dexter κ εμεις

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καταρχας δεν με λενε Μαρακι...ειμαι κοντα 30 χρονω μουλαρα...ονομαζομαι Μαρια...το θες κ ολοκληρο? Μαρια-Αντωνελα Τζιανη!
Κατα δευτερον δεν καθοδηγω ουτε εσενα ουτε κανενα, δεν ειμαι δασκαλα κανενος, ουτε γουσταρω να γινω!
Σου υποδεικνυω τα λαθη σου (κατ εμε)...νομιζω μπορω να έχω ελευθερια αποψεων κ εκφρασης εε?
Απο κει κ περα εαν πιστευεις οτι εχεις το αλαθητο με γεια σου με χαρα σου...εσυ κ ο Παπας! Υποκλινομαι!
Εγω προσωπικα οχι απλα δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω καλυτερα αλλα αντιθετως δεν γνωριζω τιποτα (μακαριοι οσοι ζουν στην αγνοια...)
Ναι,ok...ποιο ειναι το θεμα?
Να κραξουμε τον Μιχαλη? Να επιστρεψει τον Dexter?Να τους σταυρωσουμε κ τους δυο? Να τον εξαναγκασουμε να καταννοησει τα οσα λες με το ετσι θελω? Πως? Λοβοτομη η πλυση? Τι βολευει?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
@mixalis m
το πεντιγκρι δεν υπαρχει "δεν μου χρειαζεται" ή " μου χρειαζεται" απλα συνοδευει ενα καθαροαιμο σκυλο. -
δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο παρεξηγημενη εννοια αυτο το χαρτι.
το"χρησιμοποιεις" αν θες αργοτερα (εκθεσεις, αναπαραγωγη.. κτλ..) αλλα και να μην το χρησιμοποιησεις πουθενα δε τρεχει και τιποτα..
Της σκυλας μας εχω να το δω χρονια, σε καποιο συρταρι ξεχασμενο ειναι. Παρολαυτα γνωριζω ολα τα σκυλια μερικες γεννιες πισω της, απο που καταγεται, ασθενειες προγονων κτλ..
Επισης, το πραγματικο πεντιγκρι δεν κοστιζει 100 ευρω.. απλα συνοδευει τον καθαροαιμο σκυλο. (ειναι η πιστοποιηση του ρε παιδι μου, χωρις αυτο , δεν θεωρειται ο σκυλος καθαροαιμος)

παντως ο σκυλος σου ειναι παρα πολυ ωραιος! και φαινεται οτι περναει καλα και τον προσεχετε
τα 3 σκυλια πως τα πανε μεταξυ τους?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γειά σου, Μαρία...:)

1) Καταρχας δεν με λενε Μαρακι...ειμαι κοντα 30 χρονω μουλαρα...ονομαζομαι Μαρια...

2) Να κραξουμε τον Μιχαλη? Να επιστρεψει τον Dexter?Να τους σταυρωσουμε κ τους δυο? Να τον εξαναγκασουμε να καταννοησει τα οσα λες με το ετσι θελω? Πως? Λοβοτομη η πλυση? Τι βολευει?
1) Έχω (μεταξύ των άλλων - για τα οποία μιλάμε "εδώ μέσα") 4 παιδιά...
Οι δύο κόρες μου, σε λιγότερο από ένα μήνα, θα είναι, πλέον, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 χρονών "μουλάρες"... όμως, για μας, θα είναι η "Αννούλα" και η "Ελέεεενηηη"...:p
Με πιάνεις?;)

Κάποτε με έλεγαν "Γιαννάκη", ή "Γιαννιό" οι πελάτες μου... ή, γενικώς, "τα παιδιά"... περίπου όταν ήμουν στην ηλικία σου... και μου την έσπαγε φοβερά!
Ομως... τώρα που με λένε "κύριε Γιάννη"... μου τη σπάει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
Με πιάνεις?;)

2) Ναι... να κράξουμε τον Μιχάλη... πάντα, με την καλή έννοια (και εφόσον δεν μας δουλεύει όλους:cool:)...
Οχι... να ΜΗΝ επιστρέψει τον Dexter (εφόσον δεν μας δουλεύει όλους:cool:)...
Οχι... να μην τον εξαναγκάσουμε... αλλά, να προσπαθήσουμε (με τον τρόπο που νομίζουμε ότι θα καταλάβει) να τον πείσουμε ότι τα πράγματα έχουν πολλές όψεις... και ότι "ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες"...

