geia sas

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
δεν μου απαντάς όμως....
ο φιλος που εφερε το κουτάβι στην εδωσε?
Ούτε εμένα μου απάντησε γιατί δεν ρώτησε τον "εκτροφέα" για τα άσπρα σημάδια στο κουτάβι της!

Αν είναι και αυτό, βέβαια, "δικό της".

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Ωι μάνα μου,πάλι τα ίδια,δεν βαρεθηκε η κοπέλα.... Γουστάρει ντογκφόρουμ και σπάσιμο νεύρων :lol:

mavri_ma

Active Member
25 Μαϊου 2013
34
0
Μα καλά πόσες φυλές εκτρέφει και σε τι διαγωνισμούς κατεβαίνει; Αυτός είναι ο εκτροφέας του σκυλου σου; Αν ναι, γιατί δεν τον ρωτάς για τα άσπρα σημάδια, να δούμε τι θα σου πει :rolleyes:
μου ειπε ακριβως τα ιδια με εσενα ,οτι σε καποια κουταβια υπαρχει γενετικη χρωματικη αστοχια...επιπλεον εκτος του οτι ειμαι ασχετη με σκυλια pedigree και κτλ το σκυλακι ειναι δικο μου

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
μου ειπε ακριβως τα ιδια με εσενα ,οτι σε καποια κουταβια υπαρχει γενετικη χρωματικη αστοχια...επιπλεον εκτος του οτι ειμαι ασχετη με σκυλια pedigree και κτλ το σκυλακι ειναι δικο μου
Και αν εγώ δεν έλεγα τίποτα αυτός τι θα σου έλεγε; :rolleyes:

Σταμάτα να μας δουλεύεις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αααα δεν μπηκες δλδ στο νετ, βρηκες μια φώτο ενος γερμανικού ποιμενικού ότι δήθεν ειναι ο "φιλος" που σου βρηκε το κουτάβι? Και που για κακή σου τύχη η Lara_kouklara ηξερε από πού ειναι η φωτογραφία?

οκ... ειμαστε καχύποπτοι

Θα την πιουμε τελικά αυτή την Orlof παιδια????? αντε και διψασα!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Αααα δεν μπηκες δλδ στο νετ, βρηκες μια φώτο ενος γερμανικού ποιμενικού ότι δήθεν ειναι ο "φιλος" που σου βρηκε το κουτάβι? Και που για κακή σου τύχη η Lara_kouklara ηξερε από πού ειναι η φωτογραφία?

οκ... ειμαστε καχύποπτοι

Θα την πιουμε τελικά αυτή την Orlof παιδια????? αντε και διψασα!
Στην υγεια σου ghelly! Ασπρο πατο!