Μια χαρά είναι. Αλλα επειδή εδώ λέμε για τα Filάκια σου, δε λέω τπτ για το δικό μου, γιατί αν αρχίσω δεν τελειώνω (ως χαζομπαμπάς)KKranis σε ευχαριστω ο δικος σου πως παει?
εχεις απολυτο δικιο! δεν ξερω πως μου ξεφυγε τουτο! μαλλων επειδη για την ωρα τρωγομαστε για τα τα σκυλια της αστυνομιας και την φυλαξη του φιλα!!Τέλεια τα κουταβάκια!Με υγεία και εις ανώτερα!
Μια παρατήρηση μόνο σε κάτι που είμαι "καμμένος" στο φόρουμ και εγώ.
Σύμφωνα με όσα διάβασα εδώ
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?p=125273#post125273
Η γέννα από άνθρωπο που
1. Δεν έχει επωνυμία εκτροφείου (εκτροφείο) άρα ιδιώτη.
2. Δεν έχει εξετάσεις υγείας ελεγμένες και πιστοποιημένες.
3. Δεν έχει κατεβάσει τα σκυλιά του (την μάνα έστω) σε καμία έκθεση.
4. Δεν έχει export pedigree (δεν έχει δηλ. τυπικά-σαν τα ούγγρικα χαρτιά από τα πετ σοπ).
Συν ότι έχει δηλώσει πως κάνει κάτι λιγότερο από τα απαραίτητα γιατί δεν έχουν ανάγκη αυτά και δεν ασχολείτε και με κοινωνικοποίηση και λοιπά.
Συνήθως χαρακτηρίζετε από τους περισσότερους (όχι από μένα) BYB και τρώει κράξιμο (όπως κι εγώ) πολύ τρελό.
Εδώ βλέπω να δίνετε συγχαρητήρια ο ένας μετά τον άλλο.
Τι γίνετε ρε παιδιά?
Δυό μέτρα και δύο σταθμά?
Ας μου πεί κάποιος![]()
συμφωνα με το post #152. Δεν έχει εξετάσεις υγείας ελεγμένες και πιστοποιημένες.
Για τη μάνα λέει...Οσο για τα πιστοποιητικα υγειας και τις εκθεσεις ειπαμε ο Δαιμονας βγηκε 3ος στο Παγκοσμιο2003 σαν τζουνιορ V1(οχι διεθνες και μαλ@κιες τεραστια εκθεση) 4ος στο πανευρωπαικο 2004 SG,και 1ος το 2006 Βundessieger.
says who?αλλα μαλλον θα ειμαι μονος μου,οσο για την θυλικια μου ειναι παγκοσμια κλασση.
ισχύουν και όπως απαντάς και εσύ σε άλλο θέμα ΘΑ "γινουν ολα οπως πρεπει αλλα με το δικο μου tempo".1. Δεν έχει επωνυμία εκτροφείου (εκτροφείο) άρα ιδιώτη.
2. Δεν έχει εξετάσεις υγείας ελεγμένες και πιστοποιημένες.
3. Δεν έχει κατεβάσει τα σκυλιά του (την μάνα έστω) σε καμία έκθεση.
4. Δεν έχει export pedigree (δεν έχει δηλ. τυπικά-σαν τα ούγγρικα χαρτιά από τα πετ σοπ).