Cesar Millan - People Training For Dogs

Status
Κλειδωμένο θέμα

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ξεκίνησα σιγά σιγά και συμπιέζω κάποια DVD που έχω απ τη συλλογή μου και τα ανεβάζω στο κανάλι μου στο youtube για να τα μοιραστώ μαζί σας!!!!! Αυτό είναι ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ που μόλις ανέβασα με τον καταπληκτικότατο -για μένα πάντα- Cesar Millan.....Τόσο απλά και καθημερινά πράματα που πρέπει να ξέρουμε όλοι μας!!!! Καλή απόλαυση και θα επανέλθω σύντομα με νέο υλικό ;) :) :).....

[video=youtube;puuX6mTtLtQ]http://www.youtube.com/watch?v=puuX6mTtLtQ[/video]

Last edited by a moderator:

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ξεκίνησα σιγά σιγά και συμπιέζω κάποια DVD που έχω απ τη συλλογή μου και τα ανεβάζω στο κανάλι μου στο youtube για να τα μοιραστώ μαζί σας!!!!! Αυτό είναι ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ που μόλις ανέβασα με τον καταπληκτικότατο -για μένα πάντα- Cesar Millan.....Τόσο απλά και καθημερινά πράματα που πρέπει να ξέρουμε όλοι μας!!!! Καλή απόλαυση και θα επανέλθω σύντομα με νέο υλικό ;) :) :).....

http://www.youtube.com/watch?v=puuX6mTtLtQ
Επίσης, επείδη πολλές φορές έχουν γίνει αναφορές ότι τα αγγλικά ''δεν βοηθάνε'', στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ο Cesar μιλάει με απλούστατα αγγλικά και με λέξεις-εκφράσεις-προτάσεις που είναι πρώτης προκαταρκτικής και όχι επιπέδου Proficiency ...:D :D!!!!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ο Cesar μιλάει με απλούστατα αγγλικά και με λέξεις-εκφράσεις-προτάσεις που είναι πρώτης προκαταρκτικής και όχι επιπέδου Proficiency ...:D :D!!!!!!
Ενώ συνήθως μιλάει με αγγλικά λογοτεχνικού επιπέδου? :p :D

Βασικά δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι θα στα κρατήσει το youtube (λόγω δικαιωμάτων). Ίσως πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει με το πρώτο πριν μπεις στον κόπο να ανεβάσεις κι άλλα.
Επίσης δεν είμαι σίγουρη αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του forum, αλλά για αυτό μπορείς ενημερωθείς πολύ πιο άμεσα από ότι για το θέμα του youtube. :)

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ενώ συνήθως μιλάει με αγγλικά λογοτεχνικού επιπέδου? :p :D

Βασικά δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι θα στα κρατήσει το youtube (λόγω δικαιωμάτων). Ίσως πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει με το πρώτο πριν μπεις στον κόπο να ανεβάσεις κι άλλα.
Επίσης δεν είμαι σίγουρη αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του forum, αλλά για αυτό μπορείς ενημερωθείς πολύ πιο άμεσα από ότι για το θέμα του youtube. :)
Αναμένουμε το λοιπόν την οποιαδήποτε ''καμπάνα''!!! :D :D :D... :) :)..

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Τον Cesar Millan τον συμπαθούσα αρκετά μπορώ να πω!!!Με έχει βοηθήσει κιόλας σε κάποια θέματα!
Μετά απο ορισμένες εκπομπές όμως που έβλεπα στο ΣΚΑΙ άλλαξα τελείως γνώμη γι αυτόν..
Συμπεριφερόταν κάπως βίαια σε κάποια σκυλιά..ίσως λόγω της ασχετοσύνης μου να το αντιλήφθηκα έτσι αλλά όπως και να έχει δεν μου άρεσε αυτό που είδα..

