και η μομφή στο πρόσωπο αυτού που δίνει eukanuba χωρίς να γνωρίζει τα λινκ που πόσταρες .... είναι από μεριάς σου πολύ παλικαρίσια και λεβέντικη συμπεριφορά .... πω πω σε θαύμασα.σε αυτόν που άνοιξε το topic, αλλα και σε οποιον δίνει eukanuba χωρίς να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. για οποιον τα γνωρίζει και εξακολουθεί να δίνει δεν νομίζω ότι μπορεί κανεις να πει κάτι.
είχα κουβέντα με φιλόζωο στο πάρκο, ο οποιος έχει υοθετήσει σκυλί από σωματείο και άλλο το μάζεψε απ το δρόμο, και μου έλεγε τι καλή που είναι η eukanuba και ότι δεν τρέχει τίποτα με τα πειράματα τις συνθήκες κλπ γιατί λόγω αυτών των πειραμάτων η τροφή είναι καλύτερη από τις άλλες άρα τα σκυλιά του επωφελούνται.
εγώ απ την άλλη έχω πάρει απόφαση ότι με κάποια άτομα απλά δεν βγάζεις άκρη και τέρμα.
Το γεγονός ότι δεν τα γνωρίζει αυτός που δίνει την συγκεκριμένη τροφή δεν σου λέει κάτι .... εσένα που έχει μαζευτεί όλη η γνώση και η σοφία στο κεφάλι ....
Άντε βρε σου δόθηκε και εσένα μια ευκαιρία να "είσαι έξυπνος κάπου" .... συγχαρητήρια βρε....
και που είσαι βγάλτο και μια φωτοτυπία να το δείχνεις σε γνωστούς και φίλους να καμαρώσεις .... μην πάει χαμένο κρίμα είναι.....
και για να μην μπερδευτείς .... δεν τα λέω σοβαρά .... μην τα πιστέψεις .... απλά σου επιστρέφω τον αγενή τρόπο επικοινωνίας σου μιας και "εσύ" το άρχισες δεν θέλω να σε προσβάλω....