Dogo Argentino ερώτηση


alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
κοιτα να δεις απατεωνας ειναι σιγουρα. κανενας δεν τον κοροιδεψε ξερει την δουλιτσα του μια χαρα! και μερος της δουλιτσας του ειναι να το παιζει και δηθεν θυμα οταν καποιο απο τα προιοντα του βγαινει σκαρτο και τον παρουν χαμπαρι απο νωρις!μην τον πιστευεις καθολου! ενα αχρηστο καθαρμα ειναι που δεν ειναι αξιο να κανει καμμια δουλεια της προκοπης και εκμεταλλευεται ζωακια!
ελπιζω να μην αλλαξετε γνωμη, να κρατησετε το σκυλακι και να εχετε μια ομορφη ζωη μαζι!
και μην ξεχνας το "παθημα" σας και να ενημερωνεις και αλλους!
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
ενημερωσου για την σωστη κοινωνικοποηση γιατι δεν εχεις αρκετες γνωσεις κ μην τρως προολογο για τελειο χαρακτηρα κτλ.αντιμετωπησε το σκυλι σαν να θελει προσοχη.μην επαναπαβεσαι σε αυτο που βλεπεις τωρα.

κατα τα αλλα,θα σου κανω μια προταση ,γιατι κουραζομαι οταν διαβαζω τα ποστ σου.ανοιγε ενα αρχειακι word,γραφε το μυνημα που θες κ κανε αυτοματη διορθωση.μετα κανε αντιγραφη κ επικολληση στο φορουμ το διορθωμενο.
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
κατα τα αλλα,θα σου κανω μια προταση ,γιατι κουραζομαι οταν διαβαζω τα ποστ σου.ανοιγε ενα αρχειακι word,γραφε το μυνημα που θες κ κανε αυτοματη διορθωση.μετα κανε αντιγραφη κ επικολληση στο φορουμ το διορθωμενο.
Χαχα!!Η αλήθεια είναι οτι υπάρχει ενα προβληματάκι !!:)
 
Last edited by a moderator:


Tasos92

Member
9 Δεκεμβρίου 2010
24
0
Για τον τελειο χαρακτηρα εγω το λεω οχι αυτος.Τελος παντον το σκυλι θα αρχιση να κοινωνικοποιητε με ενα-δυο dogo π εχουν καιρο κατι παιδια απο εδω.Ηθελα να ρωτισω απλος αν η μαυρες βουλες ειναι ανεκτες στα αυτα,οπως επεισης αν επειδη εχει ελυπες βαρος για τωρα συμαινει κατι τρομερο.(τρωει κανονικα και εξεταστικε και δεν εχει κανενα προβλημα.).Ο τυπας ειναι απαταιωνας και θα πω το ονομα του για να μην την πατησουν και αλλοι.(Αυριο π θα εχουμε ξεμπλεξει με αυτον.)
 








zafcon_romel

Well-Known Member
25 Μαϊου 2009
112
1
Αγ. Σύλλας, Ηράκλειο
Για να καταλάβω.....τι εννοείς καθαροαιμία??
Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαίνουμε.
Ασχολήσου μόνο με την υγεία του, σε όλα τα επίπεδα και μην δίνεις σημασία σε τίποτα άλλο.



edit: με πρόλαβες Σωτ
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
το μαυρο στο κεφαλι του ντογκο δεν πρεπει να ξεπερναει το 10%.ψαξε κ δες το προτυπο.απο εκει κ μετα κοιτα να περνας καλα με το ζωο κ ασε τα υπολοιπα.θα συνελθει κ θα ειστε σουπερ.κατα τα αλλα,το σκυλι σου μπορει να ειναι πιο καθαροαιμο απο ολα τα καθαροαιμα του κοσμου,αλλα χωρις χαρτια δεν μπορεις να το τεκμηριωσεις.κοιτα να του δωσεις καθαροαιμη αγαπη που δεν χρειαζεται κ γραπτες αποδειξεις.
 


Tasos92

Member
9 Δεκεμβρίου 2010
24
0
Ξερω ρε παιιδες....αν μας εννοιαζε καθαροαιμια κτλπ...απλα ρωτησα.Κατι συμαντικο...ειδα οτι το σκυλι ειναι ευαισθητο στο κρυο...στην σαλονικα αρχισε το κριο και ηδη το σκυλι αρχισε να φτερνιζετε.Να βρουμε τροπο να το παρουμε μεσα καπου δεμενο η το αντεχει?.(θα παμε παλι στον κτινιατρο για να τελιοσι τα εμβολια και θα δει και το κρυομα...).
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
μέσα στο σπίτι σε ασφαλή για το σκυλί χώρο...
όχι δεμένο....!
διάβασε στην ενότητα ''εκπαίδευση'' για το crate...
 