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
ευχομαι να μην εχεις προβλημα και να μας δωσεις την δυνατοτητα να δουμε οσα δεν εχουμε δει. Και για εμενα ειναι απιστευτος ο τυπος. Οτι περιπτωση κι αν του τυχει το σκυλακι καθεται σουζα διπλα του. Ο μαγος των σκυλων.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Επίσης, επείδη πολλές φορές έχουν γίνει αναφορές ότι τα αγγλικά ''δεν βοηθάνε'', στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ο Cesar μιλάει με απλούστατα αγγλικά και με λέξεις-εκφράσεις-προτάσεις που είναι πρώτης προκαταρκτικής και όχι επιπέδου Proficiency ...:D :D!!!!!!
κριμα και θα εκανα εξασκηση στο listening για τελι νοεμβρι :p τελειο το ποστ

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ευχομαι να μην εχεις προβλημα και να μας δωσεις την δυνατοτητα να δουμε οσα δεν εχουμε δει. Και για εμενα ειναι απιστευτος ο τυπος. Οτι περιπτωση κι αν του τυχει το σκυλακι καθεται σουζα διπλα του. Ο μαγος των σκυλων.
τετοιους μαγους ξερω πολους

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Συμπεριφερόταν κάπως βίαια σε κάποια σκυλιά..ίσως λόγω της ασχετοσύνης μου να το αντιλήφθηκα έτσι αλλά όπως και να έχει δεν μου άρεσε αυτό που είδα..
καθε σκυλι και καθε περιπτωση εχει και την αναλογη αντιμετωπιση συγουρα δεν αντιδραει πιο βιαια αποτι θα αντιδρουσε η φυσικη αγελη του σκυλου στο φυσικο περιβαλον. :) προσωπικα δεν μου φαινονται βιαια απλος η αντιδραση του σκυλου το κανει να φαινεται σαν να το βασανιζει. οταν σκαγανε κροτους πηστεψε με λυσα τον επιανε τον Τζερυ για να φυγει και τσιριδες πολυ ηταν αυτοι που νομιζαν πως τον βασανιζα (ελεος) αλλα κανενας να δωσει ενα χερακι για να καταφερω να τον κρατησω (με ειχε ριξει κατω :p και ειχαν ανοιξει τα κλιπακια απο το λουρι ε εκει τον πηρα αγγαλια :p δεν μπορουσα αλιως να τον κρατισω θα μου εφευγε) οποτε κατα την γνωμη μου αντιδραει φυσιολογικα :)

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
τετοιους μαγους ξερω πολους
Μην υπερβάλλεις Βασιλάκο!! :D :D...Ο Cesar είναι όντως καλός, θα σου σημειώσω μόνο (που στανταρ το ξέρεις) ότι περιπτώσεις ακραίων σκύλων με φονικότατη επιθετικότητα και εννοώ: κροκοδείλια, πριόνια, δρεπάνια, διαβόλους, νευρόσπαστα ,,,,κλπ κλπ κλπ, εκεί που άλλοι εκπαιδευτές παρέδωσαν τα όπλα και σήκωσαν τα χέρια ψηλά, σκυλιά τα οποία γλύτωσαν την ευθανασία..στο χιλιοστό, ο Cesar και τα βοήθησε και τα έφερε στο σωστό δρόμο...Και μιλάμε για εκατοντάδες σκυλιά και μακράν ότι χειρότερο θα μπορούσε να έχει κάθε εκπαιδευτής στα χέρια του.....Οπότε ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί , αν παρελπίδα πάμε να γίνουμε!!!!! Μη ξεχνάς ότι τα βάζει με πολύ ζόρικα σκυλιά και με σκυλιά που στην καλύτερη , σκοτώνουν ή ανθρωπο ή σκύλο.....FOYL TERRITORIAL, AGGRESIVE και όοοοολα τα κοσμίτικα επίθετα που μπορείς να κολλήσεις πριν τη λέξη σκύλος...οπότε οφείλει να είναι απόλυτος και ίσως σκληρός κάπου γιατί έχει να κάνει με ένα ζώο το οποίο ή θα σκοτώσει ή θα θανατωθεί απο ευθανασία!!! εσύ τι προτιμάς???? Ευθανασία σε ένα σκύλο (κροκόδειλο) ή να ζήσει κανονικά τη ζωή του και να ''έρθει'' στον ίσιο δρόμο????? Την ταπεινή μου άποψη λέω που φυσικά δεν είναι απαραίτητα και η σωστή...........