3) Οτι βολεύει τον Μιχάλη, εμείς θα προσαρμοστούμε (εφόσον δεν μας δουλεύει όλους:cool:)...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
με το ζορι παντρεια δε γινεται Γιαννη (σκετο ;))
ο ανθρωπος φαινεται να αγαπα το σκυλο του, και να εχει και καλη διαθεση (προς το παρον) καλυτερα να μεινει και να τα μαθει στην πορεια , οπως ολοι μας , παρα να φυγει τσαντισμενος και αρχισει και τα ζευγαρωματα απο πανω

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Νομιζω οτι το παληκαρι (μαλλον) εφυγε. Παντως ωραιο σκυλι ο Ντεξτερ. Ειμαι καθετος στο θεμα περι κοπης αυτιων,ουρας και λοιπων ακρωτηριασμων...και θλιβομαι που εν ετη 2015 ακομα ταλαιπωρουν καποια ζωακια με ολο αυτο το βασανιστηριο! Στο δια ταυτα..αν και εφοσον ο ιδιοκτητης του Ντεξτερ επανεμφανιστει...ας μας πει δυο λογια για την συγκατοικηση των 3 σκυλιων μεταξυ τους καθως και λιγο φωτογραφικο υλικο απο ολη την αγελη!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Μιχάλη είναι μια συζήτηση που επαναλαμβάνεται συνέχεια εδώ.
Εν ολίγοις υποστηρίζεται ευρέως στο φόρουμ ότι εφόσον θέλουμε σκύλο συγκεκριμένης φυλής παίρνουμε μόνο από εκτροφέα συνοδευόμενο από το pedigree του.
Ο σωστός εκτροφέας φροντίζει για πράγματα που ο ιδιώτης-κουταβέμπορος όχι.

Αγοράζοντας ένα σκύλο από ιδιώτη, τουλάχιστον στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αγοράζεις ένα σκύλο με πιθανά προβλήματα υγείας, μορφολογίας, χαρακτήρα γιατί ο σκύλος αυτός δεν έχει ελεγχθεί.
Με άλλα λόγια αν αύριο μεθαύριο αποφασίσετε με τη γυναίκα σου να κάνετε ένα παιδάκι υποθέτω ότι θα κάνετε εξετάσεις, προγεννητικούς ελέγχους κλπ. Δηλαδή δε θα πείτε "έλα μωρέ, η φύση ξέρει και η προγιαγιά μου χωρίς γιατρούς και τέτοια χαζά έβγαλε τον παππού μου, έναν άντρακλα μέχρι εκεί πάνω".

Οι γονείς των κουταβιών πού ζούνε; Σε τι συνθήκες;
Και με τα κουτάβια που τελικά δε βρίσκουν σπίτι τι γίνεται; Με τα άρρωστα;
Και για αυτά που βρίσκουν σπίτι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για το κατά πόσο αυτό το σπίτι είναι κατάλληλο για αυτό τον σκύλο; Ή λίγο καιρό μετά θα προστεθεί στη λίστα των αδέσποτων άλλο ένα εγκαταλειμμένο καθαρόαιμο;

Μείνε στο φόρουμ, έχεις πολλά να μάθεις αλλά και να προσφέρεις γιατί φαίνεσαι άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τα σκυλιά του.
Και ας μη συμφωνείς σε όλα με όλους -δεν είναι απαραίτητο! ;)

Προσπάθησε μόνο, με όποιο τρόπο μπορείς, στο μέλλον να μη γίνεις μέλος του προβλήματος.
Για παράδειγμα αν κάποιος φίλος σου ενδιαφέρεται για πιτ μπουλ ενημέρωσε τον ότι υπάρχει μία ομάδα που σώζει πιτ μπουλ και τους βρίσκει, δωρεάν, καλά νέα σπίτια.

:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.401
Με το ζόρι παντρειά, ασφαλώς και δεν γίνεται.
Αλλά εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αν ο σκύλος του είναι όμορφος. Ολοι οι σκύλοι όμορφοι είναι. Με ενδιαφέρει, να εμπεδώσει τα λάθη του, ακόμη κι αν τσαντιστεί. Ούτε αυτό με νοιάζει. Κι εγώ τσαντίστηκα με τις επιλογές του. Σιγά μην νοιάζει τον Μιχάλη. Απλά μαθηματικά όμως είναι. Οχι πυρηνική φυσική. Και οφείλει, στην εποχή μας, νέος άνθρωπος, να γνωρίζει 5 δόλια πράγματα.

• Like
Reactions: TheCat and kasi

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αχ βρε @mareco δεν εχεις καταλαβει οτι στην Ελλαδα που ζουμε...δεν γινεται με το ζορι να μαθουμε....ο Ελληνας ειναι αφενος αντιδραστικος(εκ φυσεως) και αφετερου ο ελληνας(και ο καθε ανθρωπος,ευρωπαιος,κινεζος,αμερικανος) θελει παντα το καλυτερο στην φτηνοτερη δυνατη τιμη...και οταν δεν μπορει να βρει αυτο καθαυτο που θελει..παει στην απομιμηση. Ο καθε ανθρωπος το κανει αυτο! Εχει να κανει με την παιδεια και την νοοτροπια ολο αυτο. Και ειναι νοοτροπια απο το 1400μχ....δεν αλλαζει απο την μια μερα στην αλλη!
Δεν λεω οτι δεν αλλαζει...απλα δεν αλλαζει αμεσα...θελει χρονο και ενημερωση!

Μιχαλη η παραπανω αναφορα δεν αφορα εσενα... ειναι γενικευμενη για τον ελληνικο λαο σαν νοοτροπια-παιδεια-ιδεολογια κτλπ!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
θυμαμαι πολλους απο εδω μεσα που ουτε αυτοι τα ηξεραν, και δεν πανε και πολλα χρονια, συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου πρωτο πρωτο. Μειναμε και μαθαμε και τα λεμε και στους επομενους. Αν φευγαμε δεν θα ξεραμε ουτε εμεις. Για να εμπεδωσει καποιος τα λαθη του πρεπει πρωτα να τα καλαταβει και εσυ περιμενεις σε ενα ποστ να καταλαβει?
Επισης, μαθηματικα, δεν καταφερα να μαθω ποτε - μα ποτε γιατι οι δασκαλοι που ετυχαν δεν ειχαν ορεξη να με κανουν να καταλαβω και να μαθω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.401
Γιάννη μου δεν διαφωνώ.
Οτι γράφεται, γράφεται για όποιον τα διαβάσει όλα αυτά στο μέλλον.
Τα λάθη που έγιναν ήδη, δεν αλλάζουν.
Κάποια άλλα μελλοντικά όμως, ίσως και να αποτραπούν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.401
Δεν περιμένω τίποτα από κανέναν.
Οποιος θέλει, κάθεται και μαθαίνει, όπως έκατσαν και οι άλλοι που λες.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
δεν ειναι θεμα συμπαθειας η αντιπαθειας.. ειναι θεμα οτι δεν μας πολυαφορα ποιος μπαινει και ποιος βγαινει απο το φορουμ, ειναι ανοιχτο προς ολους αν δε κανω λαθος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.401
ε πως θα κατσει ο αλλος, με το που μπηκε δεχεται επιθεση?
Από ποιόν δέχτηκε επίθεση; Από εμένα;
Γιατί; Επειδή δεν του είπα ότι είναι όμορφος ο σκύλος του και τούμπανο και...wowwww!!!!

Οχι...θα τον άφηνα να λέει, ότι έφερε καθαρόαιμο pitbull από Βουλγαρία [καλά...προφανώς είναι βορειοελλαδίτης ο Μιχάλης-ένα τσιγάρο δρόμο θα έκανε], με 100 ευρώ και κατακομμένα αφτιά, κρυμμένο στις βαλίτσες του, και άμα γουστάρει, να βγάλει και πλαστό pedigree, γιατί...μαγκιά του βρε παιδί μου, αφού γίνεται !!!

Sorry...αυτά πείτε τα εσείς. Εγώ...τσου :rolleyes:

• Like
Reactions: TheCat and Gaara