Tasos92

Member
9 Δεκεμβρίου 2010
24
0
Το σκυλι το εχουμε στην αυλη με δικο του σπιτακι.Του εχουμε στροση μεσα και κουβερτα.
 


fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Aφου μας ειπες οτι ειναι ταλαιπωρημενο,βαλτο μεσα να παρει τα πανω του να ολοκληρωσει και τα εμβολια του!Επισης δε σας ειπε ο γιατρος οτι οταν κανουμε εμβολιο να προσεχουμε για μην κρυωσει?Κοιτα και η δικια μου της αρεσει να ειναι εξω συνεχεια αλλα τωρα που εκανε το κρυο το κακο την ειχαμε μεσα,τωρα ο δικος που εχει τραβιξει και τοσα κριμα δε ειναι?Σιγουρα δε ξερω πολλα για τα ντογκο αλλα εξω μονο του μετα απο τοση ταλαιπωρια?
 


marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Παρόλο που μου χει ανέβει η πίεση διαβάζοντας από την αρχή όλο το θέμα, βλέπω μια προσπάθεια από την πλευρά του παιδιού και γι αυτό θέλω να την ενθαρρύνω.
Τάσο, παρά τα όσα λάθη έγιναν, μου φαίνεται ότι νοιάζεσαι για το σκυλάκι οπότε βάλτο μέσα (ο σκύλος καλό είναι να ζει εντός σπιτιού), διάβασε παααααααααααρα πολύ (πιάσε θέματα του φόρουμ, που αφορούν διατροφή, εκπαίδευση, συμπεριφορά κτλ) και αν σας είναι οικονομικά εφικτό πηγαίνετέ το σε ένα ΚΑΛΟ εκπαιδευτή να σας βοηθήσει στην εκπαίδευση. Μην κάνετε εκπαίδευση για φύλαξη, νομίζω για το ρόλο που το θέλετε το σκυλί κάνει από μόνο του (είναι επιβλητικά τα ντόγκο, δε θα σκεφτούν πολλοί να μπουκάρουν).
Διαβάζοντας θα καταλάβεις σιγά σιγά τι εννοούμε κυνοφιλία και πόσο λάθος είναι όσα μαθαίνουμε όλοι μας σε πρώτη φάση μεγαλώνοντας στο Ελλάδα!
Αν τα κάνεις όλα αυτά το βλέπω πολύ πιθανό να καταλήξεις με το σκύλο των ονείρων σου...απλά οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες και πρέπει να διατηρηθούν.
Υ.Γ. Προσπάθησε ότι μαθαίνεις να το μεταδίδεις στον αδερφό σου γιατί από ότι καταλαβαίνω είναι ο κυρίως υπεύθυνος του σκύλου!

Ότι απορία έχεις στη συνέχεια (και εγώ προσωπικά ελπίζω να έχεις πολλές) εδώ είμαστε για να στις λύσουμε!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
 


elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
Εγω ειπα στον αδερφο μου να μην σηζητα μαζι του....αλλα αυτος συνεχιζει και μας λεει ο αλος αν θελουμε να μας φερει αλο.Μορτεζε δεν λεω ονομα μεχρι να σιγουρεφτουμε τι γινετε τλκ.Πιστευω να καταλαβενεις τους λογους.Τελος παντον εμενα δεν με εδιεφερε καθαροαιμια κτλπ.Ο αδερφος μ ιθελε καθαροαιμο να το εκπαιδεψει κτλπ.Εμενα μ αρεσει το σκυλακι γτ ειναι καλο αν και φοβισμενο και δεν μ παει να το καταδικασω.Ενα καθαροαιμο dogo πρεπει να ειναι καθαρα ασπρο? γτ το δικο μας εχει μαυρες βουλες στα αυτια.Εμεις διαβασαμε οτι επιτρεπονται.(Πρωτη φορα περνουμε dogo.)
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για το τι περιμενεις να σιγουρευτεις και για πιο απο ολα ?
ειναι δεδομενο τι βιολακι βαραει ο κυριος εκπαιδευτης -εμπορος -δασκαλος καρατε κτλ....οσο για την τραμπα....:D μην ανυσηχεις ......εχει παραγωγη κοβει το μηχανημα .......ασπρα κουταβια ........καλο θα ειναι να του κανεις την τιμη για την διαφημηση της εξαιρετικης παροχης υπηρεσιων που προσφερει για 580 ευρω + μεταφορικα ...........
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι χρειάζεται πια κανείς για να καταλάβει και να εξοργιστεί όταν γίνεται αποδέκτης μιας τέτοιας κοροϊδίας........

μέχρι πόσο αντέχει κανείς να νιώθει κορόιδο .....
και πόσο αναίσθητος μπορεί να παραμείνει μπροστά στην κατάσταση που βρίσκεται το ζώο.....

συγνώμη φίλε Τάσο για το ύφος μου αλλά μάλλον υποτιμάτε πολύ τον εαυτό σας αλλά και το ζωντανό σας....
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU