Fish4dogs

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Εκτός από τη fish4dogs που είναι για σκυλιά, μήπως έχει κανείς γάτα που να την έχει πάρει για αυτήν και να ξέρει να μας πει εντυπώσεις; Ευχαριστώ

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
πλεον φερνει και τη ξηρα....
εμενα για τη Κηφισια που ρωτησα μου εδωσε την εξης πληροφορια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!
ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο.Ε.
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 190, ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΗΛ: 2108086226
Μια χαρά! ! ! Είναι και κοντά.

Μιας και πρόσφατα προσπάθησα να τον γυρίσω σταδιακά από ProPlan Puppy Robust που τρώει με μανία τόσο καιρό σε Orijen SixFish η οποία είναι τίγκα στην πρωτεϊνη και του έκανε και διάρροιες (καλή τροφή, δε λέω αλλά όχι για τον Έκτωρα που είναι στο σπίτι όλη μέρα κι οι βόλτες του είναι ως επί το πλείστον περίπατοι).

Θα πάρω από βδομάδα 2κιλό (ελπίζω να φέρνουν την μικρή συσκευασία) πριν τελειώσει η ProPlan μήπως τον γυρίσω στην Fish4Dogs σταδιακά.

xrisanthos

Active Member
30 Αυγούστου 2011
35
0
παιδια η τροφη ηρθε και στη σαντορινη αυριο θα παω να την παρω μου φαινεται πολυ καλη...ετσι και αλλιως θα την αλλαζαμε (royal cannin) γιατι κατι μαλλον τον πειραζει εχει αλεγρια....για πειτε και αλλες εντυποσεις απο τη fish4dogs ποια εχετε παρει απο τις 2?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
παιδια η τροφη ηρθε και στη σαντορινη αυριο θα παω να την παρω μου φαινεται πολυ καλη...ετσι και αλλιως θα την αλλαζαμε (royal cannin) γιατι κατι μαλλον τον πειραζει εχει αλεγρια....για πειτε και αλλες εντυποσεις απο τη fish4dogs ποια εχετε παρει απο τις 2?
Aλεγρία? Καλη διαθεση δηλαδη Iταλιστι? :p
Αστειευομαι....

εγω ακομα εχω το σακο με το Σολωμο...μετα θα δοκιμασουμε το ψαρι.
ειναι εξαιρετικη...

xrisanthos

Active Member
30 Αυγούστου 2011
35
0
ναι αλεργια ξυνεται και γληφει τις πατουσες του καναμε θεραπεια κομπλε τωρα τον επιασε παλει οποτε αλλαζω τη τροφη και βλεπουμε σημερα θα παω να τη παρω κιολας στα 60 ευρω μου τη δινουν εδω....

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αυτο με τις πατουσες το ειχαμε κ εμεις παλια.ΕΦταιγε η τροφη της,μολις αλλαξαμε το εκοψε.

28 Απριλίου 2012
10
0
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Λοιπον μετα απο χρηση του μισου τσουβαλιου περιπου η τροφη μου εχει δειξει τα καλυτερα σημαδια κακα σχηματισμενα το στομα αψογο απο μυρωδιες και το τριχωμα γιαλιστερο και το σημαντικοτερο η απωλεια εχει μυωθει παρα πολυ και μιλαω για τον κωδικο με τα ψαρια, οχι με το σολωμο δεν την εχουμε δοκιμασει Υ.Γτο μονο που συνεχιζουμε μαζι με την τροφη ειναι το ελαιολαδο γενικα πολλα ***************

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ερωτησεις προς οσους εχουν χρησιμοποιησει την τροφη fish4dogs : γενικα ειναι ευγεστη? την τρωει με ευχαριστηση ο σκυλος σας? υπαρχει καποιος που ειχε προβλημα ολιγοφαγιας με τον σκυλο του και το βελτιωσε με αυτη την τροφη? μπορει καποιος να μου πει τα συστατικα και τα ποσοστα πρωτεινης, ασβεστιου, φωσφορου?
ευχαριστω

xrisanthos

Active Member
30 Αυγούστου 2011
35
0
ερωτησεις προς οσους εχουν χρησιμοποιησει την τροφη fish4dogs : γενικα ειναι ευγεστη? την τρωει με ευχαριστηση ο σκυλος σας? υπαρχει καποιος που ειχε προβλημα ολιγοφαγιας με τον σκυλο του και το βελτιωσε με αυτη την τροφη? μπορει καποιος να μου πει τα συστατικα και τα ποσοστα πρωτεινης, ασβεστιου, φωσφορου?
ευχαριστω
εγω φιλε μου του τη δινω τωρα 3 μερες κοιτα μολις ανοιξεις το τσουβαλι σου ερχεται μια μποχα ψαριλας αλλα ο σκυλος απο εκει που του εβαζα φαει και αντι να φαει ερχοταν να παιξουμε τωρα τρωει σα παλαβος του αρεσει πολυ...συστατικα δες εδω...Fish4Dogs dog foods :: Fish4Dogs Finest Salmon 12kgr - πετ σοπ σπιτια σκυλου σπιτι petsop τροφεσ ροφεσ σκυλων

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
γνωριζω πολλους και στην Αγγλια που την δινουν με κανενα αρνητικο σχολιο...τα σκυλια λατρευουν το ψαρι και ω ναι...η ψαροβρωμα τους αρεσει πολυ!
Δοκιμαστε αν βρειτε και τα treats τους...ειδικα εκεινα με το δερμα ψαριου....τα λατρευουν....κανει καλο και δεν παχαινει....απλα εκει η ψαρομυρωδια βγαινει λιγο πιο εντονα:p