Earthlings (Γήινοι)

DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
Αν αφαιρέσουμε τους ανθρώπους από την Γη όλα δουλεύουν ρολόι....
Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, τη σπουδάζουμε με ζήλο, τη διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε την αφήνουμε τρίτη διαθήκη στα παιδιά μας...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Εκπληκτικο!!!
Το εχω γραψει σε dvd και το εχω δει 2 φορες... καθε φορα κλαιω και πιο πολυ!!!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
την άνοιξη αναμένεται να κυκλοφορήσει το unity το οποίο απο οτι κατάλαβα θα ειναι σαν συνέχεια του earthlings.

το earthlings οσοι δεν το έχετε δει δείτε το....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το Μάιο θα κατέβουν όλα τα google videos. Προτείνω είτε να δείτε (όσοι δεν έχετε δει) είτε να κατεβάσετε το Earthlings (που λέει ότι θα κατέβει στις 29 Απριλίου) γιατί μετά άντε βρες το (ή δες το με το σπαστικό τρόπο δίπλεπτο-δίλεπτο απ' το youtube)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Animal abuse βλεπω και δεν μου αρεσει... Μπορεις να δωσεις μια συντομη περιγραφη? Εχει σοκαριστικες εικονες μεσα? Γιατι υπαρχουν και πολλοι που δεν αντεχουν να βλεπουν. Οπως εγω για παραδειγμα. Πριν λιγες μερες ειδα το βιντεο με αυτον που πεταξε το σκυλι του απο την ταρατσα και μια βδομαδα εκανα να κοιμηθω, συνεχεια ερχοταν η εικονα στο μυαλο μου..

Suki

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2011
27
0
Αθήνα
η αληθεια ειναι οτι εχει.. :(
ειναι ντοκυμαντερ 1+ ωρας και δειχνει πως φερομαστε σε παρα πολλα ζωα χρονια τωρα κ πως τα χρησιμοποιουμε απο πετς εως τροφη..
εμενα εγινε κομπος το στομαχι μου κ πετρα η καρδια μου

xri_ni

Well-Known Member
30 Μαϊου 2011
57
0
36
Αθήνα
Δε μπόρεσα να το δω όλο,ειδικότερα η εικόνα της ευθανασίας με σόκαρε, σε δευτερόλεπτα πέφτουν ξερά τα καημένα!Και αυτό που τα βάζουν σε θάλαμο αερίων...που ζούμε, σε ποιόν αιώνα?Οι άνθρωποι είμαστε τα μεγαλύτερα κτήνη σ'αυτό τον πλανήτη!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
πολυ καλο ντοκιμαντερ για να μας ανοιξει τα ματια μια για παντα! αλλα υστερα μου δημιυοργηθικαν και πολλα ερωτηματα. Πως τα τραβανε τετεια βιντεο σε ντοκιμαντερ ενω ειναι κακοποιηση που σημαινει πως ειναι και παρανομο. Γιατι δεν κανουν τιποτα για να το σταματησουν αλλα καθονται και τραβανε μονο? :( γιατι ο κοσμος οταν εχει κατι τοσο ξεκαθαρο παραμενει απρατος στους δρομους? πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση για ολα αυτα αν υπαρχει.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Είμαστε μια ανωμαλία της εξέλιξης. Είμαστε λες και μας φύτεψαν εδώ από το πουθενά. Δεν είμαστε καν κρίκος της αλυσίδας. Είμαστε παράσιτα πάνω σε έναν ζωντανό οργανισμό. Ελπίζω τα αντισώματα δράσουν σύντομα και αποτελεσματικά.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.035
Δεν το έχω δει γιατί δεν το σηκώνει το στομάχι μου. Διαβάζω όμως ένα πάλιο σχόλιο του Μάκη , πολύ παλιό του 2008, και δυστυχώς έχει δίκιο. Εμείς όλοι το κάνουμε αυτό, οι καταναλωτές. Εάν σας ανακατεύει το βίντεο αναθεωρήστε ολόκληρο τον τρόπο ζωής σας, αλλιώς είναι υποκρισία το όλο θέμα. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι και η υποκρισία αφορά εννοείται και εμένα που τρώω κρέας ανελιπώς.

ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αν είμαι ΤΟΣΟ αναίσθητος
εγώ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ διαμερισματόπαιδο

αυτό σημαίνει ότι έχω δει αρκέτες φορές να σφάζουν ζώα.

από την άλλη

δεν θέλετε να τα σφάζουν

δεν θέλετε να τα κτυπούν με το πιστόλι με τον ποίρο

δεν θέλετε να τα κτυπάν με ηλεκτρικό

ΠΩΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ τότε?

μιλάτε για το πως ζούνε

μα εσείς το κάνετε αυτό

ζητώντας όλο και περισσότεο και όλο και φθηνότερο προιόν.

πόσοι είναι διατεθιμένοι η ακόμα ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να πληρώνουν 5 ευρώ παραπάνω το κιλό το κρέας ?????

αυτά δεν σας έχουν απασχολήσει???

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Προσωπικά προσπαθω να κόβω το κρέας κ ολα τα παράγωγα ζώων κ βρίσκομαι σε καλο δρόμο. Απλα προσπαθω να εντόπισε πού πουλάνε εναλλακτικές. Vegan τρόφιμα.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
παιδια δειτε ολοι την ομιλιοα του γκαρι γιουροφσκι που εβαλε το μελος παραπανω τα σπαει ο τυπος
δεν ηξερα οτι ειμαστε τοσο παραπληροφορημενοι
εμενα με τον τροπο ζωης μου ο λογος που με κανει κρεατοφαγο απο τους 4
που αναφερει ειναι η ευκολια δυστηχως
ειναι ολο το συστημα που σε κανει να εισαι οπως θελουν
και δυσκολα ξεφευγεις
σε φορτωνουν με δουλεια 10 ωρες την μερα
και υποχρεωσεις και καθολου χρονο για τον εαυτο σου την φυση τα ζωα και τους συνανθρωπους σου

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Αισθάνομαι πολύ μεγάλη θλίψη, αφότου είδα το βίντεο.
Λυπάμαι ειλικρινά που είμαι άνθρωπος.
Και γιατι να λυπασε εσει?? Δλδ τωρα εμεις πρεπει να ντρεπομαστε επειδη εκεινη με αυτα που κανουν μειωνουν τον ανθρωπο!!!?