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
απλα κιμωνα τον θεωρω τερμα υπερβολικο και δε μιλαω για τους φουλ θανατερους και δηλητηριους σκυλους!!
κ γω δεν ειμαι της καραθετικης αλλα νταξ ειπαμε

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
απλα κιμωνα τον θεωρω τερμα υπερβολικο και δε μιλαω για τους φουλ θανατερους και δηλητηριους σκυλους!!
κ γω δεν ειμαι της καραθετικης αλλα νταξ ειπαμε
Ισχύει έχεις δίκιο και εγώ αυτό πιστεύω και είμαι μαζί σου, αλλά αν ''στεγνά'' με βάλεις να διαλέξω μεταξύ ενός ζώου. που καταδικάζεται σε ευθανασία λόγω του χαρακτήρα του και στον αντίποδα σε ένα σκληρό εκπαιδευτή (στην προκειμένη Cesar) θα διαλέξω να σωθεί το άμοιρο το ζωάκι και ''ας του βγάλει το λάδι'' μέχρι να το στρώσει του παλιοκροδόδειλα :D :D :D.....Στην τελική με πρόχειρα μαθηματικά αν το βάλεις κάτω 2-0 μηδέν κερδισμένος βγαίνει ο Cesar...Γιατί?? Γιατί ΚΑΙ το ζωό -τελικά- ΔΕΝ θανατώνεται ΚΑΙ το στρώνει και το κάνει ''αγγελούδι''..... ;) :D

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ισχύει έχεις δίκιο και εγώ αυτό πιστεύω και είμαι μαζί σου, αλλά αν ''στεγνά'' με βάλεις να διαλέξω μεταξύ ενός ζώου. που καταδικάζεται σε ευθανασία λόγω του χαρακτήρα του και στον αντίποδα σε ένα σκληρό εκπαιδευτή (στην προκειμένη Cesar) θα διαλέξω να σωθεί το άμοιρο το ζωάκι και ''ας του βγάλει το λάδι'' μέχρι να το στρώσει του παλιοκροδόδειλα :D :D :D.....Στην τελική με πρόχειρα μαθηματικά αν το βάλεις κάτω 2-0 μηδέν κερδισμένος βγαίνει ο Cesar...Γιατί?? Γιατί ΚΑΙ το ζωό -τελικά- ΔΕΝ θανατώνεται ΚΑΙ το στρώνει και το κάνει ''αγγελούδι''..... ;) :D
Εννοώ ότι αν είχα να διαλέξω μεταξύ : ''Kλωτσομπουνιδιών και ευχελέων'' και ευθανασίας, ΜΑΚΡΑΝ θα διάλεγα το πρώτο!!!!

