Eukanuba Adult

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
σε αυτόν που άνοιξε το topic, αλλα και σε οποιον δίνει eukanuba χωρίς να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. για οποιον τα γνωρίζει και εξακολουθεί να δίνει δεν νομίζω ότι μπορεί κανεις να πει κάτι.

είχα κουβέντα με φιλόζωο στο πάρκο, ο οποιος έχει υοθετήσει σκυλί από σωματείο και άλλο το μάζεψε απ το δρόμο, και μου έλεγε τι καλή που είναι η eukanuba και ότι δεν τρέχει τίποτα με τα πειράματα τις συνθήκες κλπ γιατί λόγω αυτών των πειραμάτων η τροφή είναι καλύτερη από τις άλλες άρα τα σκυλιά του επωφελούνται.

εγώ απ την άλλη έχω πάρει απόφαση ότι με κάποια άτομα απλά δεν βγάζεις άκρη και τέρμα.
και η μομφή στο πρόσωπο αυτού που δίνει eukanuba χωρίς να γνωρίζει τα λινκ που πόσταρες .... είναι από μεριάς σου πολύ παλικαρίσια και λεβέντικη συμπεριφορά .... πω πω σε θαύμασα.

Το γεγονός ότι δεν τα γνωρίζει αυτός που δίνει την συγκεκριμένη τροφή δεν σου λέει κάτι .... εσένα που έχει μαζευτεί όλη η γνώση και η σοφία στο κεφάλι ....

Άντε βρε σου δόθηκε και εσένα μια ευκαιρία να "είσαι έξυπνος κάπου" .... συγχαρητήρια βρε....

και που είσαι βγάλτο και μια φωτοτυπία να το δείχνεις σε γνωστούς και φίλους να καμαρώσεις .... μην πάει χαμένο κρίμα είναι.....

και για να μην μπερδευτείς .... δεν τα λέω σοβαρά .... μην τα πιστέψεις .... απλά σου επιστρέφω τον αγενή τρόπο επικοινωνίας σου μιας και "εσύ" το άρχισες δεν θέλω να σε προσβάλω....

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
το τσοου με αυτη την τροφη το μεγαλωσα,τωρα και τον παστορ με αυτη τον μεγαλωνω και δεν εχω κανενα προβλημα .
γιαμενα ειναι σουπερ

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
και η μομφή στο πρόσωπο αυτού που δίνει eukanuba χωρίς να γνωρίζει τα λινκ που πόσταρες .... είναι από μεριάς σου πολύ παλικαρίσια και λεβέντικη συμπεριφορά .... πω πω σε θαύμασα.

Το γεγονός ότι δεν τα γνωρίζει αυτός που δίνει την συγκεκριμένη τροφή δεν σου λέει κάτι .... εσένα που έχει μαζευτεί όλη η γνώση και η σοφία στο κεφάλι ....

Άντε βρε σου δόθηκε και εσένα μια ευκαιρία να "είσαι έξυπνος κάπου" .... συγχαρητήρια βρε....

και που είσαι βγάλτο και μια φωτοτυπία να το δείχνεις σε γνωστούς και φίλους να καμαρώσεις .... μην πάει χαμένο κρίμα είναι.....

και για να μην μπερδευτείς .... δεν τα λέω σοβαρά .... μην τα πιστέψεις .... απλά σου επιστρέφω τον αγενή τρόπο επικοινωνίας σου μιας και "εσύ" το άρχισες δεν θέλω να σε προσβάλω....
βασικά το post το έβαλα για να το δουν κι άλλοι που πιθανόν να θέλουν να δώσουν την τροφή αλλα δεν γνώριζαν τα σχετικά.

κατάλαβα εξ αρχής ότι είσαι ιστορίας απλά ήθελα να μπούν τα links στο topic της eukanuba.

σχετικά με το έξυπνος η όχι, σ' ευχαριστώ που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία... βρε ...

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
βασικά το post το έβαλα για να το δουν κι άλλοι που πιθανόν να θέλουν να δώσουν την τροφή αλλα δεν γνώριζαν τα σχετικά.

κατάλαβα εξ αρχής ότι είσαι ιστορίας απλά ήθελα να μπούν τα links στο topic της eukanuba.

σχετικά με το έξυπνος η όχι, σ' ευχαριστώ που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία... βρε ...
μιλάμε με έκανες σκόνη.... παραδίνομαι

αλλά ας το κόψουμε εδώ γιατί το μέλος μαθουσάλας έχει ανοίξει ένα νήμα και μπορεί να θέλουν να ασχοληθούνε και άλλοι .... που επίσης δεν έχει μπεί όλη η γνώση στο κεφάλι τους .... και τους αρέσει να διαβάζουν και άλλες απόψεις

Υ.Γ : Δεν είμαι ιστορίας .... ζυγός είμαι .... άσχετο θα μου πεις αλλά .... έτσι για την ιστορία

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Εγω παντως δεν ημουν ενημερωμενη... αν ημουν απλα δε θα την εδινα.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Δεν πηρα eukanuba...δεν προχωρησα στην αγορα και προτιμησα την αλλη που ειδα οτι ειχατε ολοι θετικη αποψη...dog lovers λοιπον εδω και καποιο διαστημα...περισσοτερα στο σχετικο Τοπικ :)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Hταν μια απο τις καλυτερες τροφες που εχω δοκιμασει. Ημερισια ποσοτητα μικρη (150γρ για σκυλι 14κιλων) ,καλη πεπτικοτητα,καλα αποτελεσματα πανω στο σκυλι. Αν ηταν στο ευρος τιμων που μπορω να κινηθω θα ηταν μια απο τις επιλογες μου.

Περι πειραματων κτλ. η Iams εχει απαντησει.

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
δηλαδη ολες οι υπολοιπες εταιριες δεν κανουν πειραματα
και απλα επενδυουν τεραστια ποσα για τροφες ετσι στην τυχη?
ΟΚ.......

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αυτο ακριβως.
Επειδη πετανε ενα "no cruelty" πανω στο σακι,ολα αγγελικα πλασμενα. Paradise.
Η ειμαστε αφελεις ή απλα μας αρεσει να παριστανουμε οτι ειμαστε.

θησέας

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2011
96
8
@mathosalas Ο δικός μου ποιμενικός είχε πολύ καλά αποτελέσματα με αυτή την τροφή ως puppy και ενώ είναι εν γένει αρκετά μεγάλος σε μέγεθος χρειαζόταν γύρω στα 550gr ημερησίως, λιγότερο από τη συνιστώμενη ποσότητα.Κόπρανα, τρίχωμα, όρεξη σε πολύ καλά επίπεδα.Μήπως όμως βιάζεσαι να πας σε adult τροφή?καλό θα ήταν έως τους 26-30 μήνες να έδινες κάποια ενδιάμεση..

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
@mathosalas ...Μήπως όμως βιάζεσαι να πας σε adult τροφή?καλό θα ήταν έως τους 26-30 μήνες να έδινες κάποια ενδιάμεση..
Αρχισαμε την dog lovers...και βλεπουμε.Καλο ή κακο θα δειξει...