Earthlings (Γήινοι)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ!

Ζωές που όλοι εμείς απομυζούμε καθημερινά…
Puppy mills, pet shops, καταφύγια-κολαστήρια, ευθανασιες σε θαλάμους αερίων ή με μια ένεση στο πόδι και ένα τελευταίο χάδι στο κεφάλι πριν το τέλος, φόλες, δηλητήρια, πυροβολισμοί αδέσποτων, πυροβολισμοί γουρουνιών στο κεφάλι, πυροσφράγισμα στα κεφάλια των αγελάδων, κόψιμο των κεράτων τους με τεράστιες τανάλιες χωρίς αναισθητικό, αφαίμαξη ζωντανών ζώων πριν τη σφαγή και ένα σωρο άλλοι βασανισμοί που ακόμα και το πιο άρρωστο μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί…

Ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ που όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ πρέπει να δούμε, μήπως κάνουμε κάποια στιγμή την αυτοκριτική μας και καταφέρουμε να αποκτήσουμε αυτογνωσία.

Αντώνη ευχαριστούμε.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Μόνο από την περιγραφή της Rottie μου μαζεύτηκε μεγάλος θυμός μέσα μου,
δεν τολμάω να το δω, δεν μπορώ να το δω !!!
Ότι ντοκιμαντέρ με τέτοιο "θέαμα" έχω δει, μου μένουν εικόνες με λεπτομέρειες στο μυαλό για πάντα.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μόλις έφτασα στο χιονισμένο γραφείο, στο Π Φάληρο, χωρίς αλυσίδες πατινάρισα μόνο σε μια μεγάλη ανηφόρα, οι δρόμοι είναι πιο επικινδυνοι να τους περπατάς παρά να τους οδηγείς!!!

Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το πρώτο (1/3) μέρος που είδα...
Τι θα τρώμε ρε παιδιά?
Ευτυχώς έχω αποθέματα, αλλά κάποτε θα τελειώσουν!!!
Ορισμένα από αυτά τα γνώριζα, αλλά... έπαθα σοκ.
Οι εικόνες του βίντεο δεν φεύγουν από το μυαλό μου...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
λυπαμαι που εμεις ειμαστε οι ανθρωποι,λυπαμαι πολυ για ολους αυτους τους αιμοβορους ανθρωπους χωρις ψυχη και καρδια,μακαρι να το εβλεπαν οοοοολοι αυτο το ντοκυμαντερ.......μακαρι.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
amangos said:
Λυπάμαι ειλικρινά που είμαι άνθρωπος.
ρε συ,μην εισαι πια τοσο των ακρων...η ομορφια(και η ελπιδα) του ανθρωπινου ειδους,ειναι στην διαφορετικοτητα του :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αν είμαι ΤΟΣΟ αναίσθητος

εγώ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ διαμερισματόπαιδο

αυτό σημαίνει ότι έχω δει αρκέτες φορές να σφάζουν ζώα.

από την άλλη

δεν θέλετε να τα σφάζουν

δεν θέλετε να τα κτυπούν με το πιστόλι με τον ποίρο

δεν θέλετε να τα κτυπάν με ηλεκτρικό

ΠΩΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ τότε?

μιλάτε για το πως ζούνε

μα εσείς το κάνετε αυτό

ζητώντας όλο και περισσότεο και όλο και φθηνότερο προιόν.

πόσοι είναι διατεθιμένοι η ακόμα ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να πληρώνουν 5 ευρώ παραπάνω το κιλό το κρέας ?????

αυτά δεν σας έχουν απασχολήσει???

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
κανονικα για την σφαγη των ζωων προβλεπετε απο τη νομοθεσια πως πρεπει να γινεται.....αυτα που δειχνει το βιντεο δεν πληρουν τις προυποθεσεις..ειναι απλα βιαιοτητες και εξευτελισμος των ζωων

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚH, αυτό ακριβώς που λες, είναι το ηθικό δίδαγμα του Ντοκιμαντέρ.
ΟΛΟΙ μας ευθυνόμαστε για αυτή την κατάσταση. Η μεγαλύτερη πληγή στον πλανήτη ήταν, είναι και θα είναι ο άνθρωπος.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ειχα δει κατι παρομοιο πριν κατι μηνες. δεν ειδα το συγκεκριμενο γιατι θυμαμαι αυτο που ειδα παλιοτερα μπορει να ειναι και το ιδιο δεν ξερω.
τοτε ειχα παθει καταθλιψη.
απο οσους <<ανθρωπους>> ειδα εκει μεσα ολοι το ευχαριστιοντουσαν που σκοτωναν ζωα.το παιζουν θεοι και δεν ειναι καν ανθρωποι,τι ειρωνεια.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αυτό είπα κι εγώ εχθές στην γυναίκα μου:
Δεν θα ξαναφάμε κρέας, δεν θα ξαναχρησιμοποιήσουμε ζωϊκά προϊόντα, παρά μόνο εαν ξέρουμε ότι τα ζώα αυτά έζησαν αξιοπρεπώς.

Αυτό που με χάλασε περισσότερο, δεν είναι ο τρόπος θανάτου, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης μέχρι τον θάνατο.

Θυμάμαι ένα ντοκυμαντέρ που είχα δει παλιά, σχετικά με τους Εσκιμώους, που δεν σκοτώνουν ζώα παρά μόνο όταν το έχουν απόλυτη ανάγκη. Αφού σκοτώσουν το ζώο, μαζεύονται όλοι και προσεύχονται στο πνεύμα του ζώου, ζητάνε ζητάνε συγνώμη που το σκότωσαν αλλά συχρόνως το ευχαριστούνε που με την θυσία του εξασφαλίζει την επιβίωση τους.

Δεν λέω ότι δεν θα ξαναφάω ποτέ ζώο, καλώς ή κακώς η τροφή μας είναι ο θάνατος κάποιου άλλου είδους, στο ντοκυμαντέρ ξεχνάνε (σκόπιμα) να πουν πως και τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί. Τα έμβια όντα δεν είναι μόνο τα ζώα, είναι και τα φυτά.

Το μεγάλο κακό, για εμένα, είναι ο τρόπος που ζούνε. Είναι άρρωστος και σαδιστικός.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
amangos said:
Θυμάμαι ένα ντοκυμαντέρ που είχα δει παλιά, σχετικά με τους Εσκιμώους, που δεν σκοτώνουν ζώα παρά μόνο όταν το έχουν απόλυτη ανάγκη. Αφού σκοτώσουν το ζώο, μαζεύονται όλοι και προσεύχονται στο πνεύμα του ζώου, ζητάνε ζητάνε συγνώμη που το σκότωσαν αλλά συχρόνως το ευχαριστούνε που με την θυσία του εξασφαλίζει την επιβίωση τους.
.
Αυτο πιστευω ειναι και το μηνυμα:ο σεβασμος προς την φυση που μας φιλοξενει,η αρμονικη συμβιωση των παντων,η σωστη λειτουργια της αλυσιδας :wink:
Αλλα εχουμε γεμισει χαλασμενα μυαλα σε αυτον τον πλανητη.