Genesis Fila.Το Ροξακι και ο 1ος τοκετος

Status
Κλειδωμένο θέμα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ειναι στο βιντεο 14 ημερων,ανοιξαν τα ματια εντελως πια και περπατανε στο σπιτι γινεται χαμος.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Yx_cAZcvnr0[/ame]

17 ημερων τα μεσανυχτα γινεται χαμος καθε δυο ωρες φωναζουν για φαγητο τωρα την βλεπουν την Ροξυ ετσι και κανει το λαθος και σηκωθει για αλλαγη θεσεις.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=XuiQzSbP_t4[/ame]

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Nα σου ζησουν Ηλια!!!!
Ειναι πανεμορφα!!!:D
Εχω μια απορια...οι μαστοι της Roxy θα επανελθουν ποτε στα κανονικα(προ γεννας) τους ή θα εχουν παντα μια πλαδαροτητα???

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ευχαριστω νικο,θα επανερθουν, εφ οσον βγαλουν δοντακια τα μικρα,αρχιζει σταδιακα κα τα διωχνει(αρε φυση) γιατι ποναει ετσι σιγα σιγα επιστρεφουν τα στηθη και η παραγωγη γαλακτος μειωνεται.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
χαχαχαχα ναι ,θα τα διωξει απο τις θυλες και θα φυγει το γαλα...αλλα θα γινει ξανα το στηθος της οπως ηταν πριν???
Παρατηρω την αδεσποτη(τη Ροζα)που φροντιζω και μετα τη γεννα ενω εφυγε το γαλα εχει μεινει ενα ''κρεμασμα''.δεν ειναι οπως της δικιας μου που δεν εχει γεννησει ποτε...πως να το πω αλλιως...:rolleyes:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
A! Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο...ειμαι ασχετος απο γεννητουρια.

Τα κουταβια εφυγαν περιπου 30ημερων(οντας αδεσποτα) αν θυμαμαι καλα...
Και μετα εγινε και στειρωση στη σκυλα.Οποτε ειναι διαφορετικα με τη δικια σου...θα φυγουν πιο μεγαλα και δεν 8α γινει στειρωση...τελειως διαφορετικες περιπτωσεις...:rolleyes:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Να σου ζήσουν κι από μένα! Αρέσανε και στο Μουφ που μόλις τα άκουσε στο youtube, έτρεξε στο computer να δει πού γίνεται το μπούγιο!:D:D:D:D:D

Είναι αλήθεια ότι οι σκύλες ρίχνουν φάπες στα σκυλάκια τους για να τους μάθουν τρόπους? Επίσης τι θα τα ταΐζεις όταν πάψουν να θηλάζουν? Υπάρχουν σκυλοτροφές για πολύ μικρά σκυλάκια? Έχω δει τροφές για κουτάβια αλλά υποθέτω ότι άλλο είναι το κουτάβι του ενός μηνός και άλλο το κουτάβι του ενός έτους.

Last edited:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Sara αληθευει με τις φαπες,και κανει οτι θα επρεπε να κανουμε και εμεις,δηλαδη οταν τρωνε τα παραταει και ας κλαινε παει ριχνει μια ματια αν λερωσε κανενα, τα γλυφει και φευγει,αν δεν μυρισει κακα, και εχουν ηδη φαει τα αφηνει να κλαινε τα κοιταει μονο απο μακρια και σε 5 λεπτα ησυχαζουνε.
Oταν παψουν τον θηλασμο σιγα σιγα και με λιγο γαλα σε σκονη για κουταβια,παμε σε στερεα τροφη θα τρωνε Puppy.
KKranis σε ευχαριστω ο δικος σου πως παει?

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Τέλεια τα κουταβάκια!Με υγεία και εις ανώτερα! :)

Μια παρατήρηση μόνο σε κάτι που είμαι "καμμένος" στο φόρουμ και εγώ.

Σύμφωνα με όσα διάβασα εδώ

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?p=125273#post125273

Η γέννα από άνθρωπο που

1. Δεν έχει επωνυμία εκτροφείου (εκτροφείο) άρα ιδιώτη.

2. Δεν έχει εξετάσεις υγείας ελεγμένες και πιστοποιημένες.

3. Δεν έχει κατεβάσει τα σκυλιά του (την μάνα έστω) σε καμία έκθεση.

4. Δεν έχει export pedigree (δεν έχει δηλ. τυπικά-σαν τα ούγγρικα χαρτιά από τα πετ σοπ).

Συν ότι έχει δηλώσει πως κάνει κάτι λιγότερο από τα απαραίτητα γιατί δεν έχουν ανάγκη αυτά και δεν ασχολείτε και με κοινωνικοποίηση και λοιπά.

