Earthlings (Γήινοι)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Τσικνοπέμπτη χθές και είμαι σίγουρος πως όλοι θυμηθήκαμε τι τραβάν τα έρμα και παραγγείλαμε μία χόρτα,ολίγη από ρεβύθια και μια μαρουλοσαλάτα...

Εγώ πάντως χαίρομαι που είμαι άνθρωπος...γιατί κοίτα τι περνούν τα ζώα!!!

Και ακολουθεί το ερώτημα...Είμαστε απλά υποκριτές ή υπερευαίσθητοι?

Η αλήθεια είναι ότι το παρά...τραβάμε σαν ανθρώπινο είδος αλλά μέχρι να μας σταματήσει κάτι ή κάποιος θα το κάνουμε.
Βλέπεις όταν έχεις την δύναμη και την εξουσία την χρησιμοποιείς...Εδώ "κοτζάμ" Θεός και άμα τα "πάρει κρανίο" τραβάει ένα κατακλυσμό και τους πνίγει όλους...Τι Πανάγαθος και μ***ς!!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
djdoctor said:
Και ακολουθεί το ερώτημα...Είμαστε απλά υποκριτές ή υπερευαίσθητοι?
Ευσυγκίνητοι και όχι ευαίσθητοι, με μνήμη χρυσόψαρου και επιρρεπείς στα πάθη.

djdoctor said:
Η αλήθεια είναι ότι το παρά...τραβάμε σαν ανθρώπινο είδος αλλά μέχρι να μας σταματήσει κάτι ή κάποιος θα το κάνουμε.
Συνήθως μας σταματάει ο γιατρός λόγω αρτηριακής πίεσης, υψηλής χοληστερίνης και τριγλικεριδιων που βρίσκονται στο «κόκκινο»!
Σήμερα όμως θα επανορθώσουμε (όχι λόγω τύψεων που ντερλικώσαμε "τα έρμα", αλλά λόγω τύψεων που καταναλώσαμε 7.000 θερμίδες), και θα την περάσουμε με κουνουπίδι… :lol: 8)

Παρεμπιπτόντως djdoctor, χρόνια και ζαμάνια…

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ειμαστε και των ακρων,η θα τρωμε λαχανιδες με φαβα ,η μοσχαροπροβατινες 6 φορες την εβδομαδα...
εγω το μονο που μπορεσα να κανω και το θεωρησα και το πιο απλο κι ευκολο,ηταν να περιορισω την καταναλωση κρεατος,σε δυο φορες την εβδομαδα,ενω ετρωγα ακομη και 5.
θυμαμαι οταν ημουν μικρη,ποση λαχταρα ειχαμε για το κοτοπουλο στον φουρνο που τρωγαμε μια φορα την εβδομαδα και το αρνι η μοσχαρι αλλη μια(το πολυ)...θυμαμαι ποσο πολυ μου αρεσαν οι σκετες πατατες γιαχνι ,με φετα που μου εφτιαχνε η γιαγια μου,τα μακαρονια με σκετο βουτυρο και τυρι...
τωρα ποιος θεωρει "φαγητο" τις βραστες πατατες? :roll:

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Ακρως σοκαριστικο..... Δεν εχω ξαναδει τετοιες εικονες στη ζωη μου κ δεν ξερω αν εκανα καλα που τις ειδα............................

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Έκανες πάρα πολύ καλά που το είδες.Με το να εθελοτυφλούμε για να μην μας πέσει η διάθεση δεν καταφέρνουμε τίποτα.Και σε ευχαριστώ γιατί εξ'αιτίας σου το είδα και γω και ας σοκαρίστικα, δεν πήγαινε καν το μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχουν τόσοι αρρωστημένοι άνθρωποι που, ακόμα και αν εξαιρέσεις το φαγητό επειδή είναι ανάγκη, κάνουν τόσες εξευτελιστικές πράξεις στα ζώα για την ικανοποίησή τους, είτε αυτή είναι το φαγητό, είτε είναι η ένδυση, είτε είναι η διασκέδαση και τα κέρδη, είτε είναι η επιστήμη.
Αυτό το ντοκιμαντέρ περνάει πάρα πολλά συμαντικά μηνύματα, που ακόμα και αν κρατήσουμε μόνο τα απαραίτητα, είναι αρκετά για να μπορούμε να λεγόμαστε άνθρωποι και όχι απάνθρωποι...:evil: :evil: :evil:

