Dalia, το λουλούδι της Αθήνας

Status
Κλειδωμένο θέμα

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
ελπιζω τουλάχιστον να μην ειχες ήχο στο κλειστρο της φωτογραφικης και της τον χαλασες!!!:rolleyes:
Μόνο αναπνέουμε, όταν κοιμάται η μικρή! :rolleyes:
Το φοβερό είναι, ότι πονούσε το στομάχι μου εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο, νομίζω ότι το αισθάνθηκε και κοιμήθηκε έτσι...:rolleyes::p

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Απέκτησα τη Ντάλια μου με τον λάθος τρόπο.
Αυτή τη στιγμή χρειάζεται τη βοήθειά μου για να σηκωθεί.
Ακούω κλάμα και τρέχω, γιατί ξέρω ότι προσπαθεί να σηκωθεί και πονάει.

Αν την είχε πάρει κάποιος άλλος ή κανείς, σήμερα μπορεί να βρισκόταν στο δρόμο περιμένοντας απλά να .."φύγει".

Ανέλαβα να τη μεγαλώσω όπως θα μεγάλωνα το παιδί μου. Ανέλαβα την ευζωία της. Είμαι υπεύθυνη για ότι της συμβεί.

Μην παρατάτε τους συντρόφους σας τη στιγμή που σας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Το παιδί σας θα το αφήνατε στο δρόμο;

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.259
3.093
ρε παιδιά από τις 30 μαρτίου έχουμε φωτογραφία που τρέχει και παίζει. μα πόσο γρήγορα εξελίχθηκε πια????
:(

• Like
Reactions: Katiariko

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Παίρνουμε κορτιζόνη. Είμαστε ήδη στη φαση της σταδιακής μείωσης της δόσης. Η μικρή δείχνει μια χαρά.
Επίσης δίνουμε χονδροιτίνη και γλυκοζαμίνη.
Οι ακτίνες έδειξαν ήπιας μορφής αλλοίωση στα πίσω πόδια.

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Ο γιατρός είπε αρθρίτιδα, και το χαρακτήρισε αυτοάνοσο. Επίσης έχει χαμηλό αιματοκρίτη.
Ο πατέρας μου πιστεύει ότι ειναι κληρονομικό. :confused:
Αν δω ότι μετά το πέρας της θεραπείας ξεκινήσει το ίδιο θα πάρω και δευτερη γνώμη.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.789
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Είχες γράψει για το πρόβλημα στο θέμα "δυσπλασία αγκώνα" τελικά το πρόβλημα είναι στα πίσω πόδια; Τι ακριβώς; Σε ποια άρθρωση;

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Θα τα πω όπως μου τα είπε ο κτηνίατρος (συναντήθηκα σήμερα μαζί του μετά τη δουλειά)...και όπως τα κατάλαβα.
Καταρχήν απέκλεισε την δυσπλασία.

Αρθρίτιδα=φλεγμονές στις αρθρώσεις.
Αυτό μπορεί να προκληθεί είτε από τον οργανισμό (αυτοάνοσο) είτε από κάποια άλλη πάθηση. Δεν χρειάζεται το σκυλί να είναι μεγάλο σε ηλικία δλδ.
Εάν δεν επανέλθει μετά το πέρας της θεραπείας (Σε 10 μέρες περίπου), τότε θα προχωρήσουμε σε....... άλλου είδους εξετάσεις.
Κι εγώ που δεν είμαι γιατρός σήμερα που πήγα και πήρα τις εξετάσεις (μέσα στην τρέλα μου τις είχα αφήσει εκεί), όταν τις είδα, κατάλαβα αυτή την μικρή αλλοίωση.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
και εξελιχθηκε τόσο γρηγορα?
Αποκλειεται η αλλοιωση να ειναι απο τραυματισμο? Μονο αρθριτιδα διακιολογει το προβλημα?
ευχομαι ο'τι καλυτερο στο σκυλακι, περαστικα..

Status
Κλειδωμένο θέμα