Ναι είμαι 100% σίγουρη οτι έτσι λένε αυτό το σκυλί, για δες και εσυ: BSZS 2013 SG.21 Pong vom Finkenschlagαλλα ειμαι 100% σιγουρη οτι αυτο το σκυλι το λενε αλλιως.εσυ εισαι σιγουρη?
Ούτε εμένα μου απάντησε γιατί δεν ρώτησε τον "εκτροφέα" για τα άσπρα σημάδια στο κουτάβι της!δεν μου απαντάς όμως....
ο φιλος που εφερε το κουτάβι στην εδωσε?
χαχαχαχαχαχα κακή κατάληξη είχε κι αυτή πάντωςκαι η μπριτνι με τα ουψ ξεκινησε και μετα ειδες τι εγινε ε
τα λεγα εγω 20 ποστ πιο πισω..μου μυρίζει προφιτετρολ..
μου ειπε ακριβως τα ιδια με εσενα ,οτι σε καποια κουταβια υπαρχει γενετικη χρωματικη αστοχια...επιπλεον εκτος του οτι ειμαι ασχετη με σκυλια pedigree και κτλ το σκυλακι ειναι δικο μουΜα καλά πόσες φυλές εκτρέφει και σε τι διαγωνισμούς κατεβαίνει; Αυτός είναι ο εκτροφέας του σκυλου σου; Αν ναι, γιατί δεν τον ρωτάς για τα άσπρα σημάδια, να δούμε τι θα σου πει![]()
Και αν εγώ δεν έλεγα τίποτα αυτός τι θα σου έλεγε;μου ειπε ακριβως τα ιδια με εσενα ,οτι σε καποια κουταβια υπαρχει γενετικη χρωματικη αστοχια...επιπλεον εκτος του οτι ειμαι ασχετη με σκυλια pedigree και κτλ το σκυλακι ειναι δικο μου
τα ηξερα απο πριν απλα ηθελα ακομα μια αποψηΚαι αν εγώ δεν έλεγα τίποτα αυτός τι θα σου έλεγε;
Σταμάτα να μας δουλεύεις.
επισης γιατι να σας δουλεψω?ως προς τι?οτι εχω σκυλο?τα ηξερα απο πριν απλα ηθελα ακομα μια αποψη
Στην υγεια σου ghelly! Ασπρο πατο!Αααα δεν μπηκες δλδ στο νετ, βρηκες μια φώτο ενος γερμανικού ποιμενικού ότι δήθεν ειναι ο "φιλος" που σου βρηκε το κουτάβι? Και που για κακή σου τύχη η Lara_kouklara ηξερε από πού ειναι η φωτογραφία?
οκ... ειμαστε καχύποπτοι
Θα την πιουμε τελικά αυτή την Orlof παιδια????? αντε και διψασα!
Και το να ανεβάζεις φωτό σκύλων και να λες πως είναι του εκτροφέα του κουταβιού σου, δεν είναι δούλεμα δηλαδή;επισης γιατι να σας δουλεψω?ως προς τι?οτι εχω σκυλο?
τι ασπρο? πολύχρωμα τα βλέπω όλα πλέον!!!Στην υγεια σου ghelly! Ασπρο πατο!
τι ασπρο? πολύχρωμα τα βλέπω όλα πλέον!!!
ανεβηκα στο nefelaki μου και βλέπω το rainbow!![]()