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Εξαιτιας μου; γιατι;;; :roll::oops: (αν εννοεις εμενα δηλαδη)

Παντως νομιζω οτι θα μου φερει εφιαλτες... Μπορει να με θεωρησετε ψυχανωμαλη αλλα εχω δει ταινιες στις οποιες σκοτωνονται ανθρωποι
κ δεν εχω σοκαριστει τοσο :-?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Παντως νομιζω οτι θα μου φερει εφιαλτες... Μπορει να με θεωρησετε ψυχανωμαλη αλλα εχω δει ταινιες στις οποιες σκοτωνονται ανθρωποι
κ δεν εχω σοκαριστει τοσο :-?
Σημαντική διαφορά. Εκείνες οι ταινίες είναι ψέματα, αυτό είναι αληθινό.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Εγω παντως δεν το βλεπω!! δε μου φτανει που δεν τρωω κατσικια-τα συμπαθω-τρωω κρεας-ΠΟΤΕ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-μια φορα το μηνα και αν και το πασχα -επειδη ειδα μια φορα να διπλωνουν το αρνακι ζωντανο σε καφασι σε παπι-τη βγαζω με σουβλιστο..μαρουλι.. ε αν δω και αυτο.. παει ντερ πουλεν.. και θυμηθηκα και τον μπαμπι τωραα... μπλιαχ μπλιαχ:(:(
μια ερωτηση μονο.. δεν ειναι αυτο του κουλογλου? Νομιζω και αυτος ειχε κανει κατι τετοιο..

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Oσα βιντεο ειχα αποφυγει να δω,ειδα αυτο κ μ ηρθε μαζεμενο το σοκ...καθησα 1μιση ωρα στη καρεκλα και καθε 10 λεπτα πηγαινα το κερσορα στο Χ και παλι ελεγα κατσε να ξεστραβωθεις κ αλλο.δεν εχω λογια.
καθε λιγο με το χερι μπροστα στα ματια,δακρυσα,εμεινα με το στομα ανοιχτο,αηδιασα...δεν ξερω.ειμαστε για το π__ο.
σκευτομαι ποοσο καλα θα ημασταν αν ζουσαμε ακομα σε σπηλιες.ναι σε σπηλιες!!!θα σεβομασταν τη φυση και εκεινη εμας.
σιχτιρι βρυκολακιασα ειχα δεν ειχα...:mad:

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
xritaki νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να το δούμε και να το προωθήσουμε και όσο πιο πολύ γίνεται, γι'αυτό προσπάθησε.Το έχω δει ήδη δύο φορές.Αυτό το βίντεο είναι ότι πιο σημαντικό έχω δει ποτέ για τα ζώα αλλά και για τους ξεφτίλες τους είδους μας.
Δεν είναι του Κουλόγλου (δεν ξέρω καν ποιος είναι), είναι του Shaun Monson και το παρουσιάζει ο Joaquin Phoenix.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ντσου.. δεν μπορω.. εκλεγα στο νεμο με τα αυγα που φαγωθηκαν..σεν παιζει..θα το κανω ποστ στο φεισμπουκ ωστοσο..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
οκ σορυ για τα δυο ποστ στη σειρα.. ειδα μια σκηνη.. αν ξαναφαω γελαδα φτυστε με.. πως μπορεις να ξερεις οτι τα ζωα θανατωθηκαν βασει κανονισμων.. θεε μου σας ειπα δεν μπορω να βλεπω αδυναμα πλασματα να υποφερουν.. αρρωστησα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καπου ειχα γραψει και εγω για τις συνθηκες οπου θανατωνονται τα αγελαδακια,τα γουρουνακια,το πως στοιβαζονται το πως οδυγουνται στον θανατο..,σοβαρος λογος να γινει καποιος χορτοφαγος..η ακομα καλυτερα να τρωει χωμα..
Δεν το κανω και μπορω να πω πως ειμαι στρουθοκαμιλος βαζω το κεφαλι μεσα στο χωμα..
Τρωω μπριζολα,κοτοπουλο αλλα δεν μπορω με τιποτα να φαω κουνελι,κυνήγι κ.α
Μια γνωστη μου πηγε στην Ισλανδια και εφερε σαλαμι απο αρκουδα..μου το λεει και της λεω ..μα αρκουδα..!!!(ειχα δει και προσφατα την ταινια η αρκουδα)..
Μου λεει..γιατι η αγελαδα που τρως εσυ τι ειναι ?εχει λιγοτερα δικαιωματα απο την αρκουδα και το αλογο που εφαγα εγω..?

Οχι βεβαια εθελοτυφλο..!!
Τα τρωω σαν να μην ηταν ποτε το αγελαδακι..
και αν κατσω να τα σκεφτω ολα το ιδανικο ειναι να τρωω χωμα..
Γιατι ακομα και τα φυτα πιστευω οτι κατι καταλαβαινουν μιας και ειναι μερος του οικοσυστηματος που ζουμε...
Και αν και η φυση μας εκανε ετσι το μεγαλο ψαρι να τρωει το μικρο,
ολοι τουλαχιστον δικαιουμαστε εναν αξιοπρεπει θανατο..

Η βαναυσοτητα που δειχνουν τα εκροφεια κρεατων..ξεπερνα το καθε θρυλερ φαντασιας..
και αν χαιρονται με την καθε αυτη πραξη δεν ξερω..!!
Σιγουρα τους ειναι αδιαφορο και το μονο πους τους νοιαζει ειναι το καρετελακι 13257899 να γεννηθει στοιβαχθει και να παει κατευθειαν στην σφαγη..,λιγα μετρα πιο περα απο το σημειο οπου περιμενει τον ιδιο τον θανατο..,μεσα στα αιματα των αλλων ηδη σφαχμενων ζωων..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Δεν ξερω.. δε θα κατσω να αναπτυξω τη θεωρια μου περι θηλαστικων και ανεπτυγμενου εγκεφαλου και γιατι τρωω πιο ευκολα κοτα απο αρνι.. Αυτο που θα πω ειναι οτι επειδη δουλευω σε ενα χωρο με πειραματοζωα.. οχι εγω δε θα τολμουσα.. αλλα οι αλλες ομαδες στο ινστιτουτο που ειμαι.. συνηθως υπαρχουν πολλοι αυστηροι κανονες για πως θα μεταχειριζονται τα ζωα. Ειδικοι ανθρωποι για τη θανατωση τους ωστε να ειναι οσο το δυνατο λιγοτερο επιπονη και προσπαθεια απο παντου για ελαχιστοποιηση τοσο των πειραματοζωων οσο και του να υποφερουν αυτα -ορισμενες φορες δεν γινεται αλλα ειναι οταν υποτιθεται κρινεται απαραιτητο-αλλη μεγαλη κουβεντα-. Αλλα το να φερονται ετσι στα ζωα μου προκαλλει αηδια.. Ακομα και να τα σκοτωσεις οφειλεις να τους φερεσαι με σεβασμο.. οχι να τα βασανιζεις... υποτιθεται οτι ο ανθρωπος εχει λογικη και την ικανοτητα να αγαπαει.. να ξεχωριζει το καλο απο το κακο.. καπου διαβασα οτι σε αυτους τους ανθρωπους η βια και ο θανατος γινεται κατι οικειο.. και μαλλον και ψιλοσαδιστικο λεω εγω.. αλλα θα μου πεις κοιτα πως φερονται στα μικρα παιδακια στα μικρα μοσχαρακια θα κολωσουν..και μετα σου λεει υπαρχει θεος.. ναι καλα

mousoudofatsa

Active Member
22 Ιουλίου 2008
32
0
αθήνα
Ειλικρινά μετά απο 18 ολόκληρα λεπτά που ψυχοραγούσα μαζί με το τέλος κάθε ζωντανού... Για πρώτη φορά στη ζωή μου ντρέπομαι που είμαι Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ !
Ας βοηθήσουμε όλοι να αλλάξει αυτό . Αγαπήστε τα φιλαράκια - κατοικίδια σας, φροντίστε τα, σεβαστείτε τα όσο πιο πολύ αντεχει η ψυχή σας και πάνω απ'ολα ... με νοημοσύνη και λέγειν "σφάξτε" με τον ίδιο τροπο,όλα αυτα τα αποστήματα γήινων που καταφέρονται και αντιμετωπίζουν κατα αυτο το τρόπο κάθε ζωντανή ύπαρξη επάνω στο πλανήτη αυτό.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
και τα λιοντάρια έχουν βάρβαρες πρακτικές και τα καμάρια μας αν τα παρατήσουμε στην εξοχή και πεινάσουν μάλλον βάρβαρες πρακτικές θα ακολουθήσουν