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
Mέτρο άριστο, η υπερβολή και στις δύο αντίθετες απόψεις [μεταξύ μαύρου και άσπρου - κακοποίησης και ζαχαροπλαστείου] υπάρχει το μέτρο και η λογική [το γκρι δηλαδή η επιβράβευση του σκύλου με χάδι - λεκτικά].....αυτό το θαύμα της "καρα"θετικής με την επένδυση στο χρόνο και ελάττωση της "γλυκιάς" προσμονής σταδιακά, δεν ξέρω τελικά πόσο δουλεύει, πόσο ενισχύει οικονομικά κάποιους και πόσο συντελεί στην υποβάθμιση του έργου των ίδιων των εκπαιδευτών και χαρακτηρισμό τους άδικα και ως απατεώνες από κάποιους "ατάλαντους" ιδιοκτήτες της θετικής "κατεύθυνσης" και όχι του μέσου δρόμου και της λογικής......με τη εμπειρία που έχω αποκτήσει [μέσω μιας σκληρής θα έλεγα εκπαίδευσής μου, σε σχέση με αυτά που βλέπω από "εκπαιδευμένους" σκύλους στο δρόμο] ένα έχω να πω, αν δε πιεστεί ο σκύλος στις λανθασμένες εμμονές του και συνήθειες, που σίγουρα οφείλονται σε παρελθόντα λάθη και των ιδιοκτητών, εκτός από τα "κληρονομικά" χαρίσματα, δουλειά δε γίνεται.....σκύλος δε γίνεται.....και το ευχάριστο είναι ότι το διάβασα για πρώτη φορά εδώ, έστω και έμμεσα....

Πίεση μπορεί να χρειαστεί στο σκύλο και σκληρή εκπαίδευση στον ιδιοκτήτη, που πρέπει να "εμπνέει" στο σκύλο σιγουριά και να πείθει ως αρχηγός. Και επειδή αναφέρθηκε η άγρια ζωή μέσα στην αγέλη, μη ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με λύκους.....ακόμη και στους μικρόσωμους........όσο για τους σκύλους δολοφόνους, σκύλους που δεν είναι εξημερωμένοι....έχετε δει τη βία που χρησιμοποιείται στην εξημέρωση αλόγων; Xωρίς πίεση δε γίνεται και ο "γητευτής των αλόγων" είναι ταινία....

Κάθε ιδιοκτήτης διαφορετικός, κάθε σκύλος διαφορετικός, πίεση θα χρειαστεί από ελάχιστη μέχρι πολύ μεγάλη....ανάλογα τη περίπτωση....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εννοειτε φυσικα και αμα εχεις τετοιο σκυλο να τον ριμαξεις στη μπατσα!
εδω συμφωνω και επαυξανω!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
βρε σεις τι λετεεεε?πανε μετα τα σκυλια το σκασανε :p

αυτο ειναι το τελειο που εχει ο cesar το οτι δεν μπουνιαδιζει τα σκυλια αλλα απλος κραταει τη θεση του σταθερη (οσο και να τον σπροχνουν η να τον τραβανε δεν το κουναει εκει μενει ως που να επανελθει η ισοροπια) το μαγικο σε αυτον τον ανθρωπο ειναι η υπομονη και η ηρεμια που βγαζει ακομα και στις δυσκολες περιπτωσεις και φυσικα το οτι ποτε δεν θα συκωσει τα χερια ψιλα :)

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Δεν βλάπτει να παρακολουθείς τον Cesar, μαθαίνουμε για διάφορες περιπτώσεις, αρκεί να μην τα εφαρμόσουμε ποτέ μα ποτέ εμείς στα δικά μας σκυλιά γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να καταστρέψουμε τα δικά μας σκυλάκια. Αυτός αναφέρετε πάντα για προβληματικούς σκύλους. Εμείς θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουμε τέτοιους που να σκεφτούμε για ευθανασία.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Δεν βλάπτει να παρακολουθείς τον Cesar, μαθαίνουμε για διάφορες περιπτώσεις, αρκεί να μην τα εφαρμόσουμε ποτέ μα ποτέ εμείς στα δικά μας σκυλιά γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να καταστρέψουμε τα δικά μας σκυλάκια. Αυτός αναφέρετε πάντα για προβληματικούς σκύλους. Εμείς θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουμε τέτοιους που να σκεφτούμε για ευθανασία.
δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις για εφθανασια και ουτε ειναι κακο να τα εφαρμωσεις τα βασικα exercise-discipline-effection
δεν λεμε για τα ακραια βεβαια γιατι εκει θελει επιβλεψη εκπαιδευτη.

Status
Κλειδωμένο θέμα