Fila's temperament test

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Yani...H επιστροφή!

Τώρα ο Yani έχει το θερίο με το μέρος του και τίποτα δεν τον τρομάζει!

Πατινάρει λίγο το θεριό και ψιλοκωλώνει γιατί ο Φου Μαν Τσου από απέναντι κρατά σφυρί, όχι αστεία.

Τα ρίχνει όμως γιατί είναι Φίλα και οι Φίλα στα δύσκολα φαίνονται! :maria:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=JSoLCvaRhkY&feature=related[/ame]

Υ.Γ. Ρε ασταδιάλα!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Και να κλείσουμε την βραδιά (να ρίξουμε και κανάν ύπνο), όπως την αρχίσαμε...

Με τον φίλο μας τον Ιταλό, που από τότε που πήρε Φίλα, όλα του τα σκυλιά "κολλήσανε" ένστικτο και Untouchable guard man stopper super everything...

Καυκάσου έχω, Γ.Π. έχω, αυτά τα Ροτβάιλερ έχω, από τα άλλα τα Πιτ-Μπούλ έχω...και όλοι περιμένετε να έχω και καρέκλα...Όχι λοιπόν!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=BW1wUp_6Kk4&feature=related[/ame]

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αχαχαχααχαχαχαχαχχχαχαχ!!!!!!!!!! αχ, τα λουμπαγκα μου..δεν βασταω αλλο, ειμαι και αγυμναστη και αυριο θα σερνομαι:D:D:D:D:D:D:D:D

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Μπορεί να μην είσαι ούτε dj ουτε doctor, αλλά με αυτές τις "αλλαγές" (από video σε video) είσαι απλά ΑΠΑΙΚΤΟΣ
:D:D:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Yani μου το μαδέρι σου! Αχαχαχαχαχα!!! :paja1::paja1::paja1:
Συλλεκτικό νήμα! Ότι καλύτερο μετά από 7 ώρες στο καράβι και 750 unread posts! Make my day! :D:D:D

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
:D:D:D Παντως στο πρωτο βιντεο απο Ταυλανδη ειναι Μαϊ Ταϊ εναντιον Φιλα , ετοιμος ειναι να του κατσει την γονατια !
Στο δευτερο βιντεο επισης απο Ταυλανδη , τι ειναι αυτο που κρεμεται στο δεξι μπροστα ποδι του Φιλα;;

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Στο δευτερο βιντεο επισης απο Ταυλανδη , τι ειναι αυτο που κρεμεται στο δεξι μπροστα ποδι του Φιλα;;
η καρεκλα!!!:D

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
καθως κ την κινεζικη γιατι την τελευταια φορα που εφαγε, του εκατσαν κατι ραμματακια στο δοντι...πλακα κανω ε?:D:D