις στα πλαισια της αμυνας σου απεναντι σε αυτα που σου λεμε.
Εδω ο σκυλος του πρωτυπου:
img48eea08082839.jpg_400.jpeg
Εδω σε οσο παρομοιας γωνιας φωτο μπορω να βρω η δικια μου σκυλα:
10395857_641221215952965_7038126841918065366_n.jpg

Να μπορει να συγκρινει κ εταιρος απιστος φιλος μας @Μπλου.
Για να σε προλαβω σε καμια περιπτωση ΕΓΩ δεν θεωρω οτι εχει το τυπικοτατο κεφαλι, ειναι ομως διαολε, αρκετα κοντα......
Τοσο κοντα που οταν κατα το παρελθον σαν απλος ιδιωτης ασχοληθηκα για πλακα κ την κατεβασα σε εκθεσεις, μετα απο αρκετα αλλα, εχει πλεον κ τον τιτλο J. CH. GR οπως θα δεις παρακατω
11018095_781629808578771_4286988588011590551_n.jpg
Καπου εκει καταλαβα οτι το πανηγυρακι δεν εχει καμια σημασια μπρος σε αλλα πραγματα.....

Να σου τονισω επισης οτι την επελεξα για τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ της κ σε καμια περιπτωση για τις περγαμηνες τα χαρτια των προγονων.......

Να σου τονισω επισης οτι σε καμια περιπτωση, το παραπανω "κωλοχαρτο" δεν μου λεει τιποτα μπροστα στο οπτικο αποτελεσμα το οποιο σε καμια πειπτωση δεν θυμιζει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ απο το παραδοσιακων γραμμων cane corso, μπροστα στον εξαιρετικο χαρακτηρα της που ανταποκρινεται στο πρωτυπο της φυλης της κ στην υγεια της που μεταξυ των αλλων βγαζει κ HD-A........

Και τωρα που τις μετρησαμε κ βγηκα εγω που δεν εχω, να την εχω μεγαλυτερη, σταματαω να ασχολουμαι με την παρτη σου, ελπιζοντας να ανοιξεις τα αυτια σου κ τα ματια σου να δωσεις λιγο βαση σε οτι σου λεμε......

Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι το σκυλακι σου κ ας μοιαζει με boxer, δεν βαριεσαι.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
... Και έτσι θα είναι ας επικρίνεται ο εκτροφέας για την επιλογή των συγκεκριμένων γραμμών και όχι ο ιδιοκτήτης που θα το έχει σαν pet και όχι για αναπαραγωγή (ελπίζω...)
Τον ιδιοκτήτη όμως έχεις "μπροστά σου", να υπερασπίζεται με πάθος, κάτι που δεν είναι σωστό. Νομίζω όμως, ότι είναι και λογικό, να μπαίνει σε τέτοια άμυνα. Αρκεί, κάπου στο βάθος, να προβληματιστεί λίγο κιόλας. Οχι για το αν ο σκύλος του είναι καλός και τον αγαπάει και τον καλύπτει και...και...και...αλλά αν και πόσο είναι τελικά, αυτό που εκείνος έψαχνε και που έπρεπε να είναι. Οχι αυτό, που αδιαμφισβήτητα, αγαπάει :)