και συμφωνω ότι και τα χορταράκια έχουν ζωή
αλλά και το χώμα έχει μέσα δισεκατομύρια ζωντανά τα όποία πατάμε καθημερινά (με βαρβαρο τρόπο αν το δείς από το μερος τους) ενώ όταν σκάβουμε κιόλας μιλάμε για γενοκτονίες ολόκληρες

τελικά αυτό που μένει είναι το γιατί. η πρόθεση δηλαδή. το λιοντάρι δεν έχει καλύτερο (ούτε και χειρότερο) τρόπο να εξασφαλίσει (και αυτό) την επιβίωση του.
τα καμάρια μας θα πεινάνε κι αφού δεν είμαστε εκεί να μαγειρέψουμε κάτι θα πρέπει να κάνουν.

το κρέας χρειάζεται στον άνθρωπο(συζητιέται βέβαια,αλλά στην ανάπτυξη χρειάζεται σίγουρα) όπως και τα χόρτα ή οι καρποί.

από αυτά όμως και μέχρι την πλήρη βιομηχανοποίηση της σφαγής/την πλήρη καταπάτηση κάθε ηθικότητας και κάθε μέτρου/την ολοκληρωτική υποταγή ενός μεγάλου μέρους της βιόσφαιρας προκειμένου να τραφούν χορτασμένοι με άπληστη όρεξη υπάρχει μια μεγάλη απόσταση.

απόσταση που δημιουργείται από μια πεζή και δυστυχώς ακόρεστη επιθυμία για συσσώρευση πλούτου

οι ινδιάνοι ,μεγάλοι λατρευτές της φύσης, ευχαριστούσαν τον αδερφό βίσσωνα που πέθανε για να ζήσουν αυτοί.

κι εμείς οι χόμο φαταούλους τρώμε μπριζόλα προσπαθώντας να μην σκεφτούμε ότι ήταν ζωντανό

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
δεν ετυχε ποτε στην ζωη μου να δω εναν τετοιο βιντεο.η οικογενεια μου λατρευει το κρεας,εγω παλι οχι και τοσο.απο τοτε που μενω μονη,προσπαθω να μην τρωω συχνα.τωρα που το ειδα και αυτο........
σε αυτο το βιντεο θα επρεπε να μας σοκαρουν τα βασανιστηρια των ζωων η η εξευτελιστικη συμπεριφορα των ανθρωπων απεναντι στα ζωα????? η φυση ειναι αυτη.το μεγαλο ψαρι τρψει το μικρο.το λιονταρι θα σκοτωσει για την επιβιωση του.ο ανθρωπος σκοτωνει,ειτε για εξουσια,ειτε για εκδικιση,ειτε επειδη η γυναικα του πηγε με τον γειτονα!!!!!!!!! τι να πω???????
τουλαχιστον ολα αυτα να ηταν πιο ανωδυνα............εχω μια απορια! αυτοι που δουλευουν εκει και βασανιζουν και σκοτωνουν τα ζωα πως νιωθουν ρε π@#σ*η???? πως κοιμονται το βραδυ??????? τσατιστηκα τωρα! τα πηρα!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:
τελος το κρεας!!!!!!!1 το δηλωνω εδω μπροστα σε ολο το φορουμ!!!!!!!!!!!!! παει και τελειωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
με επιασε τρομερη αηδια για τους ανθρωπους.σκοπος ειναι η ενημεωση,αλλα μηπως θα ερεπε να ληφθουν καποια μετρα???????? τα επαιξα κυριολεκτικα οταν ειδα να πετουν ενα σκυλο ζωντανο μεσα σε σκουπιδιαρικο και οταν ειδα να γδερνουν ζωντανα ζωα για να παρουν την γουνα τους και ακομα ζουσαν!!!!!!! θεε μου τι πονος!!!!!!!! πσο υποφερουν!!!!!!!!!!!!!!!!! πιστευω απολυτα πως τα ζωα νιωθουν και πονο και μοναξια και χαρα και λυπη,τα παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευομαι ολοψυχα-και ας γινομαι κακια( χεσ*7κα!)- οποιος βασανιζει ζωο να του καει το σπιτι,να χασει την δουλεια του και να βρει το αμαξι του βιδες!!!!!!!! να μεινει μονος εξω στην βροχη και στο περιθωριο και να ακουει καθε βραδυ και να βλεπει μπροστα του εκεινο το αθωο ζωακι!!!!!!!!!!!!!