Συνήθως χαρακτηρίζετε από τους περισσότερους (όχι από μένα) BYB και τρώει κράξιμο (όπως κι εγώ) πολύ τρελό.

Εδώ βλέπω να δίνετε συγχαρητήρια ο ένας μετά τον άλλο.
Τι γίνετε ρε παιδιά?
Δυό μέτρα και δύο σταθμά?

Ας μου πεί κάποιος :confused:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Τέλεια τα κουταβάκια!Με υγεία και εις ανώτερα! :)

Μια παρατήρηση μόνο σε κάτι που είμαι "καμμένος" στο φόρουμ και εγώ.

Σύμφωνα με όσα διάβασα εδώ

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?p=125273#post125273

Η γέννα από άνθρωπο που

4. Δεν έχει export pedigree (δεν έχει δηλ. τυπικά-σαν τα ούγγρικα χαρτιά από τα πετ σοπ).

Συν ότι έχει δηλώσει πως κάνει κάτι λιγότερο από τα απαραίτητα γιατί δεν έχουν ανάγκη αυτά και δεν ασχολείτε και με κοινωνικοποίηση και λοιπά.

Συνήθως χαρακτηρίζετε από τους περισσότερους (όχι από μένα) BYB και τρώει κράξιμο (όπως κι εγώ) πολύ τρελό.

Εδώ βλέπω να δίνετε συγχαρητήρια ο ένας μετά τον άλλο.
Τι γίνετε ρε παιδιά?
Δυό μέτρα και δύο σταθμά?

Ας μου πεί κάποιος :confused:
εχεις απολυτο δικιο! δεν ξερω πως μου ξεφυγε τουτο! μαλλων επειδη για την ωρα τρωγομαστε για τα τα σκυλια της αστυνομιας και την φυλαξη του φιλα!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ηρεμηστε τα σκυλια εχουν χαρτια VDH αναγνωριζονται αυτοματα δεν χρειαζεται να γραφει εξπορτ,εγω μιλησα με τον ΚΟΕ και ολα ειναι υπο ελεγχο αφηστε λιγο την λασπη να ξεραθει,σε μερικες μερες θα τα ξερετε ολα.
Οσο για τα πιστοποιητικα υγειας και τις εκθεσεις ειπαμε ο Δαιμονας βγηκε 3ος στο Παγκοσμιο2003 σαν τζουνιορ V1(οχι διεθνες και μαλ@κιες τεραστια εκθεση) 4ος στο πανευρωπαικο 2004 SG,και 1ος το 2006 Βundessieger.
Οσο για την γεννα χωρις επωνυμια απο ποτε απαγορευεται?
Ο ΚΟΕ δεν εδειξε να εχει προβλημα.
Με τις εκθεσεις ειπα απο την αρχη οτι δεν παω αλλο αλλα μαλλον θα κατεβω το φθινοπωρο Αθηνα,αλλα μαλλον θα ειμαι μονος μου,οσο για την θυλικια μου ειναι παγκοσμια κλασση.

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Οσο για τα πιστοποιητικα υγειας και τις εκθεσεις ειπαμε ο Δαιμονας βγηκε 3ος στο Παγκοσμιο2003 σαν τζουνιορ V1(οχι διεθνες και μαλ@κιες τεραστια εκθεση) 4ος στο πανευρωπαικο 2004 SG,και 1ος το 2006 Βundessieger.
Για τη μάνα λέει...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο Ηλιας το λεει,και λυπαμαι που δεν ειμαι Γερμανια να παω σε μεγαλη εκθεση για να παρω πρωτη θεση.
Γιατι εδω θα ειμαστε μοναχοι,και χωρις συναγωνισμο δεν ειναι τοσο ενδιαφερον και δεν φαινετε αληθινο.
1ος μεταξυ ενος?
Και μια ερωτηση εκτος υπαρχουν κλουβια του ΚΟΕ στον εκθεσιακο χωρο για τα σκυλια που συμμετεχουν?

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτά

ισχύουν και όπως απαντάς και εσύ σε άλλο θέμα ΘΑ "γινουν ολα οπως πρεπει αλλα με το δικο μου tempo".

Μέχρι ΝΑ γίνουν, σύμφωνα με την πλειοψηφία του φόρουμ θεωρήσε άλλος ένας ευκαιριακός ΒΥΒ.

Το τι ΘΑ γίνει(ς) είναι άλλο κεφάλαιο.

Εγώ μαζί σου, ακόμα και έτσι, αλλά να μην έχουμε άλλα κριτήρια για τον ένα και άλλα για τον άλλο.

Ένας ιδιώτης που ζευγάρωσε τα σκυλιά του είσαι και εσύ, όπως εγώ. :)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48